-
..
ktera zpevacka vam pride lepsi a proc -
Re: Re: Re: Re: Re: anette
xyxy,já věděl,že nezklameš a odepíšeš.Divím se,jak snadno se necháš vyprovokovat,kvůli malichernostem a subjektivnímu názoru.Tak co Tarja nebo Anette? *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: anette
chudáááčku...nejdřív se nauč poslouchat... *14* -
Best
Nightwish sou upe BEST a gdo to jako newi ten je upe vul!!!!! *15* *15* -
Re: anette
zaprvé se nauč pravopis ty kreténe nebo co si zač, za druhé -tarja má vystudovanou prestižní školu se zaměřením na operní, církevní a klasický zpěv-kromě metalu dělá i tohle na profi úrovni-tak si myslíš že by neuzpívala to co ta švédská kráva, která pořádně zpívat stejně neumí-no to di do prdele, když řekneš že Tarja by něco nevyzpívala--- *16* *8* -
Re: Re: ??? tak která ??
*operní -
Re: ??? tak která ??
chceš přes hubu??????tarja a uječená -ona má "zlatíčko" vystudovanou prestižní školu se zaměřením na klasický, perní a církevní zpěv,,,tak jaj může bejt uječená---ses posral(a) ne?????????????????di do prdele -
Re: Re: Amaranth jinak
elfko a ostatni,kdyz nektera skuoina prebira pisnicku od jine musi mit souhlas jinak prevzana pisnicka nemuze vyjit takze o tom musi NW vedet tot vse -
Re: Re: Amaranth jinak
jo tohle mě taky dost naštvalo! podle mě to nw nevědí jinak by s tim už něco udělali! -
Re: Amaranth jinak
A taky díky všem ostatním. -
Re: Re: Re: Re: Re: už ? ? ?
To byla jen ironie - pro ty, co to nepochopili... *1* -
Re: Amaranth jinak
Díky hetaxlove.
To je ono !
Pěkně mě naštvali.
Co by se taky u popu dalo čekat.
Neumí si vymyslet ani vlastní písničku.
Zajímalo by mě,jestli o tom ví NW.
Ještě jednou díky.
elfka -
nééééééé!! to je blbej vtip!! šmarja seš na internetu tk si to najdi *15* *15*, momentálně Anette.. -
Re: Re: Re: Re: Re: už ? ? ?
že by od tý doby co u nich zpívá Anette?!? ehm.. omlouvám se těm kdo jí máte rádi *9* -
Amaranth jinak
a tohle už ste slyšeli? Baracuda - Where is the love - http://www.youtube.com/watch?v=drUM ucmSb_4&feature=related -
ano anette ale tady nemužeš říct lepší obě jsou dobrý ale každá protě musí zpívat to co si vytvoří -
Re: už ? ? ?
Ahojky Elfko,Amaranth nazpívala nějaká německá kapela Neumond.Máš pravdu,že se to moc nepovedlo a působí to jako špatný vtip. -
Re: Re: Re: Re: už ? ? ?
hele.Když to nevíš,tak sem nepiš takový nesmysli.Nebo to snad víš?Kdo nazpíval kopii ?Jestli jo,tak mi odpověz. -
Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??
a sakra tobě měl byt ten souhlas *3* -
Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??
souhlas!