Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Můžu ti říct, že každá skupina na Masters Of Rock byla lepší než noví NW(kromě těch českých samozřejmě)...!
  • Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Dokud zase nepřijedou... *1* *1* *1*
  • Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Taky to byl pro mnohé nadlouho poslední koncert NW, na který šli...!

Zapálený fanoušek si CD koupí, ne proto, že má dost peněz, ale proto, že je to pro něj cosi, co se nedá popsat. Navíc podle jedné písničky nejde posousit, jak někdo zpívá. Jedna písnička nic není. Já jsem si třeba CD NW koupila ne proto, že mám dost pěněz a nevím, co s nimi, ale proto, že je to prostě NW.
  • Re: Re: tarja

Taky nemám rád když to někdo podá takhle nepřesně, ale o jejím chování ve skupině toho bylo už napsanýho na internetu poměrně hodně a je zbytečný to tady omílat. Četl si třeba ten dopis co Tarji ostatní ve skupině napsali? A četl si první rozhovor s Tarjou po jejím vyhazovu? Obě strany (NW i Tarja) vyjádřili v médiích svůj názor, ale nebylo to tvrzení proti tvrzení! jak sem to už tady jednou napsal - Anette nebyla podle mě dobrá volba, ale Tarja si vyhazov zasloužila!
  • Re: Re: Re: Re: nic

...a proč vlastně nenapíše kdo kurva je? Uráží tady NW a podepíše se jako "anonym"...

ps: To bylo autotovi mink, chybička se vloudila.
  • Re: Re: Pořád stejná písnička...

Čoveeče, dneska je takovejch možností, jak zjistit, jaká ta hudba je, že CD už si opravdu koupí jen ten, komu se 1. ta muzika opravdu líbí a 2. má na to prachy. Takže tvoje kalkulace je naprosto zcestná. A navíc na koncertě v Praze bylo přes 13 tisíc lidí. Myslíš si, že dali 800 korun v dnešní těžký době jen ze zvědavosti? A kdyby opravdu dali - myslíš, že by atmosféra v hale -13 tisíc hrdel naplno skandujících a dvojnásobný počet rukou ve vzduchu byla taková?? Opravdu si myslíš, že tohle bylo jen ze zvědavosti. Já si myslím, že si lidé přišli poslechnout svoji oblíbenou kapelu! Já si to nemyslím, já to vím, protože jsem tam byl.

Neodbíhej od tématu, teď tu řešíme přezpívávání písniček, ne to jestli se nám líbí, jestli k tomu nemáš co říct ( napsat ) tak s tím raději nezačínej :)
  • Re: tarja

Neměla úctu k lidem !!!! Tohle mě fakt dostává do úzkých ... Napiš jsem raději co PŘESNĚ udělala, protože si myslím, že každý kdo tohle napíše tak ví kulový co se stalo. Takže tě prosím nepiš kraviny a napiš CO Tarja udělala !!!! *13*
  • Re: Re: Re: nic

Třeba je jen hloupej *3*

Myslím že až na prodejnosti druhého CD s Anette se opravdu pozná kolik příznivců kapela má, Lidé samozřejmě byli zvědaví a chtěli vědět co na ně čeká a až teď, když to ví, přemýšlejí jestli si další CD koupí či ne, myslím že se ukáže jak jsou NW oblíbění teď, chce to jen čas.

No přesně tak, nemám co bych dodal :-D Ten názor že si krkne do mikrofonu a je to fajn, panebože odkud seš ?? Základy etiky by jsi měl poznat a Anette obzvlášť.

Je znát, když ti průměrná zpěvačka má zaspívat operní píseň ( bez vokálů to prostě není ono ) a navíc pokud ji už někdy někdo předtím nazpíval, to ptom každý pokus byť je dobře myšlený je naprosto neuspokojující.
  • Re: Re: Pořád stejná písnička...

no tak to není zas tak pravda...mohli si to poslechnout v televizi, na internetu...atd..
  • Re: Re: nic

Tímhle tím,co napsal,se nemá cenu zabývat.Je to jen provokatér.
  • Re: nic

Sakra přemyšlej nejdříve o tom co tu plácáš, co je pane bože na NW emo?!!! NW je jedna z nej skupin co znám a ty tady radši drž svoji "papuli", nebo tě většina NW-fans zadupou do země!!!!!
  • tarja

tag tarja se vam uz nevrati. kdybych to měla říct slušně tag nemela úctu k lidem ale zase se mi líbí její obleceni nez anette to je fakt. ti kdo poslouchali nightwish od jeho zalozeni tag si ted na novou zpevacku budou tezkou zvykat ovsem nemusejí se s tím smířit. ale tarja si mihla jezdit skoukromym letadlem atd.upe nejvetsi zasluhy ma na tom Toumas ten kapelu vlastne zalozil a sklada texty a ten si muz vybrat zpevacku jaka se mu zlíbí *15*
  • nic

jsou to zajebaní emouši... *1*
  • Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Ky¨dyž se vám nová zpěvačka nelíbí, tak si uzamkněte stará alba s Tarjou v přehrávači a pouštějtwe si je poád dokola, zatímco mi ostatní se k nim občas vrátíme, ale hlavně se budeme těšit na novém album!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit