-
Re: Re: nej skupina
AOJ..
ach elzo elzo.. co dšlá štěpán?? *4* -
MCR
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
*14* *14*
*14* M M CCCC RRRRR *14*
*14* M M M M C C R R *14*
*14* M M M C R R *14*
*14* M M C RRR R *14*
*14* M M C C R R *14*
*14* M M CCCC R R *14*
*14* *14*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj
Ahoj, asi před půl rokem jsem objevila na óčku My chemical romance, hned jsem si onich něco našla na internetu, už mám všechny jejich CD, a překládám si jejich písničky. A taky mi hodně pomohli se dostat z depresí a tak .... prostě mě mluví do duše, a mrzí mě , že jsem je neznala když byli v Praze *9* no škoda, ale stejně je miluju, mno teda hlavně Gerarda *14* *14* *14* *3* *1* *15* -
Re: Re: Re: jsou to teplí hovada
ty jseš teplý hovado, zalez někam do díry a nepruď , prostě zalez a nezajímej se o naší nej skupinu, ty jseš akorád zmetek, pro všechny , komu My Chemical Romance mluví do duše. Takže vypadni a nelez sem *13* *13* *13* -
mcr for ever
jediný kdo je tu čurák a teplouš si ty kdo to onich říkáš jsou upně super:-D vlastne jsou nejlepší -
pro Re: Re: Re: Miluju je!!!
bez si to povidat nekam jinam a ne tady ... *16* *16* kdo mysliz ze ses ?? *16* *16* -
Re: jsou to teplí hovada
hele nech si ty blbý připomínky na MCR a laskave si nadavej na svoji skupinu ... *5* *5* kldyz je nemas rad/a tak sem nelez !!! *13* *13* *16* *16* -
ty hovado jedno, jen abys nebyl teplej ty, když to vidiš v každym!!! *15* -
Re: Re: jsou to teplí hovada
*5* -
Re: mcr fan
Taky souhlasím se vším, jsou fakt super obzvlášt Gee, fakt ho žeru! *14* *14* -
Nechápu, co si dokazuješ tim, že je pošleš někam, to umí každej! Pokud je nemáš rád nelez sem a nekaž to tu ,si fakt ubohej!! *5* -
Re: Re: Re: Nejsou žádní Emomylové!
Svatá pravda!Když emouše nesnášej, tak emo fakt bejt nemůžou!!!!!!! -
Re: .....
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!! *15* *15* *15* -
Re: mcr fan
souhlas se vším!!!!!!!!! Bez vyjímky!!!!! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
Když se ti nelíběj tak sem nelez!!!!!!! Jsou super a teplí nejsou - naroydíl od tebe má většina z nich přítelkyni nebo dokonce manželku! Takže zalez!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *13* *13* *13* *13* -
jsou to teplí hovada
FUUUUUUUUUCKKKKKKKK OFFFFFFFFFFFF MYYYYYYYYYYY
CHEMICALLLLLLLLL ROMANCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JSOU TO JEN
TEPLÍ ČURÁCI NIC VÍC STRKAJ SI JE DO
PRDELE A JEDEN SE VALÍ NA DRUHÝM
JSOU TO PROSTĚ ČURÁCI NIC VÍÍÍÍÍÍÍÍÍC SI NEZASLOUŽÍ ŠPINÍ SVĚT
A PROTO VŠICHNI JEJICH VANOUŠCI DOU DO PRDELE
BULLET FOR MY VALENTINE JSOU NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A *16* *16* *16* *16* *16* -
mcr
ahojky lidičky ja my chemical romance uplně muluju a posloucham je už 3 roky a mam jejich cdm kdyby nekdo chtěl pošlu naky písničky z předchozích alb jj ahojky i love band mcr a miluju i svojí skupinu mud-pies jedou turne po čr se třeba potkame pa
*14* *7* *14* *1* *15* *8* -
I love MCR
já je žeru *14* *14* -
*
the best band..what i know..it´s in my heart,i love their music..some people say..that mcr are emo..and so on..but it´s theirs problem..when they think it..it´s theirs problem..well,maybe mcr´s clothes are a bit emo..but not their heart and their soul..i love mcr.. *14* -
Re: emo
my chem. nejni EMOskupina *10* ale taky mam my chem.rada lol *14* my icq je488 009 218tak pisejte
*14*