-
MCHR
Já žeru hlawně The Black Parade!!A Zdenko drž pisk jo???Ségra jedna zwědawá *9* *14* *14* MCHR!!! *14* *14* -
Re: Ggggeeeerrrrraaaaarrrrrdddddeeeeekk kkk!!!!!!!!!!!!!!!
jo,to vim,taky preju vsechno nej bez nich by v hudebni brandzi neco chybelo *8* *8* *14* *14* -
Re: Re: SUPER
ne bez nej by to nrbylo MCHR *16* *16* *16* at si rika kazdej co chce,mozna je divnej,ale zpiva kasne drsny i mene drsny pisnicky -
Bulvar keca
kdovi koho videli!snad to neni pravda! -
Kecy!
kazda pisnicka od nich ma svy kouzlo *16*
umej to poradne rozjet!Green Day jsou proti nim cajicek! -
Re: MCR
presne!Tokio Hotel jsou desni!!o My Chemical Romance nepisou snad vubec,ale taky mam doma casaky s par clankama -
Re: My chemical romance sou best!
taky je zeru!!!mam rada vsechny pisnicky *14* *14* *14* -
HeHEE
Hele lidi,víte co se mi včera stalo?jsem jela do zoo a v autě byla nuda,tak jsem koukala z okna a normal jsem víděla nějakou firmu,která se jmenovala MCR s.r.o. nebo tak nějak! *1* *1* Ja jsem se tam rozchechtala tak,že jsem přehlušila rádio,a všichni na mě koukali jak na cvoka *1* hele,kdyžtak juknětě na múj web.www.ivetinemo.blog.cz *3* -
Re: Re: Re: mam dotaz
jo,to sice jo,no asi si ho koupím taky,určitě to stojí zato,no ale dneska jsem se byla dívat jestli ho někde nemaj,a pořád nic,prostě ho nechci obědnávat s netu,je tam to poštovný a tak...no,k nám to ale vždycky chodí pozdějc,tak doufám že na něj natrefím.. -
Re: Co???
no ja mam nejradši teda tu hudbu a texty písniček...Líbí se mi,že pořád nezpívaj jenom o lásce,ale i o jinejch,temějších věcěch *3* Prostě zpívaj o věcěch,kerý se člověku normálně stávaj,třeba Cancer je dost dobrá písnička,prostě rakovina,to není žádný štěstí.Ale dovedou tam vtlačit i naději...a to se mi na nich líbí nejvíc.Přijde mi dost trapné,když je někdo poslouchá jenom třeba kvůli tomu,že Gee nebo Frank jsou krásní.Jasně že jsou,ale nepříjde mi to důležité...asi tak no *3* -
Re: DVD
Já si myslím,žw LOTMS je 100% lepší .... myslela sem si,že na TBPID dají i nějaky interwie,nebo tak něco .... *9* -
DVD
nejlepší jaké doma mám je fakt skvělé už jsem ho za 14 dní viděla snad milionkrát a vůbec mě neomrzelo zrovna ted na něj mám apsták asi si ho pustím....... *15* -
Zlatíčka
My chemical romance je prostě užasná kapela no užasná je slabé slovo spíš jsou to ty největší jedničky co můžou být....Se přesvědčte samy jejich hudba stojí fakt za to a vím co se mnou dokáže dělat hlavně když mě vyhlodá s depek tak je to nejlepší........ *14* -
Co???
Lidi honem rikejte co mate na MCR nejvic radi -
Re: Re: mam dotaz
mno..ale pak to stoji za to ver mi -
Re: komentář
¨docela UJDOU jak si tohle dovolujes vyslovit.... *8* *1* -
komentář
docela ujdou *4* -
njn
Njn,kdyby to byl nakej hipec tak by mi to taky jedno nebylo jak pise Macenkay *3* ale proste zeru tu jejich hudbu,texty,vlasy... *10* Jeejda,co to zas kecam *1* *1* -
Re: My chemical romance sou best!
Joo,ja bych taky chtela na koncik,takze az nekdy prijedou tak klidne muzem jit spolu *1* -
Re: mam dotaz
Ahoj,ja se koukala na net a vole,stoji to prez 500 kc,nekde i prez 600,tak myslim ze si to asi necham vypalit *1* *14*