Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • noční přání

je to jedna z mála skupin vzniklých v posledních 20letech,která se dá poslouchat
  • Historie se opakuje

Nightwish v současné době prochází stejným obdobím, jakým kdysi Iron Maiden nebo Judas Priest. Od obou kapel odešel zpěvák a šlo to do háje. Když se k Ironům vrátil Dickinson, chytli druhý dech. Stejně jako Judas Priest s Halfordem. Pokud se Tarja nevrátí (čemuž dnes asi nikdo nevěří), skončí Nightwish v řadě kapel pro emo puberťačky. Bohužel... je to tak.
  • :(

ta nova spevacka ja nic moc ale ta stara byla super dobre spivala *1*
  • oi oi

http://girra.blog.cz/
  • Re: ...jen tak...

Přesně...Prostě ho deptalo, že když se řekne Nightwish, tak se všem jako první vybaví Tarja! A stejně to tak i zůstane. Navíc Tarja je krásná a velmi zvláštní žena. Tím se každému vryje. Za to Anette je obyčejná a nikdo si jí pořádně ani nevšimne.
  • ...jen tak...

Určitě Tarju nevyhodili jen tak... Chudák despotický Tuomas už neunesl, že Tarja je slavnější než celí Nightwish!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Anettino zhroucení

Zajímavý názory, viděl ste aspoň někdo to video z koncertu?...NENI TO KVŮLI TOMU "ŽE JÍ NIKDO NEBERE", ALE KVŮLI TOMU, ŽE SOUD DAL DO PÉČE JEJÍHO SYNA BÝVALÉMU MANŽELOVI!!...anette jentak neodešla, rozbrečela se, chtěla to zkusit dál, ale nešlo to tak nakonec odběhla...
  • zase zpěvačky

tak do háje lidi, uvažujte, tarju by nevyhodili jen tak, pro nic za nic.....a vůbec, můžete se přestat furt bavit o zpěvačkách? Čao, TUOMAS FOREVER!
  • zase zpěvačky

Můžete se bavit někdy o něčem jinym než o zpěvačkách? Fajn, když už, tak podle mě Tarju nevyhodili jen tak pro nic za nic. Končim,

S tím ale Anette mohla počítat. Musela vědět,že díra po Tarje se bude zaplňovat jenom velice těžko... A když nedokáže unést to, že Tarja byla lepší a že ji fanoušci neberou (taky se není čemu divit), tak má z Nightwish odejít, když jí to tak vadí a ne odcházet z koncertu, na který si fanoušci zaplatili lístek - to by si měla uvědomit, protože tohle ji živí... A mimochodem bych byl rád, kdyby ses trochu sklidnila... Tady z nás nikdo na Anette fakáče neukazoval, tak zchladni!
  • anette

stejne za par let ji vykopnou nebo odejde sama a zase to bude anette byla lepsi a nene byla lepsi tamta a tahle je lepsi *4*

já sa ti divím.....když o tom nic nevíš tak tady rači nic nepiš a drž mlč....já sa anette nedivím že se rozbrečela....já bych sa rozbrečela taky kdyby mě už víc jak po roce fanoušci vůbec nebrali a různě se do mě naváželi a ukazovali na mě fakáča....když se vám anette nelíbí tak radši seďte doma na prdeli a držte huby!!!!!!!!!!!
  • Re: Re: Re: Re: Zpěvačka

Dobré ráno!
  • Re: Re: Zpěvačka

Tak to se asi budeš muset stavit na ušní..... *1*

A TY SE JÍ JAKO DIVÍŠ, ŽE ODEŠLA, KDYŽ JÍ TAM MÍSTNÍ IDIOTI PODOBNÍ MNOHÝM NA TÉTO DISKUZI NADÁVALI, KŘIČELI TARJA A UKAZOVALI PO TOPOLÁNKOVSKU SI JEDNIČKA. VŮBEC SE JÍ NEDIVIM, JE MI LÍTO SLUŠNÝCH FANOUŠKU, KTEŘÍ KVŮLI TOMU PŘIŠLI O KONCERT, ALE VŮBEC SE JÍ PO TAKOVYM HNUSNYMM CHOVÁNÍ NEDIVÍM. PROČ TY LIDI NESEDĚJ NA PRDELI A PLATĚJ ZA VĚCI, CO SE JIM NELÍBÍ. V PRAZE NAŠTĚSTÍ TAKOVÁTO INDIVIDUA NEBYLA NEBO SE ALESPOŇ NAŠTĚSTÍ NEOBJEVOVALA, I KDYŽ JSEM SE DOST OBÁVAL.
  • Re: Re: Re: Re: Anettino zhroucení

Že odešla bych chápala víc, než tu stupidní výmluvu, kterou to odůvodnila!
    Všichni říkali, jak byla Tarja nafoukaná, ale tohle jim nikdy neudělala, jak fanouškům, tak kapele... Kde je ta Anette, o které všichni říkají, jak je přátelská a otevřená... Tomuhle já říkám MANÝRY... Tarja nechodila na zkoušky, ale Anette si klidně odejde z kocertu. Asi jí to, holčičce, taky pěkně stuoplo do čumáčku...
  • Re: Re: Re: Anettino zhroucení

Aha, dík za informaci *5*
  • Re: Re: Re: Zpěvačka

to sem si ani nevšim,že vyměnili zpěvačku,ale tu novou jsem ještě neposlouchal,tak nevím a na youtube mám pokažený zvuk,ale ta minulá byla skvělá *9*
  • Re: Re: Anettino zhroucení

Psychycky se zhroutila uprostřed písně The Poet and the Pendulum a musela odejít. Zlé jazyky tvrdí že NW se rozpadnou nebo vyhodí Anette. Ale je to podle mě a několika dalších lidí pitomost...
  • Re: Anettino zhroucení

Neslyšela sem o tom, povídej, kde? Kdy? *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit