Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mam dotaz

lidi nevite kde by se dalo zakoupit to CD+DVD the black parade is dead?!!!předem diky za odpověd! *1*
  • My chemical romance sou best!

My chemical romance sou prostě nej!a souhlas ,že Tokio hotel sou pěkný kreténi.Na jejich koncert bych nešla ani náhodou!Ten řev nebudu poslouchat.Bill je kretén ale za to klucí z MCR sou fakt cool a best.Co já bych dělala jít na jejich koncert!Bych pukla radostí!My chemical romance FOREVER! *14* *14*
  • nejsou a nikdy doufám nebudou

přesně tak oni nejsou emo nejsou prostě nechápu jak si to někdo může myslet neřeknu kdyby to o sobě říkali ale oni nic takovýho neříka ba naopak odmítaj to nechápu lidi co si to myslej *14* *14* protože je to kurwa pěkná blbost že?? oni sou prostě nejlepší na swětě lepší skupinku sem v životě neviděla neslyšela a necejtila *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)

No,tak kdyby to byl nějakej posratej hipec,nebo tak něco ... tak mě osobně by to jedno nebylo ....já poslouchám převážně tenhle styl ... Ale my chem o sobě říkají,že hrajou rock,dangerous pop,nebo dead rock .... tak já radši zustanu tady u toho *3* přecejenom,když to o sobě řeknou *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)

jojo,uplne s tebou souhlasim...je jedno jakej to je styl,ale ja je zeruuu *14*
  • Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)

jo..inac moje libko je www.libimseti.cz/gregorka001
  • Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)

No..me je to stejne fuk at si sou styl jkej chtej...sou proste nej a je to...:D:D:D:D
  • Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)

gregorka001:Zlato,oni nejsou punk-rock ... ale dead-rock *5* ....ikdyž je to celkem jedno *4*
    Jinak mě se líbil s těma vláskama v dobách TCHFSR a the first alba .... ale ty blond ... bylo to zasek něco jinyho,novyho ..... byl sladkej a sexy *14* *14* ... já osobně sem v Praze na koncertě byla a bylo to nezapomenutelny *3* Jinak nejsou emo .... ,přesně jak řekla gregorka001 *3* I agree ;-)
  • Re: Re: ahooj,zdrawim x)

souhlas!bylas na konciku?ja ne,jsem nemohla,tak doufam ze tady co nejdriv zas prijedou *14*
  • Re: Re: ahooj,zdrawim x)

Njn,taky bych rekla,ze geemu to slusi s cernejma,hlavne delsima *14* *14* Sice vsichni rikaj,ze emo nejsou,ale ja emo jsem a milujuu je i tak!V textech totiz nepisou jenom o nice vecech,ale i o tom,co se cloveku muze stat kazdy den.Mno ale kdyz rikaj,ze emo nejsou,tak asi ne... *3*
  • new!

Lidi,je to tuu!!MCR vydali new live CD+DVD The black parade is dead! *15* *15*
  • Re: Re: Debilové ..

No...a taky z jinejch sracek kdyz se kouknes na nejaky stranky o emu tak hned na 1 miste je skoro u vsech emaru MCR nevim co na to mmaj
  • Re: ahooj,zdrawim x)

jo.....gee je rozhodne hezci s cernyma vlasama....a dlouhyma...kdyz vidim pak ty fotky mno (slint) a jinak emo to teda rozhodne nejsou....zpivaj o nadeji a snaze no ...i kdyz v jednom dvouch singlech je nadech ema ale jestli se oini sami za emo nepovazuji tak nejsou....proste je to punkrock
  • Re: Re: Re: jj

ppromin ja sem dlouho nezavitala tak jesi chces moje icko tak tady ho mas 359 253 136
  • Re: ahooj,zdrawim x)

Rozhodně s černejma vlasama xD jinak si myslím že nejsou EMO!! *8* *1*
  • ahooj,zdrawim x)

njn,MCR....ja je posloucham uz dva roky,porad je miluju,jejich hudba je super *14* hele lidi,jak se vam libil Gee vic?blond nebo na cerno?me teda na cerno *14* no nwm jestli jsou emo,neco na tom bude,ale to je fuk...No proste MCR forever,tokiaci at si zalezou nekde ke svejm klukum do postele,baby jedny vosklive *1* *1* Mejte se fandove,caaw *4*
  • Re: Re: MCR

Tak,tak ;-)
  • Re: MCR

No popravdě já jsem radši, že v Bravu o MCR nepíšou. Promiň, ale už z toho, že je to plný TH a podobnejch vymatláváren by vám mohlo být jasné co je to za kategorii. Stejně by tam napsali, že My Chem jsou emo, což Gerard už několikrát odmítl. Já proti emu nic nemám, ale, když si to mcr nemyslej tak proč jim to pořád cpát?
  • Re: Re: jj

A nebylo by lepší icq ? *3* *3*
  • Re: jj

no jasne ze vahas hned sem s nim:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit