Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • My chemical romance sou best!

My chemical romance sou prostě nej!a souhlas ,že Tokio hotel sou pěkný kreténi.Na jejich koncert bych nešla ani náhodou!Ten řev nebudu poslouchat.Bill je kretén ale za to klucí z MCR sou fakt cool a best.Co já bych dělala jít na jejich koncert!Bych pukla radostí!My chemical romance FOREVER! *14* *14*
    • Re: My chemical romance sou best!

taky je zeru!!!mam rada vsechny pisnicky *14* *14* *14*
      • MCHR

Já žeru hlawně The Black Parade!!A Zdenko drž pisk jo???Ségra jedna zwědawá *9* *14* *14* MCHR!!! *14* *14*
    • Re: My chemical romance sou best!

Joo,ja bych taky chtela na koncik,takze az nekdy prijedou tak klidne muzem jit spolu *1*
  • njn

Njn,kdyby to byl nakej hipec tak by mi to taky jedno nebylo jak pise Macenkay *3* ale proste zeru tu jejich hudbu,texty,vlasy... *10* Jeejda,co to zas kecam *1* *1*
  • komentář

docela ujdou *4*
    • Re: komentář

¨docela UJDOU jak si tohle dovolujes vyslovit.... *8* *1*
  • The Best

Jsou prostě nej!!!
    • Re: The Best

No neblbni *5* jinak máš ale pravdu *4*
      • Re: Re: The Best

No, hele neblbnu a je to fakt, z Punk Rockovejch skupin jsou The Best *4*
        • Re: Re: Re: The Best

blah blah blah.. :)) bezboha *3*
        • Re: Re: Re: The Best

No ještě spolu s GD patří mezi moje nej grupy
          • Re: Re: Re: Re: The Best

No tak, jako, sou good, ale nejsou The Best... 30 Seconds to Mars je lepčejí, P!ATD je lepčejší.. From First to last a Hawrthorne Heights sou The Best a ne naky ohrany MCR tak se probudte!!! *3*
            • Re: Re: Re: Re: The Best

Všichni nejsou jako ty...pro mě jsou My Chemical Romance The Best a neprosila jsem se o to, aby někdo na můj názor reagoval...
              Piš si TO kam chceš ale neodpovídej na mé komentáře (pro příšte,ale doufám že už se to nestane)
              Sbohem *7*
  • Co???

Lidi honem rikejte co mate na MCR nejvic radi
    • Re: Co???

Já mám na mcr nejwíc ráda Geeho!!A pak jejich hudbičku!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • muj nazor

ahoj gregorko 001,ja na nich miluju taky ty pisnicky myslim ze jsou od srdce,styl oblikani nevim jestli jsou emo,kazdej rika neco jinyho.jediny co se me nelibi je,kdyz ma Gerard bily vlasy,je to des *14* ale jinak jsou supr *14* *14*

já miluju to jak jejich hudba působí vždycky když si ji poslechnu je mi nák prostě líp neumim to vysvětlit *4*
      • Re: Re: Co???

Me neni lip spis me t doda silu treba resit problemy a pak je mi lip...
        • Re: Re: Re: Co???

já bych taky neřekla,že když si je poslechnu tak je mi líp,ale prostě mě to pak tak nějak 'šoupne dál'

no ja mam nejradši teda tu hudbu a texty písniček...Líbí se mi,že pořád nezpívaj jenom o lásce,ale i o jinejch,temějších věcěch *3* Prostě zpívaj o věcěch,kerý se člověku normálně stávaj,třeba Cancer je dost dobrá písnička,prostě rakovina,to není žádný štěstí.Ale dovedou tam vtlačit i naději...a to se mi na nich líbí nejvíc.Přijde mi dost trapné,když je někdo poslouchá jenom třeba kvůli tomu,že Gee nebo Frank jsou krásní.Jasně že jsou,ale nepříjde mi to důležité...asi tak no *3*
      • Re: Re: Co???

Jo...hudba je to nejvetsi ale já jsem se chtela tak jakoby ujistit ze Vsichni kdo poslouchaji ruzny kpely tak maji nejradsi radi zpevaka u me to tam neni proste Frank je podle me nejlepsi a je furt svuj....Gerarda ta slava trochu zmenila a to jeskoda......jinak se mi libi Ray je to sice divny ale tx vlasky miluju
        • Re: Re: Re: Co???

no je fakt,ze Gee se někdy chová jako pako....taky bych řekla že mu to malinko stouplo do hlavy....no kdybych měla říct já,koho mám nejraděj z kapely tak asi Mikeyoho a Franka,je to tak nějak nastejno,neumím si vybrat *3*
  • help

aaa *9* mě nejde dostat se na oficiálku....objeví se mi tam Tv bo co to je a asi je chyba ve mě, ale ja vazně nwm jak se dostat dál *15* poradte někdo pls *9*
  • mcr u nás

Četla jsem reportáž z koncertu myslím že z Berlína a Gerard tam řikal že by měli v roce 2011 navštívit i naši malinkou zemi.. *14* Nevíte o tom víc? *7*
    • Re: mcr u nás

http://www.youtube.com/watch?v=jHwb rDKOZjA

'Frank come to Prague!'
      říká tam, že tu byli jen jednou, že měli jeden den volnej a tak se tu procháeli a že by tu chtěli v 2011 koncertnout
      na jejich stránkách nás ale ještě nemaj..:/
      • Re: Re: mcr u nás

Škoda že mi ten odkaz nejde otevřít...
        Kdyby přijely... byl by to můj největší hudební zážitek v životě. 2007 jsem je prošvihla - doteď si to vyčítám... škoda jen že teď...
        ... nemáte občas pocit, když tak posloucháte jejich novou produkci..., no zkrátka, není vám trochu smutno? Nevím, jak s tím žijí ostatní, ale možná nejsem jediná, kdo má pocit o velikém úpadku. Zkrátka škoda že jsem na nich nebyla, když jim na bicí hrál bubeník, a hudba byla hudba... Co říkáte?
        • Re: Re: Re: mcr u nás

Mě se teda DD libi daleko vic než The Black Parade(asi nejdhoši album) jinak mam nejdradši jejich starši tvorbu *1*
          • Re: Re: Re: Re: mcr u nás

pčesně.. x) starší se mi taky líběj víc ale ty nový taky ujdou :)
            • Re: Re: Re: Re: Re: mcr u nás

Jj ty novy jsou taky dobry *1*
  • The Best

MCR jsou úplně nejlepší prostě the best hlavně Gee.... *14* já nevim jak vy lidi ale já už se strááááášně moc těším na ten jejich koncert *15*
  • HeHEE

Hele lidi,víte co se mi včera stalo?jsem jela do zoo a v autě byla nuda,tak jsem koukala z okna a normal jsem víděla nějakou firmu,která se jmenovala MCR s.r.o. nebo tak nějak! *1* *1* Ja jsem se tam rozchechtala tak,že jsem přehlušila rádio,a všichni na mě koukali jak na cvoka *1* hele,kdyžtak juknětě na múj web.www.ivetinemo.blog.cz *3*
    • Re: HeHEE

fkt jo..ja to ci taky videt bych tam ´hned sla treba vyrabej plakaty MCR *15*
  • BEST-BANDS.BLOG.CZ

PODÍVEJTE SE NA MOU NEJOBLÍBENĚJŠÍ STRÁNKU : WWW.BEST-BANDS.BLOG.CZ *14* MY CHEMICAL ROMANCE JSOU HODNĚ DOBŘÍ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit