-
Ehm..
Co říkáte na jejich new song k Watchmenu ? -
nwm
no nwm,,eště sem ho neslyšela -
MNO...
..MCHR...jsou ty nejvetší ubožáci co sem kdy fidel...lidi neci vam nikomu rikat co mate poslouchat ptže každej ma svuj styl:)...ale pro me tahle skupina byla dobra do ty doby než sem si stahnul cesky texty...ptž v prekladu spivaj fag píčoviny:! a veci ze kterejch mi je šoufl.,.a na živo je pekně falešnej ten zpevak:!....takže dohromady EMOSATANISTICKÁ SKUPINA :!..FUJ *8* -
-
Re: MNO...
Hou hou..ses nějak rozjel, ne?.mě zase přijde jak pičovina nějaká Byoncé nebo jak se t píše nebo Miley Cyrus (Cyrajt :D) a taky slova jako "fiděl" nebo "fag"... *5* -
dělaš si prdel? je to mcr a ne mchr *10* -
mcr je nejlepsi kapela na svete spivaj o tom jakej svet je a je hnusnej *8* -
-
Re: Re: MNO...
MCR jsou skvělý....a jaj říkáš, zpívaj,, jak to ve světě vypadá, jekaj je...jako Green Day..no GD, jelikož hrajou dýl, sou teda krapet lepší..ale stejnak....obě dvě skupiny mi přijdou suprový...
-
-
-
!
Hele di to prdele s těma kecama...Nelez sem,kidyž je neposlouvháš....ubožáku *16* *16* *16* *16* -
-
Re: !
už ne mno:)
-
-
jj
gregorka001:No jasan zhe mám libko .... chceš ho ? *4* -
-
Re: jj
no jasne ze vahas hned sem s nim:D -
-
Re: Re: jj
A nebylo by lepší icq ? *3* *3* -
-
Re: Re: Re: jj
ppromin ja sem dlouho nezavitala tak jesi chces moje icko tak tady ho mas 359 253 136
-
-
-
-
hm
Já se nehádám.Ale DR je nářez a ne dojákxDxD.Jako Cancer a I don't lpve you sou sice dojáky,ale tak nemusí zpívat jen styl WTTBP.Taky musí ukázat jinou stránku srdce.Jinak DR je super song a klip je boží. *15* *15* *15* *15* *15* -
-
....
My Chemical Romance jsou nejlepší skupina!!Nevíte jesti chystají koncert do Čech?Předem díky za odpověď *4*
-
-
Tuuuc
Ale jo na cd WTTBP jsou super pisnicky ale vetsina je dojak.a jen řikam že je dobře že se s tim new cd vracej ke kořenum...jo a DR je upe supe pisnicka a klip jeste lepsi:-P -
-
Re: Tuuuc
To se mi nějak nezdá že se vracejí ke kořenum.Říct to mužou,ale myslím,že potom co se za poslední rok u nich odehrálo už to nebude takovej trhák to CD...
The world is ugly a Stay....např.tyhle dva songy s kořenama nemají absolutně nic společnyho...A to že po roce vyletěli se songem DR?Už to nejsou oni...ti staří dobří mcr!Ten song není zase tak skvělej,abych se kvuli němu podělala...Mají i jiny a mnohem lepší,než je DR. -
-
Re: Re: Tuuuc
čus kámo..kele co je ,,The world is ugly a Stay,, neměla by si pro mě nějakej odkaz kde bych se o tom dozvěděla víc....můj mail - Petra.Kotapisova@seznam.cz
předem dik za odpověď *15* -
Re: Re: Tuuuc
me se teda osobne DR strasne libi pripomina mi to strasne Teenagers a jsme rada ze zase vysli trochu na ,,svetlo'' *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Tuuuc
Ehmm..co je DR?.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Tuuuc
už víím Desolation Row...:D
-
-
-
-
-
ahooj,zdrawim x)
njn,MCR....ja je posloucham uz dva roky,porad je miluju,jejich hudba je super *14* hele lidi,jak se vam libil Gee vic?blond nebo na cerno?me teda na cerno *14* no nwm jestli jsou emo,neco na tom bude,ale to je fuk...No proste MCR forever,tokiaci at si zalezou nekde ke svejm klukum do postele,baby jedny vosklive *1* *1* Mejte se fandove,caaw *4* -
-
Re: ahooj,zdrawim x)
me se libi s cernyma,vic s delsima.ty bily nebo blod nebo co to je za odstin,jsou des. *14* *14* -
jo.....gee je rozhodne hezci s cernyma vlasama....a dlouhyma...kdyz vidim pak ty fotky mno (slint) a jinak emo to teda rozhodne nejsou....zpivaj o nadeji a snaze no ...i kdyz v jednom dvouch singlech je nadech ema ale jestli se oini sami za emo nepovazuji tak nejsou....proste je to punkrock -
-
Re: Re: ahooj,zdrawim x)
souhlas!bylas na konciku?ja ne,jsem nemohla,tak doufam ze tady co nejdriv zas prijedou *14* -
-
Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)
gregorka001:Zlato,oni nejsou punk-rock ... ale dead-rock *5* ....ikdyž je to celkem jedno *4*
Jinak mě se líbil s těma vláskama v dobách TCHFSR a the first alba .... ale ty blond ... bylo to zasek něco jinyho,novyho ..... byl sladkej a sexy *14* *14* ... já osobně sem v Praze na koncertě byla a bylo to nezapomenutelny *3* Jinak nejsou emo .... ,přesně jak řekla gregorka001 *3* I agree ;-) -
-
Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)
jo..inac moje libko je www.libimseti.cz/gregorka001 -
Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)
No..me je to stejne fuk at si sou styl jkej chtej...sou proste nej a je to...:D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)
No,tak kdyby to byl nějakej posratej hipec,nebo tak něco ... tak mě osobně by to jedno nebylo ....já poslouchám převážně tenhle styl ... Ale my chem o sobě říkají,že hrajou rock,dangerous pop,nebo dead rock .... tak já radši zustanu tady u toho *3* přecejenom,když to o sobě řeknou *4* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahooj,zdrawim x)
jojo,uplne s tebou souhlasim...je jedno jakej to je styl,ale ja je zeruuu *14*
-
-
-
-
-
Rozhodně s černejma vlasama xD jinak si myslím že nejsou EMO!! *8* *1* -
-
Re: Re: ahooj,zdrawim x)
Njn,taky bych rekla,ze geemu to slusi s cernejma,hlavne delsima *14* *14* Sice vsichni rikaj,ze emo nejsou,ale ja emo jsem a milujuu je i tak!V textech totiz nepisou jenom o nice vecech,ale i o tom,co se cloveku muze stat kazdy den.Mno ale kdyz rikaj,ze emo nejsou,tak asi ne... *3*
-
-
-
Nazor
Mne se to nelibi, jsou to HOVADA. EMO SAJRAJT -
-
Re: Nazor
no tak my chamical reomance je dobra skupina a nesu emo je to punk takze chcela by som pocut co ty pocuvas niaky rap ci co *13* *13* -
Re: Nazor
za prvé: nejsou emo
za druhé: když se ti to nelíbí tak proč sem lezeš
za třetí: tvůj názor nikoho nezajímá
-
-
Novinky
Ahoj,
Poslední dobou jsem byla zaměřená spíš na Green Day a tak nevim co se děje v poslední době s MCR, takže pár dotazů...Kdy by mělo vyjít další album, viděla sem na jejich webovkách Tour- Austrália..vůbec se v tom nevyznám :D..Budou taky v ČR?...prosím odpovězte někdo :) Děkuji