-
proo
asiikk tak jak sem napsala tato holčina každejj zpěvák pije a gerard sam o sobe rekl ze je alkoholik a lečíí se on je superr a ostatnii ze skupiny takyyy ja sem velkymm fanouškemm mcr posloucham je tak 4 roky a vsyd se ze ja vimm kdoo v te skupine je a nebo byl a odesell je to skupina kterou kazdejj musii pochopitt hrajoupo punk a to je jejichh živott a gerardd chudakk se tedd lečíí a skoušíí odvykanii ale nevimm ale i tak suprove zpivaa je to fakt good kapelaa meho životaa *16* *14* *7* *14* *5* *1* -
SUPER
Superv hudba , děsně sexy a neodolatelní!!!
Takhle jsem viděla všechny členy...
A apk jak jsem se toho dozvídala více, došlo mi , že Gerard je takový...divný a nezáleží mu na ničem jiným než na sobě.
Třeba já bydlím v Brně zaplatila jsem 1000 kč abych ho viděla a jela jsem až do Prahy a on se OŽRAL!!! Tak moc, že ani nezpíval, bylo jako kdyby mu to bylo ukradený...
To se stane, třeba oslavoval... pomyslela jsem si. Pak jsem se mrkla na www.youtube.com a každý koncert byl takový, a on jako by mu to bylo ukradený...
Každý miluje Gerarda, ale kde by byl bez ostatních členů jako např kytaristy? Jejich hudba by bez Gerardova zpěvu uspěla, ale Gerard bez jejich hudby ne!!
a přito i ten kdo si říká největší fanoušek MCR neumí vyjmenovat zbívající členy... Myslete na to až někdy budete o Gerardovi šířit řeči jak je hodnej a super... -
jejee
eliku je to tu superr tak hlavne se zaregistrujj *14* *8* *7* *5* -
goodd
awojky takže mcr sou fakticky good pop punkova skupinka a jestli sem jeste nekdo napise ze sou emo tak vas zabim klidne mi napiste a pokecame o nich moje ajsko je 409717806 aa pokecamee *14* -
I love them
Miluju *14* *14* *14* -
Re: i love MCR
na diskusním fóru by se snad měly probírat všechny názory, ne? i ty negativní...takže respekt brácho *1* -
i love MCR
MCR jsou ta nejlepší skupina na světě. *14* -jestli si myslíte něco jiného,nechte si to pro sebe *16* -
d
hnus, ať žije hardrock :P *5* *4* *14* -
MCR
MCR jsou super, škoda že jsem je neznala dřív, přijde mi, že teď je to trochu víc komerční..Ale to neva, neubírá jim to na jejich super hudbě..A´t si říkaj, že jsou teplí nebo že jsou emo, mě se líbí takoví, jaký jsou! -
mcr
čau lidi, já teda nevim, co furt všichni maj s tim, že mcr je nejlepší emo kapela na světě, fakt v tom nevidim nic emo, spis je to nejakej neopunkrock nebo nevim *15* ale každopádně nemůžu pořád najít to, jak všichni řikáte, že jsou boží, přitom mam tenhle styl hudby ráda, ale slyšela jsem jen pár songů...nemáte někdo pár mp3, který by stály za to? můžu vám i za to poslat nějaký svoje... *3* -
Re: ty plyšáci
tak jim nakresli pekny obrazek, tim nepohrdnou!!!!! *14* *14* *14* *14* -
best music
jo a prestante resit jestli jsou nebo nejsou emo!vzdyt je to jedno , hlavne ze delaji tu nejlepsi muziku na svete!
ale stejjne , kdyz se podivate na jejich videa na you tube- mate pocit ,ze sou smutni, placou nebo ze je zivot nebavi?? *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
chichi
mě se zdá že má franky ty nejhezčí oči na svete!dobre abych neurazila i gerard... *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: jsou to teplí hovada
MMMMCCCCCCCCCcRRRRRRRRRRRRR sou neeeeejlepšííííííííí a ten kdo tvrdíííí opak aby skapal!!! *1* *1* *1* *1* -
Re: jsou to teplí hovada
newim kdo je tady čurááák ty prostě newíš co je to pořádná hudba takže se laskavě uklidni jestli se ti nelíbí tak to nikomu necpi!!!na tebe Fuuuuuuuckkkk Offfffffff *13* *13* *13* *13* -
mcr
jsou super *3* *3* *3* -
IQ
Zamysli se nad svou inteligencí! Prosím! -
Re: Ahoj
Máš recht. Ty, co si dávaj práci s primitivní kritikou jako např. buzíci, hovada apod. by se měli zamyslet nad tím, jestli by dokázali být tak dobří jako MCHR. A myslím, že bychom byli rádi, kdyby něco obdobného existovalo i u nás a ne jen z každého druhého mobilu slyšet Kabáty, i když nejsou špatní. Takže Vám, co se to nelíbí, zaplujte do nejbližší putiky a vylejte si kebuli a ostatní si pusťte CD MCHR pro dobrou náladu. -
Re: jsou to teplí hovada
Je vidět, že hudbě moc nerozumíš. No nic, je to věc názoru ale MCHR je jedna z mála hodně dobrých kapel *13* -
nejsou EMO!!!
chtěla bych opravit jednoho človíčka co sem psal že my chem jsou spojeni s emem...tohle neni pravda...i sám gee říkal v nějakym rozhovoru že rozhodně nejsou emo.... *16* protože kdyby byli tak bych asi musela uřít *3*