-
Re: Téma xD-
ahoj,ne,franka jsem nevidela,ale Geeho jo,se ti priznam,ze se me nelibi *16* -
Re: Re: Re: Re: jsou to teplí hovada
máš naprostou pravdu ať ty teplý hovada co nesnášej MCR zalezou do nějaký nory a daj nám pokoj..... -
Re: jsou to teplí hovada
do prdele si di saám/a.....když ti vaděj tak sem nelez my ostatní je milujeme....di do řitě is těma tvejma nadávkam PAKO -
Re: paka
bereš si to moc osöbně.....tak kopou do plyšáků.........jak by se měl gee asi jinak procházet na podiu...??? *1* *3* -
Re: Re: miluju!!
jo to sem viděla......... *1* -
Re: nejsou EMO!!!
přesně!!! -
Re: Re: emomrdky
hele.....on/a řiká že EMo smrdí a ne že smrdí nějakej žánr.uklidni se jasný........... -
zdar!
Čus,nechce si tady někdo psát mailem?samozřejmě o MCR,ale klidně i o jinejch věcech.tak pište!
mail.:emo.girl96@seznam.cz -
Re: paka
jéééžiš,to je problém! -
Re: Všichni smrdíte!
jasně,ty o emo určitě víš všecko.samozřejmě je lehký o někom napsat že smrdí.znáš nějakýho emaře?že je odsuzuješ.kdyby někdo tohle napsal na internet o tobě,jistě by tě to potěšilo.tak příště radši jdi nadávat někomu jinýmu. -
Re: Debilové ..
Hele,ty máš asi místo mozku polívku,jenže nic si z toho nedělej,takovejch lidí je poslední dobou hodně.MCR emo NEJSOU!!!sami to říkali v rozhovoru!tyhle lidi já nechápu. -
Re: Téma xD
jo to máš pravdu................ *3* -
omg...
jako ať si dělá co chce,ale já si jen taky udělala čerwenej melír,ale on je chlap chápeš??K němu se hodí jen černý wlasy s malím melírem a ne nabarnenou celou palicu na indiána huúúáá jak trotl!!Prostě už to neřeším...miluju takowej,jakej je!!!! *5* *5* *5* -
Re: omg...
Kdyby ti nabídli,at si obarvíš páčo na červeno,k propagaci komixu(myslím,že to byl komix,pokud ne,srry) tak bys to neudělala?Já teda jo a to nevím,jestli mu za to zaplatili!A nebos nikdy neudělala něco šílenyho se svyma vlasama?Já teda jo,z hnědé at už na červeno,nebo černo,nebo na blond....ON k tomu měl duvod.Jenom tak by si je takhle nezprasil... -
omg...
Hele Geemu ty čerwený wlasy neslušijou,wypadá jak mařena!!!Jka wánoční stromeček!!!Fuj...Ale jsou to jeho wlasy.... *9* -
Re: Re: Re: ?!
Ne asik *15* -
Re: Téma xD
Podle mě je Frankie pořád stejnej sexoš .... pořád má tu JISKRU v očích.Mám na něj POŘÁD stejnej názor,at už má knír,nebo kila navíc.
A ty Geeho vlasy se mi nelíbí,tedak ... podle toho jak se kde tváří *1* ... ale z duvodu jaky pro to měl,bych si to nechala udělat tky *15* -
Re: Re: ?!
no hej mě taky příjde trapný milovat někoho,s kým nikdy nebudete...No eeh,já mám co říkat když miluju Mikeyho k zbláznění *1* jako hej serte na to psát koho milujete,stejně všichni o všech co tu píšou víme,že je milujou jinak by tu asi nikdo nepsal ne? xD -
Téma xD
hej lidi,mám malinké téma....Viděli jste teď někdy new fotky Frankieho?Dost se změnil... *9* No a Gee má červený vlásky xD A mooc mu to slušíí,jemu sluší snad všeckooo *1* -
Re: ?!
Řeknu ti,ty seš drsná *5* ty do každyho...tedak možná ne do každyho *4* příspěvku napíšeš,že miluješ Gerarda ... já už se tomu musím zasmát,promin nic proti tobě,jestli se tě to dotklo,ale mě už z toho začíná hrabat *3* .... No,to je právě to .... u my chem se toho moc neděje,vlastně nic a to je pak těžky bavit se o nich na nějaky tema.Mě osobně teda žádny nenapadá..