-
Re: Re: Best skupina
Spíš do jaké doby... -
Re: Re: Re: Re: Re: Anett:)
A pokud jde o klipy, old NW měli skvělé klipy... Co třeba Over The Hills And Far Away nebo Sleeping Sun? A takhle se dá pokračovat i dále... Amaranth? Moc hezký a vkusný klip (dokud teda není záběr na Antte v elasťákách), ale obávám se, že je na dlouhou dobu posledním dobrým klipem new NW... -
Re: Re: Re: Re: Anett:)
Moje řeč! Tarja je démonická žena, která se nepotřebuje kroutit jako kdejaká čubka... Právě ten její nadhled a odstup z ní dělal takovou královnu, ke které lidi vzhlíželi... Kdyby se tam vlnila v těch Anettiných elasťákách a emařských čínách,nikdo by o ní neřek, jak je nádherná a božská... Anette se vlní jako Britney, Rihanna a jim podobné... Ještě ji chybí striptýzová tyč... Metal není jen o hudbě, ale také o stylu a duchu... A to co dělá Anette se k metalu vůbec nehodí!!! -
Re: ja mam rači Tarju
Ze tvého komentu vyplívá to že jsi je poslouchala jenom kvůli metalu a ne kvůli tomu že se ti líbily, totiž sand pasloucháš kapelu proto že se ti líbí a ne proto jaký styl hrajou... -
Nightwish jako Nightwish
Jistě každý z nás máme jiný názor na tuto skupinu,nikdo z nás není stejný.Poslouchám tuto skupinu už léta.Mám ji rád a beru ji i s různými změnami.Sou věci které semi příliš nelíbí,ale nikdy nic a nikdo není dokonalý/lého.Skupinu rád poslouchám a rád shlédnu jejich videoklipy.Také musím říct že Anette za jejich mladých let moc líbila.Dle mého názoru je lidštější.Je pravda že není jako tarja,ale co semi nani líbí a co obdivuji je jeji výdrž a odhodlání.Moc se snaží a jistě to není proni nejlehčí. -
Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju
to jo! snaží se dost...je dobrá, že to nevzdala...když všichni pořád jak je Tarja lepší a podobně!... -
Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju
já si to taky myslím...ale Anette se snaží...a to hodně... *1* -
tarja
tarja neměla uctu k lidema a mohla si jezdit soukromým letadlem atd. -
Re: Re: Re: ja mam rači Tarju
Tarja se k nim chovala hnusně proto jí vyhodili...věděli že tim dost riskujou tak asi měli dobrej důvod jí vyhodit, ne?...navíc Tarja na konferenci řikala věci, z kterých sem pochopila že stejně chtěla odejít...a ještě jedna věc..Nightwish neni jenom Tarja!... -
Re: Re: Nightwish - celkový pohled
Díky, že se mnou souhlasíš *3* -
Re: Tarja vs. Anette
*14* -
Podle mě bylo lepší když moc nezpíval nevím proč najednou začal, na novým albu spíše řve než zpívá a pokud to je proto aby tam nezpívala anette sama tak proč dříve zpívala jen tarja bez marca ?? Třeba anette potřebuje pomoct ... nicméně podlě mě má marco navíc než to jeho řvaní. -
Re: Nightwish - celkový pohled
Vystihla jsi to naprosto přesně a já k tomu mám stejný názor. *3* -
Re: Re: ja mam rači Tarju
Já bych teda dřívější nightwish připojil spíše ke Symphony metalu ale asi každej bereme info někde jinde. nicméně srovnávat se musí protože se jedná o tutéž skupinu. A dle mého názoru udělaly chybu že Tarju vyhodili. -
já nechápu jak můžete posuzovat co je lepší??jak můžete Tarju srovnávat s Anette když je ani neznáte?? samozdřejmě že Tarja je Operní zpěvačka tak vyzpívá obrovzké výšky když má školený hlas...Anette se prostě nenarodila s takovým darem jako je operní hlas...ale má ho úplně jiný ale taky pěkný..některé písničky je mi líbí od Anette víc jak od Tarji...Tarja i Anette jsou skvělé,tady jde jen o to si zvyknout na jiný styl...je to normalni metal akorat s jinym hlasem kdyžs se Vám to nelibi tak o tom takhle nemluvte.... -
já nechápu jak můžete posuzovat co je lepší??jak můžete Tarju srovnávat s Anette když je ani neznáte?? samozdřejmě že Tarja je Operní zpěvačka tak vyzpívá obrovzké výšky když má školený hlas...Anette se prostě nenarodila s takovým darem jako je operní hlas...ale má ho úplně jiný ale taky pěkný..některé písničky je mi líbí od Anette víc jak od Tarji...ale s Tarjou hráli Gothic metal a S Anette hrají podle mě něco mezi metalem a rockem... -
Re: Re: Re: pomozte
WOW *14* *14* *14* *14* , tak holka. Jinak pardon, to ye ale ostuda *9* asi bych si měl osvěžit "čtení" *1* . Jinak za komentář "díky za radu, a jsem holka, ne kluk" ti dávám za 1 *3* *1* -
ja mam rači Tarju
no abych pravdu řekla Tarja je o 100 procent lepší neř Anette.Nemám Anetu ráda neumí zpívat metal kvuli ní tet Nightwish hrajou rock a ne metal a to mě štve. *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10* *10* -
Neni to špatná písnička, ale nemá tam tak ,, pěkný hlas´´ samozřejmě ho má dobrý, ale v písničce The Islander ho má takový čistý, to v téhle písničce tolik ne -
Re: Nightwish - celkový pohled
No a "Mater Passion Greed" (z novýho alba) se ti nelíbí? Tam Marco zpívá taky sám...