Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: omg

hip hop taky muzu,ale emo-no,tak jsou MCR emo nebo ne?pisou ze punkrock *14* *14*
  • omg

at zije hip hop *1* *1* smrt emo *8*
  • Re: uaaaaaa

přesně!§Mám nápad,že bych do Brawa napsla o MCR..Co wy na to??Aby tam o nich napsali..Napište,co si myslíte!!
  • uaaaaaa

aaaaw,zas jsem si koupila jednou Bravo a zas mě to pěkně nasralo!!O MyChem ani slovo,jenom adresa kam poslat autogram,zato o Tokiácích tam zas byla celá reportáž!! *16*
  • Re: Re: omg

no vždyt' říkám že si na to JENOM rádi hrajou *3*

my tě naprosto ignorujeme,tak zalez *3* Běž se podívat na forum u Tokio Hotel a tam teprv uvidíš sračky vole *1*
  • Re: Re: Re: Re: Prawda nebo ne???

přesně!!! *14* *14*
  • Re: Re: Re: Prawda nebo ne???

Wow!!!! *8*

takže není??Tak co ty widea??A ty pusy?? *7*
  • omg

sracky nejvetsi *1* jj *4*
  • omg

sou to sracky *1* *1*
  • Re: Re: Re: Prawda nebo ne???

vlastně se nedivím že si spolu občas daj tu pusu x)Já bych to taky nevydržela mít vedle sebe jednoho z nich a jen na něj koukat *1* *1*
  • Re: Re: SOlo RAy

heh,jo ten klip je dokonalej *1* Nebo je good jak Ray seřere voskovku nebo co to *1* Já na to koukám skoro každý den,aj helena je krásný videoklip
  • Re: Re: Re: mchr

aww,to je škodaaaa... *10* *4*
  • Re: Re: Prawda nebo ne???

no,já jsem někde četla,že gayové nejsou ale jenom si an to rádi hrajou *1* A věřím tomu,je to docela vzrušující *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: mchr

to slabost je a hode velka....
  • Re: Re: Re: mchr

sak pohoda jen ze Mchr tak blbe zni...xD mno.ale ja bych koukala na youtubku na videa s rozhovory ale ja tomu nerozumim *1*
  • Re: My Dílo :D

mno..jasny du to hned precist
  • Re: Prawda nebo ne???

lennem spis s Frankem ne?? podle me to delaj jen aby proste kuli fandum oba maj manzelku a gayove uco nejsou a i kdyby tak co ??? nic
  • Prawda nebo ne???

Hele mám dotaz..Je Gee gay nebo ne??Teď sem se díwala na youtube a tam jsou widea,jak se Gee líbá(??)s Ienem Lerrem z mcr...Je to prawda nebo ne??Já wím,že je Gee ženáč,ale nějak se s ním tulí s tím chlapem...Tam co teda??? *9* *9* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit