Přejít na výpis diskuzí

My Chemical Romance

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
531 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koncert

upe bestovní skupina!!třetího jedu na koncert a mrtě se těšim!!sou skvělí, zbožnuju je!! *14*
    • Re: koncert

co jsem videla na YouTube,ty zivy konciky,musel to bejt narez!no,my z Velmezu mae holt smulu! *9*
  • koncert

Byla sem na koncertě a bylo to nej nej nej!! Prostě nádhera.. kontlily sme a prostě bomba.. a emáci jsou nejkrásnější kluci na světě ;) bomba *4*
  • no

takze taky sem byla na jejich koncerte v Berline i vcera v Praze....a musim jenom rict, ze nesnasim cesky emo..a MCR nejsou emo...
  • koncert

No byl to upa nejnej koncert vopravdu jsem si to na max. užila *3* *1* *15* *5* *14* *14*
  • haha

to je docela prdel si číst tady ty příspěvky od těch třináctiletejch naivních děcek *5*
    • Re: haha

no prdel to je.. ale ne kdyz pisou takovy picoviny o MCR.. *16*
      • Re: Re: haha

no a co jako že nám je 13(teda aspon teda mně)???Vám snad nebylo???Na tohle sem přesně čekala!!!Až náký zkurvený šestnáctky bo kolik vám je tady začnou machrovat,kolik toho ví,a přitom taky ví úplný hovno!!!Na ten koncert přišli děti,jo???A vy mezi nima co???Já sem tam byla a tolik dětí sem rozhodně neviděla,leda že bych se náhodou dívala na vás!!!Jestli mi tady začnete předhazovat že tady machruju tak to vám musim říct že bych se začla dost smát.Protože vy mi tady rozhodně nemáte co říkat.Mějte se vy antiborci
        • Re: Re: Re: haha

já sem na tom koncertě nebyl takže nemůžu posoudit kolik bylo děcek a už vůbec nemachruju že to vim víc, to ne, akorát mě přijdou vtipný prohlášení jako ,,miluju gerarda, MCR 4 ever, jsou boží miluju je, atd...Toť vše
          • Re: Re: Re: Re: haha

a jak teda máme dávat najevo že se nám líbí???Nevíš???Já je mám ráda a většinou když někdo má rád nějakou grupu tak píše takovýhle vzkazy,aby dal najevou jak je miluje!!! *16* a jen tak pro srandu My chemical romance 4-ever.To jenom abych tě trochu nasrala,doufám že se mi to povedlo... *1*
  • prosim....

koncert byl uplně suprovej...atmosféra upa supa........a tady mám pro fans MCR malou prosbičku..prosim všechny o to,aby jsme spojili svoje síly....a tím bychom mohli poprvé porazit tokio hotel v t-music.včera tam nastoupili jako novinka a mcr je mohou jako první skupina porazit...lidičky hlasujte prosim,mcr neporazili tokio hotel se singlem famous last words,tak at se to aspon podaří s i don't love you.... *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • Re: prosim....

tz si ale roytomila blbka.... na to kaydej hayi boba
    • Re: prosim....

Taky mam vzkaz pro vsechny OPRAVDOVE fanousky...prosim neberte vyse zmineny prispevek vazne *3* *3*
  • 4ever

My Chemical Romance 4EVER!!!! *4* jsou úplně božííí:) a jejich hudbička se mi moooc líííbí *16* a myslim že ne jenom mě *3*

když si píšu úkoly do školy, poslouchám při tom skupinku borců *14* potom přijde mamka a začne se kymácet do rytmu *1* potom tatík a přidá se *1* *3*
    to je docela sranda, když celá famílie začne tancovat na MCR *14*
  • mchr

Já MCHR upa žeru!!Mocinky!!Hlawně Geeho!!A ten klip Helena je superky!!Nádhernej!! *14* *14* *14* *14* *14* Na jejich koncík bych šla,ale jsem z Mezu,prdelákow 100km daleko od Prahy *9* *9* škoda no..Kdybybch Geeho widěla,asi bych sebou sekla!!!!
    • Re: mchr

ty vole,ty jsi z Mezu?Jako z Valašskýho Meziříčí?Já jsem z Val.Bystřice *1* Tyjo,to mě poser *1*
      • Re: Re: mchr

Ne..z Welkýho Meziříčí.....U Jihlawy
        • Re: Re: Re: mchr

aww,to je škodaaaa... *10* *4*
    • Re: mchr

MCHR OMG kdyztak MCR ....xD
      • Re: Re: mchr

tak mcr,ale ja pisu mchr,to je fuk!holky,kdyztak muzete kouknout na You Tube,jsou tam nekdy fakt povedeny rozhovory s My Chemical Romance,teda hlavne s Geem.Uz jste to mozna videly...
        • Re: Re: Re: mchr

sak pohoda jen ze Mchr tak blbe zni...xD mno.ale ja bych koukala na youtubku na videa s rozhovory ale ja tomu nerozumim *1*
          • Gee Gee a zse Gee!!!

no já jim taky nerozumím,ale když ho posloucháš,tak je to prostě něco.... *14*
  • !!!MCR NEJSOU EMO!!!

takže titulek už hovoří za vše....je to pro ty imbecili, co to furt nejsou schopni pochopit a buď jim kvůli toho nadávaj(a je to už docela trapný) nebo je kvůli toho poslouchaj (tzv. emo kids), což zas naopak nepochopím....nikomu jeho názor sice brát nechci, ale už mě fakt nebaví dokola číst jednu a tu samou hovadinu!!!takže toď asi vše *8*
    • Re: !!!MCR NEJSOU EMO!!!

tím aspon dokazuješ to že vůbec neposloucháš o čem zpívaj.. *13* ty písničky sou prostě o něčem...se vsadim že posloucháš něco jako tokio hotel coo??? *9*
      • Re: Re: !!!MCR NEJSOU EMO!!!

*7*tak jako každá písnička je vo něčem, de vo to že emo má ten vobsah vo něčem jinym, a proto se taky tomu řiká ame a ne třeba rock.*13* Jako mě je to jedno, jenom mě připadá debilní se tady takhle vo tom hádat, jde přece vo songy a vo "styl"...
      • Re: Re: !!!MCR NEJSOU EMO!!!

tokio hotel možná posloucháš tak maximalne ty....podle toho co si ted napsal/a je emo každa tvrdší skupina, což je totalní blbost...každa pisnička je nejak emotivni-má něco do sebe, ale podle toho není hned emo...a vůbec už je to jedno...až tenhle stupidní styl opadne tak zas budou něco jineho
  • koncert

já jsem bohužel na koncertě nebyla *9*
    s čím hoši vystupovali? měli písničky z alba nebo nějaký upe nový? *14*
    • Re: koncert

to mě poser, občas nestíhám ze stupidity SF *16* to víš že nehráli songy z alba, oni si tam vlastně jenom tak drnkali, každej něco jinýho, bylo to fakt kůůůl, moc klukii lowííískuju a muckala bych je *9* btW. tenhle smail vypadá jak Moody *9* *1*
      • Re: Re: koncert

1)kalit na tebe nebudu
        2)píše se to cool, kluky,...
        3)kolik ti je?
        4)že seš zabouchlá/zabouchlej do postaviček z Harryho Pottera (Moody, Snape)?
        5) *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit