Přejít na výpis diskuzí

Mandrage

HUDEBNÍ SKUPINA 11.5.2007 
170 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • punk rock song

je to nadherna pisnicka a vy taky *14* *4* *5*
  • :)

MANDRAGE!!! *14* *14* NEJ Česká skupina..krásní kluci co dělaj skvělou muziku!! Aaaaa..chci Matýska.. *14* *14* *14*
  • Mandrage

zdrawím wšechny fans...:) jak tak tady čtu tak jsou wšechny holky ulítlí z Matese a Víti....:) nu na rovinu moc nadeje si nedavejte....:) mates má girls už tři roky...:D.....ae tak stává se.... jejich koncíky jsou většinou peckový,,,,,,a poslednich pár písní co jsem slyšela jdou pekný.... doufám že nedopadnou jako tenkrat tolik zadana kapela Lunetic..a že budou hrát ještě hafec dlouho....:) nu plzeň se nezapře....:) sem ráda že tu bydlim...:) mějte se krásne pá
    • Re: Mandrage

jóóóó vezměte si z ní příklad...to není žadný jéééé já matýska miluju a vítu taky a coopi je krásnej a bolan peckovej frajírek a moc je všechny miluju.konečně tu m,á někdo trochu rozumu a vy už taky otevřete oči! *8*
  • Mandrage mají dobré písničky i videoklipy,ale jejich živý koncert je nic moc.Byl jsem na nich letos u nás v Třinci na Hutnickém dni a skoro vůbec je nebylo slyšet.Nejlíp je šlo slyšet při písních Diplomat a Na dlani
  • Mandrage

Jako Mandrage = faktiš nej skupina ... Všichni čtyřííí jsou upe nej klucíí =* ... Miluju jejich koncerty ! ... A nejlepší je na těch koncertech jak Víťa kouří a pak neví co stím cigárem =D *1* *1*
  • mirdaharant
    Pro Mandrage můžete hlasovat na blogu http://viscovim.blog.cz/1309/top-9-03
  • To já jejich CD jsem prodal, protože se mi nelíbila.
  • wooooooooo´w moc dobrý kluci hlavně vít
  • COOPI--JE MŮJ!

MNO..TÁÁKŽE..COOPI JE MŮJ JASNÝ? *14*
    • Re: COOPI--JE MŮJ!

coopi se jmenuje michal faitl a má holku viktorku marečkovou *16* *5*

coopi se jmenuje michal faitl a má holku viktorku marečkovou

no skus to říct jeho frajerce.myslim, že ti takovou natankuje, že se ani nestačíš vzpatovat a chytneš druhou z druhý strany.tak klídek frajerko!
  • liberec

V Liberci byly skvělí!!! *14*S Jsme z nich s kámoskou nemohli... *14* Víťa a Mates mega krásny *14* *14* *14* Jen tak dál kluci!! ste skvělí *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit