Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ♥♥♥♥

tak to já wím,že bral drogy a chlastala a že teď kouří,ale to neznamená,že se zněmil!!Zpíwá krásně *3*
  • Re: Re: ♥♥♥♥

to je fakt že Gee se hodně,no možná jenom málo...ale prostě se změnil a s tím asi nic neuděláme...si milujte koho chcete,já teda nejwic Mikeyho *14* No ale stejně,nejdůležitější je hudba,a ne to jak kdo vypadá ne? *3*
  • Re: ty jo...

Ale vem to tak .... že si za to mužou sami.Když se podíváš na některy videa,tak si podtím představíš miliony věcí .... proto se nediv,že to fans píšou .... používají svou fantazii *1* A je víc fanoušku,kteří by byli radši,kdyby byli gayi .... No ne? *14*
  • Re: ♥♥♥♥

Faoušci,co jsou s my chem delší dobu,než za TBP,mohli Geeho poznat i v jinym světle .... v tom .... nekonkurečním *9* a všichni víme,že jel v drogách a chlastu ... tak už tohle samo o sobě ho změnilo.Ted je .... jak to říct .... nafoukanej,není co dřív. *13*
  • Tak co teda?!

Takže MCR nejsou EMO!!Konečně pořádná odpowěď!!!!Díky moc!!! *15* *15* *15* *15*
  • Sen jak swiň

Sny jak prase co ségra?!Háhá!!mě se taky zdál sen o tom,že jsme si kupowala new skútr,ale to sem nepatří,taky se mě zdálo,že Jared Leto se se mnou bawil a já mu pak řekla,že uprostřed w tom baráku bydlí Gerard Way a pak nic mno.... *9*
  • ♥♥♥♥

Hele a jak ty to můžeš wědět?!Ty sis s ním mluwila??? jak poznáš,že se změnil omg?!Jak no??Chci to wědět!! *16*
  • Re: koncert

co jsem videla na YouTube,ty zivy konciky,musel to bejt narez!no,my z Velmezu mae holt smulu! *9*
  • Re: Re: Re: Debilové ..

jo,me to je taky docela fuk,ale myslim,ze emo nejsou.hadam to na punkrock.gerard taky rikal v nejakym rozhovoru,ze emo nejsou ,ze to je hromada sracek
    *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Sen jak swiň

neprosly,jo?nekecej,teda to musela bejt divocina!wow!me se o Geem zdalo dvakrat,naposled dneska v noci,skoda,ze to bylo tak kratky,ze sme nekde byli,pak to spolu delali... *16* *16* halus,no.nekecam.
  • Re: Lowe

Fakt,ja je sice nectla,ale segra me rikala,co je tam za ujetiny,s tim Frankem....ne,ani to nenapisu,takovy nechutnosti..
  • Re: Re: ♥♥♥♥

hm,ja mam rada tu skupinu celou ,ale Geeho nejvic.jak se zmenil?K horsimu?Snad ne! *14*
  • Re: ♥♥♥♥

woe tohle je diskuze o MCR ne o geem...a ty je asi moc dlouho neposlouchas jinac by si vedela co je gee zac...teda jak se zmenil..
  • ♥♥♥♥

Gee je prostě nej chlap na swětě!!Mooc h miluju♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • ty jo...

Ty jo..Se nediwím,že jsou nasraní....Takowwý sexuální wěci teda jako...Taky bych se moc nesmála *8*
  • Re: Lowe

To já taky pořád myslím na Geeho!!!!Moc ho lowuju... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Lowe

lidi lidi,já je tak moc miluju,že ani spát s toho nemůžu xD Hlavně teda s těch storek no *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Sen jak swiň

no,moje sny taky neprošly cenzurou xD A ani je cenzurovat nehodlám *1* Já ty story uplně miluju,jukněte na www.romance-in-danger.blog.cz,tam jsou mrtě příběhy,třeba So Small.To je to nej,co sem kdy četla,ale bacha,je to bez cenzury*1* No a pak ke Gregorce,má super storku doučování,dokonce jsem začala číst i Miluji tě,to mě mrtě baví taky Gregorko*3*
  • Tak,tak

Gréta:Oni o tom ví,že fans píšou takovy příběhy.Frankiemu se to vubec nelíbí,Gerard z toho taky není moc nadšenej,ale Ray říká,že je to dobrej zpusob rozšíření slovní zásoby ....ale že to nečte.Myslím si,že to aspon jednou četli,co si budeme nalhávat *1* *3*
  • Gee lowe Way

prostě Geeho žeru mocinky....Ach jo... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit