Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: tarja

JAKO SORRY LIDI, ALE MĚ KDYBY NĚKDO ŘEKL, CO VAŠE MILÁ TARJA ŘEKLA TUOMASOVI JEDNOU V LETADLE(VÍTE TO VŮBEC?), TAK Z TOHO LETADLA LETÍ VOKNEM PO HLAVĚ.
  • Re: Re: Re: ...

Jo aha, a slyšels vůbec to její cédko?!? Já jo a jako fakt nic moc. Takže Anetka forever!!!!
  • Re: Re: Zpěvačka

pochybuju ...
  • Re: Re: Marco

Stalo se ...
  • dotaz

je zítra ten koncert nebo ne ???? Díky za odpověď
    *3*
  • Re: Zpěvačka

TO SI ASI TEDA BYL NA ÚPLNĚ JINÉM KONCERTĚ NEŽ JÁ *5*
  • Zpěvačka

Ahoj, pročítala jsem si tady ty vaše přízpěvky a docela jste mě překvapili. Kdo tvrdí že Nightwish s Anette je super tak je asi určitě hluchej, vždyď ta "rádoby" zpěvačka by nezaspívala čistě ani ovčáci čtveráci. Když se řeklo Nightwish každej si vybavil Tarju a její nezaměnitelnej hlas a kdo tvrdí že ne tak je lhář. Ty jejich momentální hity jsou takový ty chytlavý komerční melodie a to už rozhodně NENÍ Nightwis, Thuomas měl při psaní těchto songů asi pěknou opici a nebo se blbě vyspal. Tohle už není ta světová kapela, teď můžou jít hrát tak maximálně do nějakejch putik. Vždyď i ten koncert v praze stál za hovno, nebejt Marka tak ta kráska nezazpívala nic. *9* *9* *9* *9* *5* *16*
  • Re: NW

taky si myslim že řešit tarju a Anette je blbost . Within temptation sou taky skvělí *1* *1* *1* *1*
  • Je libo vlajku Nightwish?

Originální hudební merchandise (trička, čepice, kšiltovky, opasky, náramky, mikiny, batohy, vlajky, apod.) najdete zde: http://eshop.hrachovka.com/sortimen t/merchandising/
  • Re: Re: Re: Re: Re: NW

nechcete toho nechat? Já jen, že se hádáte o úplný kravině, každej má svůj názor, tak to respektujte *13*
  • Re: Re: Re: Re: NW

Na to ti odpovím jen to, že rozumím víc věcem než ty. Už jenom proto, že když s někým nesouhlasím, tak ho nezačnu urážet, to umí každej.
  • Re: Re: Re: NW

taky se tu debatuje třeba o tom,že tu diskutujou paka jako jsi ty, které ničemu nerzumí. *1*
  • Re: Re: Re: Re: Re: .......

Buď si jistej že to není jediný místo, protože odpůrců anette se tady sešlo celkem dost tak je celkem jasný že na jiných místech a rozhodně i v rodné zemi nightwish ji taky bude hodně.
  • Re: Re: NW

ukamenovali! tak to vítej mezi kacířema! sem na tom podobně! ... jinak, tohodle diskusního fóra vůbec nevážim, tady se toho napíše spolehlivě nejvíc ze všech skupin, ale sou to samý hádky, silácký řeči, ostrá výměna názorů, něco jako "Otázky Václava Moravce" nebo "Nedělní partie" *1* a to všechno kvuli Anette vs. Tarja, nebo Tarja vs. Anette (...že?)
  • Smutný příběhy mího blogu přečtě si to

Story of my BLOG:
    1.
    Začalo to nevinně, bylo to malé, ale rostlo to , lidi se na to dívali sem tam nadávali sem tam chválili...já to vydržela a on taky, přešel změnami vzhledu a byl pořád krásnější,ale jednoho dne byl to Pátek se změnil Lidi mizeli a on už chátral já ho chtěla zachránit, ale za chvíli i já, i já ho opustila a našla si novýho. Litovala jsem toho, ale nezvládla bych mít dva tolik starostí, och jak já od teď nesnáším pátky....
    .......Už mizí, mizí mi před očima slzy udělali kaluž smutku, lidé se divili proč on. Už ho skoro nevidím do středy už tu nebude a už ho stratím.....Navždy...... Můj blog...

2.
    Zdá se to být lehké, ale po pár týdnech už to není procházka růžovým sadem, sedíte a sníte co, co bude za 2 nebo 3 roky a podíváte se na něj vypadal tak bezbranně a beznadějně už jste se ho chtěli zbavit, ale nešlo to , nějak vám přirostl k srdci, ještě jednou se na něj podíváte a co vidíte, jen strach a chudobu……………………
    Se díte v houpací síti a díváte se do nebe na každém obláčku ho vidíte ten bezbranný Blog.
    *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    jo a kukněte na můj blog bude tam eče do pátku *9* www.irenazwyrtkova.blog.cz

Já sem to sem psala o pár příspěvků níž a mě za to málem ukamenovali. *9*
  • Re: Re: Re: .......

To je ale dobrej nápad, ok, budu to tedy řešit takhle,abych sem zapadla *5*
  • Re: Re: Re: Re: .......

přesně, *3* to nikoho nezajímá *1* *1* *1*
  • Re: Re: NW

Chtěl sem pouze říct to, že kdo se zklamal v Nightwish (nebo se mu teďka už tolik nelíbí) může najít zalíbení i v jiné kapele/kapelách. Ono je dobrý si o nějáké hudbě něco přečíst (jak si to řekl), ale nejlepší je stejně tu hudbu slyšet! poslouchat to! Takže si stojím zatím, že Within Temptation hrají z nemalé části symphonic-metal a připouštím, že i gothic-metal (oba ty styly se celkem prolínají), no a kamelot sice mají něco z power-metalu (málo která skupina hraje čistě nějáký styl), ale čistý power-metal ("typický" - jak si to řekl) začali hrát v německu v polovině 80. let např. Helloween, nebo Grave Digger, později Gamma Ray a další... pokud si je ještě neslyšel vřele doporučuju. Ale o tom kdo co hraje by sme se mohli dohadovat hodiny. Furt je to lepší námět na diskusi než "Tarja vs. Anette" ...čágo, M

Ano, všichni jsme velice šťastní, že jsi nám tady zanechal seznam kapel, které znáš - teď už je nám všem mnohem lépe! Jo a jenom tak btw., od kdy jsou gothic metaloví Within Temptation symphonic? Nebo také jsem velice překvapená, že typické power-matalisty Kamelot vydáváš za symphonic metal... Zkus si o tom nejdřív něco přečíst, popřípadě zjistit, než tady začneš rozdávat rozumy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit