Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: ...

Neber už ty rdogy, prosím tě. Nemáš to za potřebí si jimi škodit zdraví!
  • Re: Re: Re: ...

Souhlas... Chudák Tuomas už neunesl, že Tarja je slavnější než celí Nightwish, a tak ji vykopl, vzal Anette, která nebude převyšovat Tuomasovy umělecké kvality, narozdíl od Tarji, a vlastně ani kvality kohokoliv jiného z kapely...
  • Re: Re: Re: anette

víš kolik hlasových poloh ovládá když má školu zpěvu?hooooooodně ne jenom operní zpěv-on je schopná zazpívat jak vánoční koledy tak poison od alice cooper a tak bychom mohli pokračovat-tak nejdří mysli(pokud něco takovýho dokážeš)a pak piš!!!!!!!!!§
  • Re: Re: ...

tarja není žádná piča ty hajle!!!!!!!!!!!!!!!di do prdele-co ti provedla?je výborná zpěvačka-tak drž hubu a nekecej kokote!!!!!!!!!!!!tarja by tam byla-jenže neunesli její slávu-toť pravá,byť neoficiální verze!!!!!!!!!!!§§§§ *16* *8*
  • Fanda

Můj táta je do nich úplnej blázen.Ani se nedivím, jejich písničky jsou fakt nádherný!
  • Re: revival

Nightwish revival jsou úplně výborní. Hej byla jsem na nich v Hanušovicícha byla jsem přímo u bariéry 2 metry od pódia. Byla to pecka. Rozhodně to bylo lepší, než když začne zpívat Anette písničky, který nazpívala Tarja.
  • Re: Re: Tarja Anette bla bla bla

ano...ano...asi tak se to dá vyjádřit....
  • Re: Tarja Anette bla bla bla

nepoucitelnej debil *9*
  • Tarja w ČR

Ahoj pro všechny fanoušky TARJI TURUNEN 16.10. v 2009 v Pardubicích!!!!! wic na www.masterofrock.cz těšim se na was caw!!!!

*1* *1* *1*
  • revival

"Časy, kdy Nightwish válcovali hitparády s operním projevem, jsou nenávratně pryč." (zdroj: iDNES - já jen abych popíchla) S tím revivalem to souhlasí. Pražáci jsou BOMBA! Ze SM se Janě Kopidolové vůbec divím, že na to pódium leze. Úchvatný to zážitek slyšet písničku The Phantom of the opera pouze v jejím provedením *9* *7* zbytek kapely tam sedí popř. stojí jak pychlé kolo od začátku do konce. (Moje zážitky, pokud se to někomu líbí ...) Oproti tomu Pražáci Hmmmm.... jsou fakt dobří.
  • Tarja Anette bla bla bla

Tak me to bavi, rypat se v tom Tarja Anette bla bla bla A tARJA aNETTE BLA BLA BLA A TAK NEUSTALE DOKOLECKA. Ja vim, ze jsou to uz 4 leta, co Tarja neni v Nightwish. Ja ale doufam, ze se to bude rozebirat alespon dalsich 10 let. Vite, kdyz me to tak bavi.... aKROCH KROCH KROCH
  • Re: Tarja Anette

ma pravdu omg... mě se líbý tarja dyž zpíva svoje(myslim písničky z doby dyž byla v NW)a anette neni špatná ve svejch(...)ale jak mění tarjiny písničky se mi taky nelíby tak je neposlouchám néééé.....omgg
  • Tarja Anette

Tarja,Anette bla bla bla Tarja Anette bla bla bla a porad dokola.Jednoducha vec nalibi neposlouchejte,libi poslouchejte a nemejte porad keci Tarja,Anette bla bla bla myslim ze je mnoho veci o kterich psat/myslim o NW/a ne znova a znova Tarja Anette bla bla bla bla bla bla atd. *16*
  • a co potom NW revival-nebudou pak lepší:DDD?

Ahoj Noční přáníčka teda Nightwisháci-vidim jak se tady pěkně bavíte na téma Tarja a Anette-já bych to viděl asi takhle.Pokud se tam Tarja nevrátí je s NW ámen co si budeme nalhávat.No jedině kdyby přibrali naší zpěvačku Elišku z NW revival Praha,která má konzervatoř a ten kdo jí slyšel zpívat by mi dal za pravdu,že nic hezčího dlouho neslyšel.Pozor! u nás máme víc revivalů ve formaci NW tak podotýkám,že je to ten co má v názvu Praha.Vážně-doporučuji všem co je neznají zajít slesponˇ na 1 jejich koncert,tady je jejich offic.webovka tak tam mrkněte-pár videí najdete i na youtubku.Mějte se AhijCharlie ze Sokolova-osobní přítel skupiny Boron a NW rev.Praha

http://nightwish-praha .cz/index.php
  • diwa swina je ta nejveči piča na swětě a w celým wesmíru!!!

cože???? to není normální!!!! diwa swina je upllná piča a ted už mě upe ale fakt sere ať de do PRDELE ku*** a at si kritizuje co poslouchá j swině!!!!!
    *16* *16* *16* *10* *10* *10*
  • Re: Re: Nightwish Sucks

Protože třeba čekali něco lepšího...
  • Re: Masters of Rock 2009

jaky finsky hovada??!!! fini maj nejlepsi metalovy a rockovy skupiny co snad jsou tak co tady meles?! *16* *16* *13* *8*
  • Re: Re: ...

sorac za preklep northern kings ne kinds
  • Re: Nightwish Sucks

protoze sou to kokoti...kdyz se jim anette nelibi tak proc tam lezou?! fakt trapny
  • Re: ...

kdyz ses tak chytra tak proc neposlouchas treba tarot nebo northern kinds??? a anette nechte na pokoji nemela tarja bejt pica jinak by tam byla doted!! *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit