Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..

ktera zpevacka vam pride lepsi a proc
  • Re: Re: Re: Re: Re: anette

xyxy,já věděl,že nezklameš a odepíšeš.Divím se,jak snadno se necháš vyprovokovat,kvůli malichernostem a subjektivnímu názoru.Tak co Tarja nebo Anette? *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: anette

chudáááčku...nejdřív se nauč poslouchat... *14*
  • Best

Nightwish sou upe BEST a gdo to jako newi ten je upe vul!!!!! *15* *15*
  • Re: anette

zaprvé se nauč pravopis ty kreténe nebo co si zač, za druhé -tarja má vystudovanou prestižní školu se zaměřením na operní, církevní a klasický zpěv-kromě metalu dělá i tohle na profi úrovni-tak si myslíš že by neuzpívala to co ta švédská kráva, která pořádně zpívat stejně neumí-no to di do prdele, když řekneš že Tarja by něco nevyzpívala--- *16* *8*
  • Re: Re: ??? tak která ??

*operní
  • Re: ??? tak která ??

chceš přes hubu??????tarja a uječená -ona má "zlatíčko" vystudovanou prestižní školu se zaměřením na klasický, perní a církevní zpěv,,,tak jaj může bejt uječená---ses posral(a) ne?????????????????di do prdele
  • Re: Re: Amaranth jinak

elfko a ostatni,kdyz nektera skuoina prebira pisnicku od jine musi mit souhlas jinak prevzana pisnicka nemuze vyjit takze o tom musi NW vedet tot vse
  • Re: Re: Amaranth jinak

jo tohle mě taky dost naštvalo! podle mě to nw nevědí jinak by s tim už něco udělali!
  • Re: Amaranth jinak

A taky díky všem ostatním.
  • Re: Re: Re: Re: Re: už ? ? ?

To byla jen ironie - pro ty, co to nepochopili... *1*
  • Re: Amaranth jinak

Díky hetaxlove.
    To je ono !
    Pěkně mě naštvali.
    Co by se taky u popu dalo čekat.
    Neumí si vymyslet ani vlastní písničku.
    Zajímalo by mě,jestli o tom ví NW.
    Ještě jednou díky.
    elfka

nééééééé!! to je blbej vtip!! šmarja seš na internetu tk si to najdi *15* *15*, momentálně Anette..
  • Re: Re: Re: Re: Re: už ? ? ?

že by od tý doby co u nich zpívá Anette?!? ehm.. omlouvám se těm kdo jí máte rádi *9*
  • Amaranth jinak

a tohle už ste slyšeli? Baracuda - Where is the love - http://www.youtube.com/watch?v=drUM ucmSb_4&feature=related

ano anette ale tady nemužeš říct lepší obě jsou dobrý ale každá protě musí zpívat to co si vytvoří
  • Re: už ? ? ?

Ahojky Elfko,Amaranth nazpívala nějaká německá kapela Neumond.Máš pravdu,že se to moc nepovedlo a působí to jako špatný vtip.
  • Re: Re: Re: Re: už ? ? ?

hele.Když to nevíš,tak sem nepiš takový nesmysli.Nebo to snad víš?Kdo nazpíval kopii ?Jestli jo,tak mi odpověz.
  • Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??

a sakra tobě měl byt ten souhlas *3*
  • Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??

souhlas!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit