Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • heeey xD

no taak lidii,diskuze se nám hroutí xD pište piště cokoliv,aj kraviny xD
  • Re: UŽ VÍÍM xD

Mikyskovi,jo?haha,tobe se libi?o.k.,dobrej manik
  • Re: Re: mno

nevim tu jeho marku m¨neznam,prej hraje taky v nejaky zkupine,jinak ji neznam
  • Re: mno

Ale Lyndsey se k Geemu hodi...je krasna uzasna proste upe nejvic ale stejne mam nejradsi Alicii....x) mno.jinak JAm....je super uzasna ale taka selka..xD
  • mno

no já jejich ženušky moc neznám,ale jako Lyn-Z se k Geemu nehodí no....nic proti nim....prostě nemám komentář...Ne nemám jiný téma....tak co?? *5*
  • UŽ VÍÍM xD

Kerá manželka kluků z MCR je vám nejvíc simpatická?Mě Alic,ona se k Mikýskovi upe hodí *14* Lyn-Z taky není škaredá,ale nwm no,jaksi mi k Geemu nesedí...A Jamia...Radši ani nemluvím xD *1*
  • Re: Téma je???

jasne jasne,nějak se nám to tu sere,diskuse na prd xD Taak ja nwm o čem budem kecat..xDHey fkt nwm..xDhehe,nemate někdo v rezervě ňáké téma? *5* *1*
  • Re: Gay bo no??

moje teorie je,že Gee je na obojí...Mno ale nwm...jenom teorie xD *1*
  • Téma je???

tak co budem teda kecat o něčem??Tady je houby diskuze...nikdo nic nepíše jen já a ségra...tak se zapojde lidi!!!! *5*
  • Fuck You!!

seš nechytná ségra!!OMG!!!!! *9* *9*
  • Re: new tema

ty ses ale nechutna,libat mu prdel!Kdyz jsi to nakousla,ja bych,kdybych s nim randila,COZ JE BLBOST,TO SE NESTANE,tak bych mu libala vse,krom toho,co ma dole a zadek... *1* *14*
  • new tema

Nechci ti ju políbit!!To radši budu líbat tu Gerardowu!!A jestli se ti to nelíbí,tak si jdi radši číst Frerarda Yes?!
  • Re: new tema

polib mi,jo,segra?jo,je to blby tema
  • Re: news tema

tak to tema rusim,nikdo se nehlasi.
  • Gay bo no??

Ahojky lidiny....Hele mám téma...Gee a gay....Jestli je i na chlapy...co si myslíte???Já teda myslím,že je na obojí... *9* Tak pište názory.... *5* *5* A dám sem wideo,který je tak nejak mno... *5*
  • new tema

to je pi.a...se mě nelíbí i kdyby byla w cukru!!Ani howno!!!Je hezká,ale nehodí se k němu!!Ségra lepší téma nemáš w tý hlawě???LEKL SES,SMRADE??? *14* *14* *1* *1* *9* *9* *5* *5*
  • nows tema

cau lidi,co takhle nejaky tema o Geem?co treba...hm...jeho pritelkyne,jaka si myslite,ze je vam sympaticka,proc,ktera se k nemu vic hodi
  • lowe

Já je taky žeru,hlawně Geeho!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • MCR 4ever

My love....MCR 4 ever ....proste je upe nejvic milujju *14*
  • Re: omg...

souhlas...Mě se to nááhodou docela líbí,je to něco jinýho a vypadá k nakousnutí *14* xD Jinak jsou to jeho vlasy,mě by se líbil i kdyby si nechal udělat zeleno-modrýho kohouta *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší