Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??

jo tarja je froznáááááá ....... *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: už ? ? ?

no právě... noví nightwish! *1*
  • Re: Re: Re: Re: už ? ? ?

nebyli.To bych poznala.A navíc odkdy by NW hráli pop???
  • Re: Re: Re: už ? ? ?

a nebyli to normání nightwish? *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??

Jooo? A koho tím jako myslíš? Mě? A co je jako blud? To, že se mi to ani nechce komentovat...? Myslím, že bludy říkají ti, kdo tvrdí, že Tarja je uječená a podobné kraviny!
  • Re: Re: už ? ? ?

Díky
    Ale není to ta písnička co jsem myslela-i když to je taky hrůza.
    Tu písničku co jsem myslala nezpívá Anette a navíc se hraje v rádiu na evropě 2 a na kiss morava.Mno tady ty stanice pochopitelně neposlouchám,ale jednou jsem to zaslechla,když jsem byla na procházce s kámoškou.Mno nic.Můžete mi nadále odpovídat.
    Díky elfka
  • Re: Re: Re: Re: ??? tak která ??

Mam dojem že člověk, kterej dokáže vypustit z pusy takovej blud má nejspíš absolutní hudební hluch jinak nevim. *16*
  • Re: Re: Re: ??? tak která ??

Hmmm, tak to gratuluju... Posloucháš je týden a říkáš, že Tarja je uječená? To snad ani nejde komentovat...
  • Re: už ? ? ?

Nevím, jestli je to ona kopie, ale byl spáchán techno remix: amaranth(bootleggerz remix cut), autorem je DJ Somy feat, je to na albu Barracuda vol.36.
    Snad je to ono, v porovnání s originálem to nestojí za nic.
    pa tarq *5*
  • už ? ? ?

Tak co lidičky?
    Ještě pořád jsem nezjistila kdo nazpíval tu kopii.Pořád to nikdo neví?Pomozte mi PLS.Jestli někdo z vás ví,kdo spotvořil písničku Amaranth,tak ať mi PLS odpoví !
    Díky elfka.
  • Re: Chliv

Nesmysl, pravděpodobně jsi velice omezený tvor a nebo jen provokuješ...Takoví do této diskuze nepatří....Jistě, jsem schopen vyslechnout cizí názor , ale ne urážky.Devalvovat někoho dovede každý blb....
  • BEST

Já mám strašně moc rád Nightwish.Myslím, že jsou ikona symfonického metalu a metalu vůbec.Bez Tarji to sice není ono, ale i tak ta hudba, to je extáze..... *3*
  • Re: Re: ??? tak která ??

aha .. noo poslouchm je teprv 1 týden *15* *1*
  • Re: ??? tak která ??

Děláš si srandu???Tarja tam není už několik let.Ty písničky co slyšíš s Tarjou jsou budto starý a nebo z její solovky.Jinak Anette má dobrej hlas, s tím souhlasim.Ale pokud tvrdíš že je Tarja uječená tak bych tě natáhla na skřipec a pak by se vidělo kdo je uječenej.Tarja je bohyně. Není zpěvačka která by zpívala líp.Jasně je tu Simone, Vibeke a Sharon - ty jsou taky bezchybný ale Tarja je prostě Tarja.Takže bud honem rychle změn fanklub a nebo psst.

Hele jak dlouho posloucháš Nightwish ?
    Když to nevíš podívej se do jejich životopisu.Sice je dlouhej,ale stojí za to.Je to tam všechno napsaný.Větší podrobnosti si můžeš přečíst na jejich oficiálním serveru www.nightwish.com.-pokud se ti to chce číst v cizím jazyce.A nebo se můžeš podívat na www.nightwish-czechia.com.Tam to máš česky-taky jejich server,akorát v českým vydání.

To je jako vtip? *7*
  • Re: Chliv

Tak když jim nefandíš,co sem vůbec lezeš a píšeš o nich tohleto? Tak když posloucháš něco jinýho,co třeba my ne tak to neznamená že budeš nadávat skupině,která se ti zrovna nelíbí. My taky nenadáváme JB nebo Miley,i když je třeba nemáme rádi,jen proto že se nám nelíbí. A toto je fanklub,kolikrát to mám opakovat,Nightwish se tady urážet nebudou,je to nej skuina! Nám se třeba líbí něco jinýho než tobě,víš??? *13*
  • ??? tak která ??

Ahoj , hele tak která teda opravdu zpívá ve nightvish ????? anette nebo tarja ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ??????????????????????????????????? ? mě připadá lepší Anette , má hezký hlas a né tak uječený jako Tarja *15* já sem slyšela písničku kde zpívá anette ale zase taky pisnicku kde zpiva tarja ! *7*
  • Re: Re: Re: Re: anette a tarja

Ano? A mohla bys mi tu prosím nechat link? Ono totiž není vždycky pravada to, co je napsáno v záhlaví u videa na youtube! Někdy je titulek: Bye, bye, Tarja - Nightwish a když si to člověk pustí, zjistí, že je to jen pár fotek na pozadí se songem I Belive od Hammerfall a něktěří pak píší o tom, jak Nightwish Tarji složili "písničku na rozloučenou"... Když tu necháš ten link, tak uvidíme, co je na tom pravdy...
  • Re: Re: Re: anette a tarja

jag myslíš našla sem to na youtube a číst kupodivu ještě umím!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit