-
Re: Re: Re: oh
Raději bych zustala nohama PEVNĚ na zemi ... *1* *3* *5* -
Re: Na co?
Ani já :-D :-D :D ale udělalo to na mě dojem HNED jak sem si ho zapla .... hráli tam TU :-D aaaaaaaaawwwwwwwww!!!!! *14* *14* *14* a to mi stačí k tomu,abych řekla....že tam hrajou MOCNY songy :-D ;-) -
Na co?
řekněte mi proč se to rádio vůbec jmenuje My Chemical Romance? já jsem tam od nich zatím nic neslyšela... *16* -
Re: Co ted?
já doufám že budou pokračovat a bude to jak dřív... ale moc barevně to taky nevidím *9* když bude mít dítě tak se mu bude určitě chtít věnovat.... -
Re: Re: oh
Nejlepší by bylo kdyby měl Gerard dítě s Frankem :-D -
Re: Re: oh
gregorko,klííídeeek ;-) je zbytečny se rozčilovat nad maličkostma ..... ikdyž na tom něco je,nemyslím si...že budou dlouho pokračovat....(pokud znovu začnou)...ovšem to,jaky to bude mít trvání se dozvíme až za pááár měsíců... -
Re: oh
Řekla bych,že sme ve svobodné zemi...ani já LynZ nemusím,ale není to kvuli jejímu vztahu s Gerardem...ale takhle na tvrdo o ní říct,jaká je to piča,mi přijde zbytečny .... stačilo by jen říct,že ji nemusíš *3* -
Re: oh
Sory ale bude rodit LynZ neee..gerard takže klídek -
oh
Myslim,že MCR dál už nebudou zpíwat *9* *9* *9* *9* když Gee bude s miminem,jak by stíhal koncerty??Teda ale mě to sere,že je otec,přeju mu to,ale s Lyn-Z,takowá pi**...jako no coment *9* *9* *9* *9* -
Co ted?
Jak to vidíte s my chem potom,co se Lyndsey narodí to děcko?! -
ach jo
tak diskuse se nějak hroutí,lidi budem kecat -
Re: Re: Re: ??;
mě už se Fee začíná líbit,haha,změnila sem názor *1* *14* -
CD
jo mě to CD taky zajímá,jestli teda nějaký bude *9* -
http://gothmoda.blog.cz/
Taky mě zajímá nové cd:) -
Re: Prawda nebo ne???
ale ne mam o nich knihu pravda onom je ze uz ma frajerku a planuje svadbu *16* -
Re: omg
no predstav si to niesu sracky *5* *5* *5* -
Nová deska
sem fakt zvědavá na tu novou desku!hlavně at má Gee svoje černý vlásky!a jinak je mě to šumák! *14* *14* *14* -
!!!!
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Starej dobrej Gerard
jediný štěstí že má svý krááásný černý vlasy *14* *14* *14* -
Re: Re: new
Tak to sme dvě....