Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Nejsou žádní Emomylové!

Jo nejsou emo..Aasi nejsou no!!Já už mám hlawu jen plnou Geeho a jejich songů!!Asi za chwilu skončím z blázinci!!Ségra asi taky co??Bože to je něco.......Prostě Gee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
  • Re: Re: mchr

Ne..z Welkýho Meziříčí.....U Jihlawy

tak mcr,ale ja pisu mchr,to je fuk!holky,kdyztak muzete kouknout na You Tube,jsou tam nekdy fakt povedeny rozhovory s My Chemical Romance,teda hlavne s Geem.Uz jste to mozna videly...
  • Re: SOlo RAy

Ne asik .... me to jeho afro vždycky rozesměje .... *15* jako nechci se mu smát,ale mi ze ségru vždycky jenom,když tam je delší záběr na Raye a jeho páčo : ,,Rayova chvilka.'' *1* *15* ... hlavně v I'm not okay .... ale ten klip je celkově povedenej.U toho se řežu jak debil .... hlavně v pasáži,jak Gee odpálí ten míč a pak se čumí do dálky *15* to nemá chybu,přitom ten balon jede po zemi *1* a nebo ještě jak Frankie sedí s tou borkou,prej máš neco v oku a ona mu chce dát pusu....to je .... *15* Co na to říct...
    Jejda *1* sem se nejak rozepsala *15*
  • Re: Re: Re: Re: mchr

Souhlas *3* .... netřeba srovnávat je .... ale moje slabost je TCHFSR,to se nezapře *3*
  • My Dílo :D

eww,tak jsem napsala 1.Frerarda.Je to jenom 1.díl,nwm jak se to bude líbit *3* Kdyžtak to najdete na webu www.ivetinemo.blog.cz,byla bych rada,kdyby jste to někdo zhodnotili *1*
  • Re: Re: Re: mchr

jj,ty jsi můj člověk *1* *1*
  • Re: mchr

ty vole,ty jsi z Mezu?Jako z Valašskýho Meziříčí?Já jsem z Val.Bystřice *1* Tyjo,to mě poser *1*
  • Re: mchr

MCHR OMG kdyztak MCR ....xD

mno..proste sou nej ve vsech smerech shrnuto.. *1*
  • Re: Re: Re: Re: SOlo RAy

jo..to je LeŇŠe ona...ma novy libko najdi si ji na mim profilku ma prezdivku suidice...bo tak nejak moje prezdivaka na libku je gregorka001
  • mchr

Já MCHR upa žeru!!Mocinky!!Hlawně Geeho!!A ten klip Helena je superky!!Nádhernej!! *14* *14* *14* *14* *14* Na jejich koncík bych šla,ale jsem z Mezu,prdelákow 100km daleko od Prahy *9* *9* škoda no..Kdybybch Geeho widěla,asi bych sebou sekla!!!!
  • Re: Re: SUPER

Hele proč ty nadáwky na Geeho adresu?!Udělal wám snad něco?!Mě teda ne!!A že byl na koncíku jeblej,tak to mě neza!!!Je prostě super a žádný kecy!!!A kdo proti němu něco má,tak ať radši drží pysk!! *16* *14* *14* *14*
  • Re: Re: MCR

Jo,je zavislej na cigaretách a kaficku,ja jen na tom druhym.Zavislej byl ,ale uz neni.
  • Re: chichi

nene,Gee je nejhezčí!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: SOlo RAy

xD hele Gregorko,nwis co se stalo z Black_Parade na libku?Mě to tam ukazuje že uživatel neexistuje xD
  • Re: Re: d

me se libi jejich pisnicky a Gerard taky.Basta! *14* *14* *14*
  • Re: jsou to teplí hovada

TAK SEM NELEZ?NE?!KDYZ JE NEMUSIS.
  • Re: Re: Ahoj

Marcelko,mas pravdu,taky si je poustim pro dobrou naladu,clovek si i vybije nervy,coz ja mam furt *14* *14* MILUJU MY CHEMICAL ROMANCE!!!! *14*
  • Re: Pchmf :D

To o tom Emo taky nesnasim.Ja je znam mooc dobre,myslim jejich pisnicky,snad nazpamet.Helena ,ten klip je humac i ta pisnicka samotna.Ma grady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit