Přejít na výpis diskuzí

Morandi

HUDEBNÍ SKUPINA 27.6.2008 
79 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miluju Morandi jsou sexy

*14*Morandi je moc skvělá skupina mají moc hezké písně.Hlavně von je moc sexy *5* Jestli máte stejný názor jako já tak mi zašlete na muj mail nějáké informace o něm.
  • morandi§ten hlavni

ahoj!!morandi sou neeeeeeeeeej skupina co znam!!!!hlavne ten co spiva nejvic a mam pirsing je sexy *5* ! *8* sem do nich upe zblaznena
    • Re: morandi§ten hlavni

JJ Morandi sou úpě božíí.... ale hlavně ten co zpívá *3*
      • Re: Re: morandi§ten hlavni

souhlasim *5* Morandi jsou u me na prvnim miste
        a ten zpevak presne muj typ i kdyz je na me trochu starej *14* *14*
  • Yebly howada

Jsou to yebly howada. NENAVIDIM tuhle hudbu a chci, aby to vsichni vedeli. Howada yeble *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: Yebly howada

kdež je nesnašiš tak se ktomu radši ani nevyjadřuj *13*

a co se teda líbí tobě

TY JSI ALE PĚKNĚ BLBÁ KRÁVA *9* *5* NEMÁŠ VKUS PINDO
      • Re: Re: Yebly howada

ze jo
      • Re: Re: Yebly howada

ty es tak maximalne jebly howado kdyz se ti to nelibi tak sem nelez
  • Mazec skupina!!!

Miluju jeee... nej sou Colors. *14* *14*
  • hlasuj a vyhraj iPod

Hlasujte pls pro Morandi v hotmusic.cz, navíc jeden z hlasujících vyhraje iPod! a to už stojí za to! www.hotmusic.cz
    • Re: hlasuj a vyhraj iPod

jo ja sem tam hlasoval
  • randi

randi je naozaj velmi pekny a zpieva svym stylom ale naozajjj vela vela pekne *15* *4*
  • randi

je naozajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj užasny!!!!! *14*
  • randi

randi je sexi. je velmi pekny a uzsne spieva.skoda ze teraz niekedy nemaju koncert na slovensku pretoze by som hned isla len aby som ho videla na zivo.je super *14*
  • morandi

Nejlepsi skupina v soucasne dobe..uplne bomba..nadherny pisnicky..poklona..i love morandi. *14*
  • nevíte

ty we všichcni tady píšou jak je sqělej užasnej krasnej atd.....ale říkate to až když se objevil všude před rokem ste ani nevěděly že existuje a ted ho tady chvalite ......fakt *16* *9* *13* *9* *9* *9*
    • Re: nevíte

To já jsem ho znala (nebo spíše klip Angels) ještě hodně dlouho před tím něž se stal tak populární a něž ho hráli furt do kola v televizi a v rádiích.
      Jinak mi nezbývá asi než souhlasit s tebou.Takhle je to ovšem skoro u všech zpěváků a herců.Nikdo neví že ten dotyčný vůbec existuje a pak díky jednomu velkýmu hitu po něm všichni šílí.Ale jen ti chci říct že to tak není se všemi fandy *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit