Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled

No Marco je podle mě hodně nedoceněnej zpěvák (alespoň v rámci Evropy) hlavně pokud ho srovnáš s ostatníma zpěvákama, kteří už sou známější než on. Samozřejmě netvrdím, že je nejlepší zpěvák na světě. Jinak všem vřele doporučuju poslechnout si alba jeho skupiny TAROT, založil ji s bráchou už v 80. letech. Jinak jejích tvorba za posledních zhruba 10 let nemá chybu... fakt dobrej metal, kde Marco vyniká svým zpěvem.
  • Re: Re: tarja

No Anette opravdu není špatná akorát že do Nightwish moc nezapadla, není to skupina pro ni. Jinak vyhazov Tarji mě dost šokoval, takže sem o tom na netu hodně četl (to asi hodně lidí) ...a připadlo mi že Tarja dost kličkovala, důvody PROČ dostala padáka prakticky nepopírala, nevím jak vy ostatní, ale já sem se dočetl jen: "je to pro mě šok, vůbec sem to nečekala, je to velmi kruté..." a podobně... za sebe musím říct že už mě téma "Tarja vs. Anette" dost nudí, ale pokud o tuhle věčnou debatu máte pořád zájem, tak sem můžete třeba posílat odkazy ohledně vyhazovu Tarji nebo něco podobnýho... *3*
  • Re: Tarja se dá těžko nahradit

souhlasím. Já jsem to dvd viděla teprve nedávno, ale draly se mi do očí slzy. no je to fakt síla. Anette má spíš takový rockovější hlas. Je to úplně něco jiného
  • Re: Tarja se dá těžko nahradit

Tohle mi připomíná, když jsem byla malá a brečela jsem, že se rozpadli Lunetic... *1* Hudební vkus se mi naštěstí radikálně změnil, ale když jsem slyšela poprvé zpívat Anette, chtělo se mi brečet stejně jako tehdy a říkala jsem si: "Tarjo, vrať se...!"
  • Re: Nightwish jako Nightwish

Někdy ale nestačí jen odhodlání a výdrž... Občas to chce nějakou tu sebekritiku a hlavně soudnost!!!
  • Re: tarja

Jooo, hlavně, že Tarju tak strašně znáš... To NW nemají úctu k fanouškům, protože, kdyby ji měli, nikdy by nemohli vyhodit Tarju a vzít místo ní Anette...
  • Tarja se dá těžko nahradit

Bez ní to není ono.
    Když jsem poprvé dokoukal DVD End Of Era, koukal jsem půl hodiny s vypleštěnejma očima a s hubou dokořán do zdi. To se mi ještě nikdy po nějakém koncertu nestalo. Ten zážitek byl ohromující. Tarja má obrovský charisma a kapela šlapala jako nějaký dokonalý stroj. Spousta hudebních nápadů. Je mi moc líto, že už s nima není.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

chápu, že tě štve že zpívá starý písničky...ale myslim že si zas tak moc vybírat nemůže...a k tomu dopisu..ten sem četla taky, ale ta konferenc mě zaskočila...Tarja tam řiká něco v tom smyslu, že chtěla solovou karieru, že jim to dva roky naznačovala a že věděla že Once bude jejich poslední album...
  • Re: hmmm

operních zpěvaček je na světě taky dost..
    Tarja měla normálně tuctový operní hlas..
    takový jako má Tarja je na světě strašně moc..když sem byla ne jedné opeře (už nvm jak se to menovalo) měly dvě pěvkyně úplně stejný hlas jako tarja..tak si nemyslete že když je hodně zpěvaček jako je Anette..nemůže být třeba ještě víc stejných pěvkyň jako je Tarja..
  • Re: Co bylo bylo

a co když je tam musí zpívat??
  • Re: NW

já s tebou naprosto souhlasím....sou skvělí i nadále.. *1*
  • Re: Re: Re: Re: super

já s tebou naprosto souhlasím...já už si na Anette už zvikla... *1*
  • Re: nw

hlodak: Pěkná představa ... *9*
  • Re: Re: Re: Best skupina

*1* jj
  • Re: Re: Re: Re: Re: Anett:)

Ano ano ano ... přesně tohle tu propaguju :)
  • Re: Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled

On ji musí držet protože by to anette nezvládla. Marco je dobrej basista a zpěv mu taky jde, ale to co provádí s anette, to snad ani není marco. býval jinej víš ...
  • Re: tarja

Neměla úctu k lidem ?? jo takhle to překládaj všichni, ale znáš detajly ??? Raději si je přečti a možná tě dost překvapí. Prej neúcta ... Já tarju chápu a souhlasím ale jak se říká člověk je chytrej on by to pochopil, ale lidi ... lidi sou hloupí. A ta neúcta jak už to teda nazýváš se ani nekonala protože ... a víš co sakra ?? buď si to přečti sama nebo nic nepiš.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

Možná až moc, víš já chápu že potřebovali zpěvačku ale co mě fakt mrzí že Anette zpívá Tarjiny písničky na který zkrátka nemá, ani hlas, ani ducha.
  • Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

Tarja se k nim nechovala hnusně oni ji jen nedokázali pochopit a já jsem četl její dopis kterej byl reakcí na ten veřejnej ve kterým se psalo že ji nechcou a bylo tam psaný že je z toho zaskočená a že to nečekala. A když už o tom začínáš tak Nightwish není jenom Tarja, ale Nightwish bez tarji není Nightwish.
  • Re: Re: Re: Nightwish - celkový pohled

Podle tebe to je jen řvaní? Tak zkus řvát jako on... Nic moc ti to nejde, co? Kdyby to bylo jen řvaní, tak to zvládne každý a publikum by si Marca tolik nevážilo... Nemyslíš, že na tom něco bude? A za druhé, Tarja nepotřebovala žádnou oporu v podobě Marcova hlasu... Když si poslechneš třeba Wishmastera od Tarji a od Anette, tak zjistíš, že Tarjina bezchybná interpretace této písně (třeba na koncertě End Of An Era) nemá nic společného s Anettiným podáním toho samého... Když "zpívala", Marco ji celou dobu držel tóninu a notu a Antte se do toho jen strefovala, bez něj by byla ztracená... Nic z toho Tarja nepotřebovala, proto Marcův zpěv nebyl tak nutný...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit