-
Kristynka-mORANDI
No tak Morandi je nejlepsi skupina co znam maj bombovi pisnicky hlavne save me ,angels a oh la la la jsou to frajeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiii a dobre ze rumuni *14* *15* *3* *1* -
-
Re: Kristynka-mORANDI
Morandi jsou nejlepsi. *14* oni jsou takove kundy... *4* *14* *14* *14* mam vas moc radaaa!!!
-
-
Skvela skupina
Morandi*14* jsou upe supeer skupina a pisnicky od nich jsou uza. *3* -
MORANDI FOREVER
Já upa lofuju Morandi.... ty woe...... MORANDI FOREVER *14* *14* -
Morandi
Morandi jsou supééééér,nejlepší skupina na světě,líbí se mi hlavně od vás songy Save me *3* a Angels *4*,jste frajeři a moc vám fandím.Miluju Morandi *14* *14* *14* . -
-
Re: Morandi
Přesně tyhle dvě se mi taky líbí nejvíc *3* -
Re: Morandi
vy jste taky zbláznění do Andrééa?? já strašně. a písničky se mi líbí- Angels a taky Come Home. *14* *7* *14* *1* *15* *13* *4*
-
-
Moradi
Morandi sú vážne super hudobná skupina, ichp iesne Save Me a Angels ma dostali... *14*
Ani som nevedela, že sú to Rumuni... *1* -
morandi je supeeeeeeerrrr
caute lidi morandi je neeeej skupina na svete!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* -
NEJJJJ
MORANDI JSOU ÚPLNĚ NEJJJJ SKUPINA *14* ALE TEN ANDREI ROCPEA RANDI TEN Z JEŠKEM JE MÓÓĆ HEZKEJ *14* *14* *14* *14* *14* *14*A NA TOM KONZERTĚ TEN ANDREI JAK SE SE MNOU A S TETOU FOTIL *14* TO BYLO MÓC SUPER ALE TEN KONZERT BYL STRAŠNĚ DRAHEJ A TA FOTKA JEŠTĚ VÍC ÚPLNĚ NEMOŽNÝ JAK BYL SLADKEJ *14* HOLKY MÓÓC DOBREJ A TEN MARIUS MOGA KUDRNATEJ JE TAKY SIMPAŤÁK ALE ANDREJÍČEK JE MÓÓC NEJJJ *14* *14* *14* *14* -
-
Re: NEJJJJ
ja ji miluju sou tak krasní a bozi proste sexy *14* -
Re: NEJJJJ
MÁŠ STRAŠNOU PRAVDU *14*
-
-
Morandi v ČR
Ahoj všichni fanouškové chtěla bych vám říct ža skvělý MORANDI budou 11.10.2008 v ČR a budou vystupovat v Hodoníně klubu Paladium. Vstupné je 150KČ. Tak jestli chcete koukněte www.klubpaladium.cz *3* -
-
Re: Morandi v ČR
jojo u nás v prdelákovicích budou a lístky se kupujou až prý na místě tak sem zvědavá kolik těch lidí tam bude *9* -
-
Re: Re: Morandi v ČR
budou i v olomouci nechce se mne až do prahy nebo do hodonína *4* angels
-
-
Re: Morandi v ČR
budou i v praze a olomouci?????????? *4* angels
-
-
morandi
super *3* *1* -
MUuucK