-
Re: MCR
Tokio Hotel jsou trapny!Bill vypada jak dikobraz.Fuj!MCHR jsou fakt lepsi,taky Gee vypada lip,nez Bill! *14* *14* *14* -
Re: miláčci!!
jojo,hlavne Gerard!Je kus,nektery fotecky je kus!Na nekterejch fotkach vypada jak model!
*14* *14* *14* *14* -
Re: miluju!!
skoda ze jsem tam nebyla!to musel bejt narez!ale jsetli bych to vydejchala!jo,holky,nede na nejakym blogu,byla Geeeho fotka,ze prej mel erekci,boze,to je prece normalni,ne? -
Re: Re: Re: best band
jo,cerny vlasy jsou hezci!seknou mu,ale vic se me libi kdyz jsou delsi.i ty cerny linky mu seknou! *14* *14* *14* -
Re: Re: ...
skoda,ze jsem az z Mezu a prosvihla to,kdyz meli v Praze koncert,to me jeste nezajimali,a ty lupeny by byly pekne drahy.Asi bych tam sebou liskla,videt Gerarda zive!
*8* *8* -
Re: Re: SOlo RAy
jo...upe hafo sukezni....xD -
Re: mchr
no já bych řekla že všecky jejich písničky jsou dobré..jak po stránce melodie tak po stránce textu *3* -
Re: mcr-nej skupina !!!
ja taky *5* *5* *5* ale nektery klipy jsou dost ujety-divny,nevim o cem zpvaj -
mchr
jo,to jsou trhaky ,pak je jeste dobry Welkome Black Parade,je mozna me tam chybi slovo,anglicky neumim,tak sorry.a jeste tak jedna,rto je narez -
Re: Re: mam dotaz
Coze?Tolik prachu?!Ja to mam stahly na komplu,hodne pisnicek a usetrim. -
muj nazor
ahoj gregorko 001,ja na nich miluju taky ty pisnicky myslim ze jsou od srdce,styl oblikani nevim jestli jsou emo,kazdej rika neco jinyho.jediny co se me nelibi je,kdyz ma Gerard bily vlasy,je to des *14* ale jinak jsou supr *14* *14* -
Re: Re: Re: Co???
já bych taky neřekla,že když si je poslechnu tak je mi líp,ale prostě mě to pak tak nějak 'šoupne dál' -
Re: SOlo RAy
*1* *1* hele můžu to říct že mě se to líbí taky v tom klipu *14* heh,je to úplně drsný....jj,Ray má takový dobrý vlasy,že s nima může mávat na každou stranu *1* -
Re: Re: Re: Co???
no je fakt,ze Gee se někdy chová jako pako....taky bych řekla že mu to malinko stouplo do hlavy....no kdybych měla říct já,koho mám nejraděj z kapely tak asi Mikeyoho a Franka,je to tak nějak nastejno,neumím si vybrat *3* -
SOlo RAy
Lidicky,zlaticka,milacci,fandove MCR *14* *14* libi se vam v MCrackych pisnickach sola co hraje Ray na kytarku...me osobne pride nejlepsi v klipu im not okay jak tam ma to solo a jak tou kedlubnou mava..je to proste sukezni a ja to neumim vysvetlit -
Re: Re: Co???
Me neni lip spis me t doda silu treba resit problemy a pak je mi lip... -
Re: Re: Co???
Jo...hudba je to nejvetsi ale já jsem se chtela tak jakoby ujistit ze Vsichni kdo poslouchaji ruzny kpely tak maji nejradsi radi zpevaka u me to tam neni proste Frank je podle me nejlepsi a je furt svuj....Gerarda ta slava trochu zmenila a to jeskoda......jinak se mi libi Ray je to sice divny ale tx vlasky miluju -
Re: Zlatíčka
ja je miluju ze vseho na svete nejvic -
Re: HeHEE
fkt jo..ja to ci taky videt bych tam ´hned sla treba vyrabej plakaty MCR *15* -
Re: Co???
já miluju to jak jejich hudba působí vždycky když si ji poslechnu je mi nák prostě líp neumim to vysvětlit *4*