Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Jak kdyby to nebylo jedno...

Tak nějak já třeba MCR mám hodně ráda, i na konzíku sem byla, ostatně jak jinak....sice neposlouchám jenom je, ale i tak o sobě tvrdim že poslouchám Punk-rock.....Každej je prostě bere jinak (BTW, emo mi vůbec nevadí, spíš naopak přikláním se spíš k němu, ale nejsem emo) ...a příde mi to dost netolerantní odsuzovat styl hudby....
  • Hl.fotka a rok založení?

Chtěl jsem se vás zeptat a nechat si poradit jak se dava do prifilu skupiny ta hlavní fotka a rok založení???díky moc za radu *4*
  • MCR

MCR jsou boží skupina *4* *14* *14*
  • MCR

Podle mě jsou mcr fakt hodně dobrá skupina. Na koncertě sem byla bylo to skvělý ale příde mě šílený odsuzovat všechny lidi co tam byli že si hrajou na EMO sou namachrovaný atd............ *9* já osobně EMO nejsem ani to o sobě netvrdim mě se libi jen ten styl oblíkání NIC VIC!!!!!!! A hlavně pokud se někomu tahle skupina libi nemusí proboha řešit jestli sou EMO nebo ne??!! *3* *4*
  • Re: emomrdky

nekritizuj emo jasný? *16*
    i když MCR emo nejsou, tak mi tvoje kritika vadí... *5* jestli posloucháš nějakou dechovku nebo heligonky tak si je poslouchej, ale nekritizuj jiný žánry *8*
  • emomrdky

emo...SMRDÍ! *13*
  • Všichni smrdíte!

emo....SMRDÍ!
  • Re: Re: mrdko!

SMRDÍŠ!
  • Re: mrdko!

to spíš aby si tu sebevraždu spáchala ty to by se světu hned ulevilo!!!No a co jako že nosí černě nalakovaný nehty.Když sme u toho ty asi nepotřebuješ lak aby si ty nehty měla zasraný a to doslova,vid???Kruhy pod vočima to jako když naše učitelka který je asi 50 má kruhy pod vočima tak je emo???Tenhle výrok si budu pamatovat,zejtra s nim pobavim celou třídu!!!To zase tady pronesl něco chytrej člověk mno!!!
  • Re: Re: haha

no a co jako že nám je 13(teda aspon teda mně)???Vám snad nebylo???Na tohle sem přesně čekala!!!Až náký zkurvený šestnáctky bo kolik vám je tady začnou machrovat,kolik toho ví,a přitom taky ví úplný hovno!!!Na ten koncert přišli děti,jo???A vy mezi nima co???Já sem tam byla a tolik dětí sem rozhodně neviděla,leda že bych se náhodou dívala na vás!!!Jestli mi tady začnete předhazovat že tady machruju tak to vám musim říct že bych se začla dost smát.Protože vy mi tady rozhodně nemáte co říkat.Mějte se vy antiborci
  • Re: Re: Debilové ..

newim kde to berou.....ale je to ftipný *1*
  • miluju!!

miluju je... nikdy sem nebyla zadnej skalopevnej fanousek jen jedny skupiny.. ale oni sou proste do-ko-na-ly!!! a ten koncert.. zazitek na celej zivot... *1*
  • Jak kdyby to nebylo jedno...

Fakt nevim proč řešíte jestli jsou, nebo nejsou emo... Jako by to nebylo jedno... *8*
    Fakt nechápu jak můžete řešit jestli jsou nebo nejsou emo..Jinak souhlasim s katie.... *3*
  • Re: Re: !!!MCR NEJSOU EMO!!!

tokio hotel možná posloucháš tak maximalne ty....podle toho co si ted napsal/a je emo každa tvrdší skupina, což je totalní blbost...každa pisnička je nejak emotivni-má něco do sebe, ale podle toho není hned emo...a vůbec už je to jedno...až tenhle stupidní styl opadne tak zas budou něco jineho
  • příspěvek

já nevim proč tu furt řešíte jestli jsou nebo nejsou emo. Vždyt emo už je ted jenom styl oblečení a navíc oni sami už několikrát řekli, že nesnáší když je někdo s emo spojuje. Posloucháme je přece kvůli tomu, že se nám to líbí a může nám bejt jedno jekej styl jim kdo přiřazuje.
  • Re: Debilové ..

a to, že sou emo ste vzali z t-musicu a brava, co?? *1* *16*
  • Re: Re: -----

no já taky nejsem emo.. je mi z toho na blití.. MCR, BT, a podobné kapely které všichni "in a cool" lidi *8* považujou za emo poslouchám ale s emem nemaj nic společnýho MCR už vůbec ne *16* tak me tady lidi nese*** vy fakt o nich nic nevíte.. jestli se vám líbí jenom IDLY tak tohle neni skupina pro vás
  • Re: mrdko!

smrdis!
  • Re: Re: koncert

1)kalit na tebe nebudu
    2)píše se to cool, kluky,...
    3)kolik ti je?
    4)že seš zabouchlá/zabouchlej do postaviček z Harryho Pottera (Moody, Snape)?
    5) *5*
  • Re: !!!MCR NEJSOU EMO!!!

tím aspon dokazuješ to že vůbec neposloucháš o čem zpívaj.. *13* ty písničky sou prostě o něčem...se vsadim že posloucháš něco jako tokio hotel coo??? *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit