-
jj
gregorka001:No jasan zhe mám libko .... chceš ho ? *4* -
Re: I love MCR!!!
Svatá pravda!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Re: MCR
Jo,nevim co lidi na Tokio hotel viděj,My chemical romance jsou stejně NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: MCR
koukam ze mame naky stejny nazory:DD mas liibko?? -
Re: Re: Re: Re: MCR
Vim ne ?? *1* *15* -
Re: Re: Re: MCR
no hele asik mas pravdu *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: MCR
Jo,to jo *1* ptz by si ten bulvár jinak nikdo nekupoval *1* *15* -
Re: I love MCR!!!
joooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooo -
moe rec jako fkt...sem naposledy videla gerarda kdyz tam o nem psali ze byl zase na ulici sfetovanej s nakou stetkou...to sou takovy 3 mesice dozadu...jinak neco normalniho...ne to nenapisou..ale klepy a pomluvy to jim de.... *16* *8* *16* *8* -
jn tokini sou bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeee -
moje řeč jako kdyby neměli o kom jinym psat.třeba kdyby psali o MCR nebo o Cinema Bizarre taky by tim nic nezkaziloi než s těma TH *16* *16* *13* -
MCR
A už mě fakt štve jak sou Tokio Motel v každým časáku, jenom proto, že ten deBill přišel o hlasivky, protože moc řve a nezpívá a to si myslí bůhvíjaký není zpěvák. Chemičáky sem v Bravu neviděla ani nepamatuju. *10* *10* *16* *16* *13* *13* *5* *8* -
MCR
hele, máte tu lepší komentáře a názory než ti nechutní Tokio Motel, asi proto, že MCR jsou 100x LEPŠÍÍ!!! *8* *1* *1* -
Re: mtr mcr
Mně se zas tak nelíbí, ale Helena, Teenagers... jsou trháky *5* *5* -
mcr love
hojte no teda jak tak ctu tak jesi sou mcr emo skupina tak nwm neco pravdy na tom je ale jako nwm i ostatnim lidem se libej so proste nej ja je posloucham zatim asi pul roku ale sou upe nej jo ele prej maj mit ted nakou tu pauzu rocni nebo jak prej ted maj 2 krat tejdne koncik docela di ji zaslouzej ale stejne bych je rada videla v praze ja vim koncik taj byl no ale tak vite co jako mame je radi tak at prijedou znovu no a kdy budou mit new cd nevite nekdo jak se bude jmenovat?????? -
Re: Re: Re: SUPER
Sohlasím!!!! .. nic víc ktomu říkat nebudu .. -
Re: BaseballRacquet
jejda to je trochu drsny,posloucham mcr uz asi tri roky ale nemam nic proti tem novym,pac asi zjistili ze je jejich hudba fakt dobra a jestli je poslouchaj jen kvuli jedne pisnicce tak to si rovnou muzou vybrat tokio hotel nebo nevada ten,i kdyz je vubec nemam rada *10* *10* *10* *15* *15* *15* *15* *15* -
BaseballRacquet
di do prdele maximalne tvuj svet speje do prdele nemam nic proti tem co mcr poslouchaj uz aspon par let ale ze vsichni kvuly jedny pisnice se poserete tak ste fakt trapny! *7* -
Re: nechapu vas?
jee metallica taky super skupina *1* -
Re: jsou to teplí hovada
ty si debil sak mcr maji nadhernou muziku si snad hluchý????a fanoušci at dou do prdele jo?hm..... *7* *7*