Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re : Dully

Tohle ze je muj vrchol ? Vrchol me sprostosti a vrchol mych dementnich dusevnich vyplachu jen prijde *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Dark Passion Bordel

heejj diwa swina musi bejt nehoraznej k****n...ma fakt velkou fantazii
    *9* asi jak chcíplí lejno...
  • Re: Nové album

Já jen doufám, že to tentokrát Tuomas nepřežene s orchestrem. Anette má krásnej vysokej hlas, takže ho určitě využije v songách jako For the heart i once had...a myslim, že se nevyhne ani keltskym motivum *1*
  • Re: Dost !

SOUHLAS!!!!!!!!!!!!!§ *5* *5*
  • Re: ..

to jo no co si o sobě myslí chtěla bych toho dotyčnýho vidět sama jak zpívá *16* *15* *5*
  • Re: Re: festák

tož já tež je to holt ty písničky od tarjuš těžké mno... *9* *3* *1* na vyzpívání....
  • Re: Re: Dark Passion Bordel

Neřeš, chudák Diwa Swina už neví, co by napsal a už se opakuje... Tohle je asi vrchol jeho tvorby... *1*
  • Re: Dark Passion Bordel

co je to za hovadinu?
  • Dark Passion Bordel

Jo a vim, jak se bude novy album jmenovat : Dark Passion Bordel. A podarilo se mi zjistit aj prvni 3 pisnicky : Tak track 1 : Tuomas is in delirium tremens
    track 2 :_ Nightwish Sucks /bezpochyby nejvetsi hit skupiny, *1* *1* *1* /
    Track 3 : Dark Passion Bordel
    O dlasich pisnich vas budu co nejdriv dal informovat. KROCH KROCH KROCH
  • Nové album

Jak si představujete nové album, jaké byste si přáli, aby bylo? A také jak si přejete aby vypadalo následující turné k němu?
  • Re: k Anette...

Když ji tak zbožňuješ,tak jí poslouchej! Ona stále zpívá a má vlastní kariéru, tak diskutuj na diskuzích o ní. Určitě nějakou najdeš. V Nightwish už není 4 roky, pokud si se ješště neprobrala sem to nepatří.
  • Re: k Anette...

Moje řeč
  • Re: Eramaan Viimeinen

hostovala tam zpěvačka z finské kapely Indica.
  • jj

ano přesně tak
  • Re: Tarja w ČR

Jasně,budu tam *1* *1* *1*
  • k Anette...

Anette teda na Tarju rozhodně nemá.Možná je to dobrá zpěvačka ale k Nightwish se nehodí.Měla si zůstat u svých Abba revival a ne rvát se do Nightwish.Já osobně ji fakt nemám ráda a je na mým žebříčku dokonce vo stupeň níž než Hannah Montana.A to je co říct.A nesnáším,když nějaký bárbíny co Nightwish znají sotva týden a hned všude píšou že Anette je lepší,že Tarja je postrojená jak strašák do zelí a nevím co ještě psaly na Youtube tak je to hovadina.Koukala sem na nějaký videa.Anette poskakuje jak koza a hrozně mě připomínala Bartošovou x).Tarja 4ever.
  • Rozpad

Prinasim moc spatne spravy : Nightwish stale fungujou. Kvik Ta vase Anette chce nejakej projekt a planuje vydat album, *9* *9* *9* . Alespon vim, cemu se mam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkym obloukem vyhnout. kroch *1* *1* *1*
  • Re: Tarja w ČR

blesku :D o tom jsem věděl už v červenci :D
  • Eramaan Viimeinen

Chtěla bych se zeptat, jestli písničku Eramaan Viimeinen, která je totéž co Last of the wilds, akorát s textem, zpívá Anette? V přehrávači mám totiž jako autora Nightwis feat. Jonsu, tak jestli jim na tuhle písničku někdo hostoval, nebo Anette zpívá finsky? Dík
  • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Kdybych jen tušil, že máš takový smysl pro humor... Jsi opravdu vtipná kopa! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit