Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Nové album

jj, máš pravdu že by na tom DVD měli být záznamy z koncertů. Ale to hlavní je to CD *4* Měli by tam být Anettiny covery písní z Tarjiny éry! Už se nemůžu dočkat *1*
  • Re: Chliev 2

anette se je snaží předělat? si asi někde spat ne? Dyť Toumas jí vybral *1* a jestli z nw bude popová skupina vinu haž spíš na něj *1* *1*
  • Re: Nové album

chystají někdy v březnu a jmenuje se "made in hong kong (and various other places)" je to jenom z koncertů a tak...a jinak další řadový album by mělo bejt někdy na konci roku...
  • Nové album

Nazdárek lidi nevíte někdo náhodou jestli chystá Nightwish nové album a jak se bude jmenovat?
    *7*
  • Chliev 2

Takze. Anette /prajem jej len to najlepsie/ sa snazi v podstate prebudovat NW na pop skupinu. a celkom sa jej dari .... Mimochodom, podarilo sa mi zohnat Dark passion Play za 43 euro a vyhodil som ho do smetaka po pocuvani. Ma skro yeblo od hrozy. Nightwish FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
  • Scháním písně!

Ahoj!Scháním nové písničky-alba s novou zpěvačkou Nightwish. Máte li nějaké pošlete mi je prosím na Miky.Konopikova@seznam.cz díky moc *4*
  • poiuztrewq

Ja si myslim, že Nightwish sou ta nej skupina. Ale Tarja byla fakt Supr zpěvačka a to se fakt Anett navyrovná. Anett nezpívá špatně, ale Tarja byla fakt supr.
  • Omg

Hele lidi já osobně mám radši Tarju...prostě jako nedá se vůbec srovnávat s Anettou.Ale jako Anetta přece za to nemůže a řekla bych,že si nezaslouží ty hnusný keci o ní.I když většina má radši Tarju jako já...ale zase když si představim jak Anettě může být tak je mi jí fakt líto...Ale dyť Tarja nevymizela!Má sólo! *14*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Lucu má pravdu!

Amon Amarth vůbec neznam, arch enemy sem začla poslouchat přepár tejdnama. A zpěvačka je fakt dobrá!...Epicu mam taky ráda, ale pořád nějvíc asi Nightwish
  • Re: chceme z5 Tarju

Joo Tarja je sqelá a Anette to uple zkazila, cela skupina je tedka nejvic na hovno, ani uz se to neda prirovnat k jakymukoli druhu metalu.... proste desnej popík :P *16*
  • Darcek

Ahojte všetci!!
    Prosím hádky si odložte na niekedy inokedy pretože teraz sa hľadajú fanúšikovia Tuomasa Holopainena. Na thequeenofice.blog.cz sa teraz rozbehla fantastická vec a to "Tuomas-narodeninový projekt",kde ide o to aby sa jeho fans dali dokopy a vytvorili darček alebo darčeky ktoré by sme mu poslali k jeho najbližšíim narodeninám, teda 25.12.2009. Nebudem tu vypisovať všetky podrobnosti, tie sú na vyššie uvedenom blogu, avšak, ak sa tu niekomu tento nápad zapáčil chcem vás poprosiť pridajte sa k nám pretože je to úžasná vec. Tiež viete o nijakom ďalšom prípadnom záujemcovi dajte mu vedieť a potom už len ne ten spomínaný blog... *3*
  • Re: Re: Re: Lucu má pravdu!

to není o hlase ale o stylu hudby ty debile!!!!!!!když ti u metalové zpěvačky začne hrát popová písnička a nikde nejsou kytary ani bubny tak už to pop je!!!!!!!!ale když ti i u popové zpěvačky začne hrát metálová písnička tak je to metál!!!!!když o tom nic nevíš tak se o tom nevijadřuj ty Einsteine!!! *16*

Arch Enemy sou nej!!!!! já sem prvně poslouchala rock potom sem chtěla něco tvrdšího tak sem začala poslouchat Nightwish potom sem začala poslouchat Epicu protože se mi zalíbil death metal, ale tam to bylo eče v mezích protože tam byla ještě Simone,taky sem poslouchala HIM,potom Stratovarius,Dream Evil a Edguy, ale potom sem pátrala na netu něco o death metalu a narazila sem na Arch Enemy..na to sem si musela nejdřív zvykat protože je tam všude death metalový hlas...ale je to super a všem to vřele doporučuji..taky sou dobří Amon Amarth!!!

Arch Enemy sou nej!!!!! já sem prvně poslouchala rock potom sem chtěla něco tvrdšího tak sem začala poslouchat Nightwish potom sem začala poslouchat Epicu protože se mi zalíbil death metal, ale tam to bylo eče v mezích protože tam byla ještě Simone, ale potom sem pátrala na netu něco o death metalu a narazila sem na Arch Enemy..na to sem si musela nejdřív zvykat protože je tam všude death metalový hlas...ale je to super a všem to vřele doporučuji..taky sou dobří Amon Amarth!!!
  • Re: Re: Re: Re: uplná blbost

Ale to bylo na tvou obranu, pokud sis nevšimla, slečno...
  • Re: Re: Re: uplná blbost

Já sëm taky člověk ale to tě asi nenapdlo *7*
  • Re: Re: uplná blbost

Tys utekl z nějakého ústavu nebo co?! Tobě tady nikdo nenadává, tak se chovej slušně! Tady lidi na ty tvoje výlevy nejsou zvědaví!
  • Re: uplná blbost

Já to fak už enchápu!!! Dyt to řešiš ty....a neřeši se to na každym foru....ty pííííííííííííčo....vš echny byste zasloužili chcípnout!!!!!zabít vás je málo....zničit Vás.....chcípněte!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *10* *10* *10* *10* *10*
  • uplná blbost

Téma jako Tarja vs. Anette se řeší na každým foru je to už stupidní nevím proč se lidi pořád hádaj jestli je lepší tarja nebo anette je to blbost !!!! Tarja:dokonalá intonace ... barva a rozsah úplně nevídaný ....
    Anette:doporučovala bych jí hodiny zpěvu jelikož koncerty stojí peníze a je blbost platit 800,- za nějaký kvákání ....
    Celkově nightwish:v dnešní době se plno zpěváků kapel dávají na solovou dráhu ještě sem neviděla nikoho komu by to vyšlo a vydělává větší sumy než se svou kapelou ...tarja okusila a klesla na dno ze kterého ale zase vyplavala kvůli povolení na zpívání jejích písní které ale složila pro kapelu nightwish ..... jak už někdo mohl vidět na koncertech s anette zní í songy od tarji např.Nemo verze anette je nevídaná spíše směšná .... samozdřejmě že se práce musí pochválit ale anette poškodila dobré jméno kapely a škodí mu i nadále ... jen doufám že je to chvilkový skrat, kapelu nightwish poslouchám od svý 4 a nerada bych přišla o tak dobře sehranou kapelu se senzačníma písničkama ...... nezlobte se na mě ale to je můj názor připadá mi to stupidní ......jinak kapelu nightwish moc chválím a jen doufám že se koncert v příštím roce povede ... *3* *14* *4* *5*
  • chceme z5 Tarju

souhlasím poslouchám nightwish je to dobrá hudba, ale jen alba kde zpívá Tarja...nemám tu Anett ráda *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit