-
miluji je!!
Já MCR přímo miluji♥!!
je to neeeeeeeeejneeeeeeeeeeej skupina na světě!!!!! ♥♥♥ *14* *14* -
Re: ty plyšáci
na rockovém koncertě nemají plyšáci co dělat!vždyť je to pro malý děti *16* -
Re: MCR V T-MUSIC
NE,PRO TY TRAPÁKY NIKDY HLASOVAT NEBUDU! *13* *9* *5* *1* -
Re: Re: best band
ale musíte uznat že s tima černýma vlasama je hezčíí *14* -
Re: ...
naprosto souhlasim..sou sqelí..a tan jejich koncert byl žužo!:-* *14* *14* *1* -
Re: MCR V T-MUSIC
ja jasne ja pro ne budu hlasovat me uz TH taky pekne SERE *4* *4* *4* -
Re: ...
my chemical romance jsou nej nej a nej *14* -
...
*4* My Chemical Romance je nejlepší kapela jaká kdy byla...(Teda tohle je muj názor) *3* -
ty plyšáci
k těm plyšákům že donich kopou je to blbý ne?
mají tam mít na to lidi co to sbíraj ne?
vypadá to že si toho vůbec neváží. mě ty to naštvalo hodit svýmu oblíbenci plyšáka a on aby ho odkopl!!! a stejně tosou namyšlení amíci *13* *9* -
mcr
MCR=My love,My life, best band on the world *14* -
Re: Re: mcr
Já ho ale taky našla.. -
Re: Všichni smrdíte!
vadi ti EMO? A proc vyhledavas stranky s nim spojene? V tom pripade te na tom neco zajima... -
mcr
ja mam moc rada MCR...su skveli... *14* a este nieco..videli ste klip sum41-underclass hero?ak nie ceknite je to najnovsi song a myslim si ze to chcelo byt neico medzi famous last words a teenagers...dufam ze si to len namyslam ale fakt mi to tak pripada...aj ked nie vobec nemusim sumof... *13* -
MCR V T-MUSIC
ČAUTE NECHCETE HLASOVAT PRO MCR NA T-MUSIC? UŽ MĚ DOCELA ŠTVE JAK POŘÁD VYHRÁVAJ TY KREATURY TOKIO HOTEL! JESTLI VÁS TAKY TAK SE PLS ZAREGISTRUJTE NA www.t-music.cz A HLASUJTE ZA MCR DÍKY -
MCR V T-MUSIC
ČAUTE NECHCETE HLASOVAT PRO MCR NA T-MUSIC? UŽ MĚ DOCELA ŠTVE JAK POŘÁD VYHRÁVAJ TY KREATURY TOKIO HOTEL! JESTLI VÁS TAKY TAK SE PLS ZAREGISTRUJTE NA www.t-music.cz A HLASUJTE ZA MCR DÍKY
*4* -
Re: Re: Re: názor!!!
no myslím, že co se týče názorů, tak už je to celkem jasný *15* -
....
ja je nemam rada...sem je driv poslouchala ale neak se mi zhnusily.... *5* -
♥MCR 4 EVER♥
MCR sou bohowé a koncert w Práglu to jen potwrdil!!! *14* *3*
*3* Gee *3* -
Re: best band
souhlasím, se vším co jsi tu napsala *4* a co se týče Gerarda-naprostá pravda, je to uplnej andílek *4* ať už to je eman nebo ne... *4* -
best band
MCR je jedna z nejlepších skupin co znám.....Jestli sou emo nebo nejsou je zbytečny hadání...až se jich někdo zeptá tag snad odpoví ne *3* A Gee je upe boží *14*