Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: tarja a anette

třeba budem rádi až ji vymění, co víš :-D
  • Re: Re: ...

Tarja skládat umí a dokázala to na svém "novém" albu My Winter Storm které je mimochodem jen a jen její. A nevím co je na tom mít hordu metalových fanoušků, je jasné že dechovkáři, hopeři atd. ji poslouchat nebudou protože se jim to nelíbí ale Nightwish byli stejní. A pokud chceš kritizovat její tvorbu tak si poslechni co napsala, nazpívala a řekla. To že její tvorbu ovlivnila účast v NW je zřejmé, ale jde dál a snaží se. Podle mě se jí to daří a držím jí palce v její následné tvorbě. Nevím kde bereš tyhle "pofidérní" informace ale Tarja dokáže být bez NW a dokáže skládat. Tak nemel !
  • Vyhoštěna

http://www.youtube.com/watch?v=M_WO ZUWLM7g&feature=related Po tomhle si snad většina lidí uvědomí že tarja odejít nechtěla a že to nečekala a že její vyhazov byl neůměrný tomu co udělala. Tak si ty žvásty prosimvás strčte za klobouk.
  • Re: Re: Re: Re: Re: tarja

S tím špatným výběrem nové zpěvule souhlasím... Jinak jak už sem to tady říkal: "NEPŘIMLUVIL BYCH SE ANI ZA JEDNU". Stojím si za názorem že kdyby NĚKDO jako sou Nightwish začali pořádně hledat, určitě by se našla dobrá, ne-li výborná zpěvačka. Je pravda že např. Simone Simons z EPICY by po poslední vydařených letech skupinu asi nerada měnila, ale někdo by se prostě určitě našel, dělá se to tak všude na světě... ne nějákej posranej konkurz pro téměř "kohokoliv z ulice".
  • Re: Re: ...

prej neumi skladat tafze tarja neumela? kdys anette take ne,
  • tarja a anette

a proc by se jim mela smat? anete ne ta je v poho ale vsadim se že za par let zase vymení zpevacku a to zase bude ze tam mela byat anette atd.. cili nightwish jag a anette tag s tarjou forever!
  • Re: ...

Až udělá lepší album než NW, tak se bude moc smát, ale ženský skládat prostě neumí a tak k tomu potřebuje výpomoc armády skladatelů, ale stejně to jaksi není ono. NW hrají v 3x větších arénách, v zámoří se prosadili alespoň na klubový scéně, i o tom se Tarje může jenom zdát. One je v takový schizofrenický situaci. Metal před tím, než se ze známosti s kluky stala člennou Nightwish jak známo vůbec neposlouchala, takže moc do tohohle žánru nevidí, v NW pouze interpretovala (pravda že dobře), nápady jiných. Ze sólového alba je vidět, že ona by ráda hrála jinou muziku, která by dala více vyniknout do popředí její hlas, ale ona jiné (kromě Finska, kde je známou osobností i díky těm vánočním albům a podobným věcem) než metalové fanoušky nemá. Ta deska je pak velký kompromis mezi tím výše uvedeným a takové kompromisy jako obvykle nejsou k dobru věci. Zatímco NW jdou do budoucnosti, ona těží z minulosti, že je TA, co zpívala v Nightwish. Ale s tím se umělecky nedá žít věčně. Pokud nebude nahrávat lepší alba, tak její kariéra půjde pomalu ale jistě dolů.
    TAK A TEĎ SE DO MĚ KLIDNĚ PUSŤTE, JÁ SI ZA TÍM STOJÍM!
  • ...

Novým Nightwish se už Tarja může jen smát... Nebo aspoň Anette!
  • Re: Re: Re: Re: tarja

Sice si myslím, že si nezasloužila takové, podle mě sprosté jednání a hnusný vyhazov, ale odešla by tak jako tak, vždyť to sama chtěla! Takhle se to stalo jen o pár měsíců dřív... Ale výběr nové zpěvačky, to je to, co nadzvedává lidi ze židle! To byla opravdu trefa vedle!!!
  • Re: tarja

snášet nesnášet ... kdybychom neznali tarju tak by se nám to líbilo. Doufám že chápeš proč to píšu.
  • Re: Anette

Jsou stejné ...
  • tarja

a vsichni skoro by chteli tarju zpatky ale to uz se bohuzrel nezmeni ze? no jo casem si zvyknete anebo kdys anette nesnasite tag to jednoduse neposlouchejte
  • jndfhkdfhjkdghkes

aby Anette pak neměla stejné manyry jako Tarja!!! *13*
  • Re: Pořád stejná písnička...

aby Anette pak neměla stejné manyry jako Tarja!!!
  • Anette

zrovna jsem si pustila klip ve kterém Anette zpívala Sleeping sun a musím řícz,že to bylo naprosto bez energie,jako když tahate kočku za ocas a to doslova,kazí dojem celé skupiny.prostě to nemá šťávu a drive,utahané.Naštěstí jsem slyšela jen tuhle skladbu a už vím,že ostatní budou stejné,stejně nudné.toť vše co jsem chtěla říct.AŤ ŽIJE TARJA!!!!!!! *16*
  • Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

minkA a ne mink!!!! *13*
  • Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Co to je pro pražáky 800 stovek :), to je míň jak kapesný. A šli tam pro dobrou pověst a zvědavost. :)
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Tak tím bych si tak jistej nebyl ...
  • Re: Re: Re: Re: Re: nic

*1*
  • Re: Re: Re: tarja

Já jsem právě četl vše takže vím co se stalo, a dle mého názoru si vyhazov nezasloužila, ale je to asi o tom kdo snese jaký chování, protože i když se někomu zná že si to zasloužila, já si to nemyslím. Ale to je věc názoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit