Přejít na výpis diskuzí

Morandi

HUDEBNÍ SKUPINA 27.6.2008 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • UŽASNÁ SKUPINA

Tohle je ta nejlepsi skupina co jsem zacala poslouchat jen by o nich mohlo byt vice neco napsaneho i kdyz ja o tom vim neco ale i tak *1* *15*
  • Morandi živě!!!!

21. 11. 2008 budou Morandi vystupovat živě v Teplickém klubu UnicoMe. (www.unicomeclub.cz) Určitě musíte všichni dorazit...bude to absolutní nářez...já tam samozřejmě nebudu chybět.... *4* Love is the answer....
  • MISCH MASCH

Ahoj zdravim všechny příznivce této skvělé skupiny. Chtěla jsem se zeptat zdali někdo z Vás byl na jejich vystoupení 29.10. v klubu MISCH MASCH??? *3*
  • morandi

*14* Morandi su super skupina *14* mam ich velmi rada *14* su coooooooooooool *14* och keby tak prisli aj na Slovensko *8* pls ak mate nieco nove ci obrazky ,alebo podobne pls ozvite sa na moj e-mail *3*
  • V ČR???

Ahoj, chtěla bych se zeptat zdali někdo nevíte kde se dá sehnat kdy a kde budou Morandi vystupovat. Slyšela jsem, že na Óčku říkali, že by měli vystupovat ve dnech 20.-22.11.08. Měly by do těchto termínů spadat města Ostarva, Praha a Hodonín, aspoň tak sem se to dozvěděla já. Maji prý stránky: www.morandi-music.com , ale bohužel mě ani nikomu koho znám nejdou otevřít, jelikož jsou zaheslované... Pokud někdo víte bližší informace ohledně jejich vystoupení v Praze a nebo o stránkách, dejte prosím vědět. Předem díky, discord
  • ááááááááá

MILUJU MORANDII.......LOVE IS THE ANSWER *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit