-
Masters of Rock 2009
Jo, tak si pojdme rozebrat koncert toho vaseho Nightwishu. Nightwish vystoupil ve ctvrtek. Koukalo na nich cca 30 000 lidi, kteri prisli specialne na Nightwish. Nechci nejak shazovat Anette /Ja vlastne proti samotne Anette nic nemam, ja jen nenavidim ty finsky howada yeble/. Kdyz Anette zpivala novy Pisnicky z Dark Passion, bylo to docela v pohode. Ale kdyz skupina presla na Pisnicky Tarji, byla to katastrofa.
*9* *9* *9*. Anette to ani nezpivala, iba jecela. Hromada lidi odchazela nasrana z koncertu. To jen dokazuje, ze Nightwish bez Tarjusky je yeble hermafroditni howado *9* *9*
*9* a total loooooooooooooooooooooooow Skupina
*9* *9* *9* *9* *9* *9* -
nechte toho
Jenom se tady hádáte a překřikujute kdo má pravdu. Nevíte co chcete lidi? Když se mi snad aneta nelíbí tak ji neposlouchám, ne? Stejně tak tarja,
ale to ne, všechno se musi komentovat.
Musim řict, že jsem dark passion play poslechl, něco se mi libilo, to si poslechnu znova. To co se mi nelíbí snad nechám být, kurňa. Stejně tak my winter storm, kromě několika skladeb je to nuda. Jsem jenom posluchač, ne nějaká drbna z maloměsta, je mi jedno kdo má koho rád a jak se ten a ten chová, zajímá mě co vyprodukuje za hudbu. -
Re: re : Lucie
Tvůj problém. Já zůstávám faninkou i dál. -
Re: Re: festák
Ještě menší dodatek blond vlasy a bílé šaty jí moc neslušeli. -
časopis
ahoj
Chtěla bych se zeptat qualana,jak se ten časopis jmenuje,do kterýho píše článek a kdy vyjde.
Díky Elfka *4* -
Re: Re: ..
Diwa swina se totiž plete aj do diskuze Bullet for my Valentine. *16* -
Re: festák
Svědčí o tom i to, že spousta lidí znechuceně odcházela v půlce jejich koncertu... -
já souhasím... -
Neco o mne
Takze caute, ja bych se chtel ospravedlnit Elfce za ty moje sprostarny. Vite, ja a me stado svin tu jezdime jiz dlouho a picujem a kritizujem. Ja vlastne Nightwish ani neposloucham, posloucham ty veci, co tady asi nikto nepovazuje za hudbu, cize ten hip hop a rap, tak co uz nadelame. Ja jsem vlastne takovy tlusty maly zakomplexovany imbecil, ktereho zivot ani moc nebavi. Tak teda pojedem se svym chlivem svin nekam do vesnice , tam se vyvalime u nekoho v zumpe, a kdyz nam dovoli, tak se taky vyvalime i v hnoji. To bude na mne Tarjuska hrda, ze ma takoveho fanouska. Jo a taky doufam, ze mne v Prahe /kde ziju a pracuju/ zayebe nejaka elektricka a apropo atd. -
re : Lucie
Ahoj, Lucka. Ja se zlobit na tebe nebudu, ale uz doufam se ani fandom Nightwishu nestanu .. Kdysi jsem byl, ale uz asi radeji ne.... -
Na tebe se určitě nikdo zlobit nebude, protože ty sisvůj názor vyjádřila slušně. *4* -
Re: DS
Hej úplně s tebou souhlasím. Taková halda blbých keců...
Tady se hodí básnička:
Místo aby se někdo zasmál,
tak se jenom na..al. -
festák
Masters of Rock 2009 byla jsem tam a slyšela Nightwish. Boužel jsem v půlce musela odejít, protože zpěv ( jekot )Anetty se nedal poslouchat. Soje písničky zmákla, ale písničky od Tarji nezvládla. To je můj názor, tak se nezlob te, ale i na dále budu fandou -
DS
Víte, co je na tom individuu nejlepší? Že si myslí, že je strašně vtipnej... *1* -
3 pisnicky z novyho alba
Takze se mi konecne podarilo zjistit . jak se vlastne budou jmenovat novy pisnicky z alba DARK PASSION CHLIV. Prvni pisnicka : Tuomas is in delirium tremens, druha pisen Dark Passion Chliv a treti pisen Nightwish sucks. -
Pro všechny, co by chtěly vrátit čas ...
A další novinka: TT bude v 16.10.2009 v Pardubicích. Jo, proč to řeším tady? No protože, pokud chcete slyšet staré dobré známé písničky s krásným Hlasem, tak určitě přiďte. Ti co na ni byli můžou dosvědčit, že i s náhradní sestavou se dají zahrát neuvěřitelné věci. Mimochodem písničku The Phantom Of The Opera zpívá se svým bráchou daleko líp než s Marcem, to dozajista potvrdí ti, co to slyšeli na vlastní UŠI. Tak PaPa *4* -
Není to ono, ale bude líp
Ja jako nevím jestli si to Diwa Swina uvedomuje, ale ostatní z NW asi měli nejaký důvod proč jí vyhodili. Mě se sice taky více líbila Tarja, ale věřím tomu, že se Anette zlepší. Tarja na rozdíl od ní měla vystudovaný operní zpěv a tím pádem se nemůže nikdo divit,že na ní teď Anette nemá. Zpěv teď ale studuje i ona, takže se podle mě určitě zlepší. Když se někomu její zpěv nelíbí, tak pořád může poslouchat CD před tím než přišla a nemusí si opřád jen stěžovat. -
Re: ..
njn.. existují holt lidi, kteří jsou vždy, všude a za každých okolností maximálně "milí" -
..
ta diwaswina me uz pekne sere protoze vsude kdyz ji potkam na kazdy osobnosti tak tam nekoho urazi jako nightwish kouknete se treba na diskuzi Slipknot tam se taky nasrala a jenom jim nadava *10* -
Dark Passion Bordel
Takze nejnovejsi info. Tuomas Holopainen kdesi v piči rekl, zevraj se chysta nove album od skupiny. Skupina po letnich festivalech zacne pracovat na zbrusu novem albu : bude se jmenovat DARK PASSION BORDEL. Tuomas taky rekl, ze ma napsane uz 3 pisnicky pro nove album. Zevraj se mate tesit /JA SE TESIT NEBUDU/ na poradnou zmenu. Album ma vyjit nekdy ke konci 2010. BOHUZEL je to pravda a ty pisnicky ma fakt napsany. KROCH KROCH KROCH