-
XXX
NW je metal a to, že se Anette několika zkur****jm ču****m nelíbí neznamená, že je to pop jak to pár kretenu tady nazvalo...je to normalni metal akorat s jinym hlasem kdyžs e Vám to nelibi tak o tom takhle nemluvte....
ty woe to su debilove *1* *1* *1* *1* *1* -
N
nic moc skupina... *9* *9* -
Prosim navstivte
www.stornowatt.mysteria.cz -
Re: Re: Re: nw
Zdarec (na koncertě prý bylo zhruba 15 000 lidí ...prostě super *3*) ...no ono se říká, že Nightwish založili 3 lidi - Tuomas, Tarja a Emppu ...jenže ti dva další už byli po zbytek času hodně závislí na Tuomasovi co napíše a vymyslí... takže tarja možná chtěla skupinu, jenže pchybuju, že to byla schopna realizovat. -
Re: Re: MARA 91
...však jo, Anettin zpěv s hudbou Nightwish dost pohnul. Myslim že novou zpěvačku měli hledat mezi těma operně školenýma (i když jich není zrovna tolik, jako těch zasraných hiphoperů), někdo by na to podle mě kývnul a jelo by se velkolepě dál. Jak už to tady někdo napsal: "Nové písně sou skvělé, ale nění kdo by je zpíval" (i když se Anette snaží) -
Re: Re: Re: Skupina nej!!!!
*1* *1* *1* -
Re: MARA 91
Ale s příchodem Anete se trošku změnil i styl, nebo aspoň mě to tak příjde. Možná to dělá jen ten zpěv, ale není to ono, a nevím zda ještě někdy bude. -
Re: Re: Re: Anett:)
Ty idiote, já jim seru na to jaký maj klipy, je mi jedno jestli se tam třepe sexy anette a maj tam 4 modelky který ani neví jak se drží kytara. Je mi naprosto volný kolik těch klipů je a jakou maj kvalitu protože tady nejde o klipy blboune, tady jde o to jestli umí a nebo neumí zpívat. Tarja v klipech stojí jak tvrdý Y ale ona nepotřebuje zaujmout a machrovat jak je pěkná, Tarja zaspívala a zastavil se čas, ona se nepotřebuje natřásat když její krása spočívá v něčem jiném. A nakonec, když víš hovno o tom proč byla Tarja VYHOŠTĚNA z Nightwish tak o tom raději nepiš jo ? -
MARA 91
Po všech těchle debatách a hádanicích si pořád myslím že Nightwish udělali dobře, když vyhodily Tarju, ale už si nemyslím že Anette byla dobrý řešení. Když se podíváte na jiný skupiny, tak zjístíte že Helloween, Gamma Ray, nebo AC/DC měnily zpěváky, ale tak, aby si zachovali styl. Takže tak to vidím já. Cau, M -
Re: Re: Anett:)
plně s tebou souhlasim Tarja to byl zpěv ted je to jen kvičení -
tarja
byli ste zvykli na tarju to je tim zvykem sice uz to nebude ono ale je to zvykem za par let si asi taky zvykneme *4* -
Re: Re: :-o
+1 je málo! vystihla to přesně!!! *4* -
bez tarji
Bez Tarji nejsou nic! No možná nějaká téměř popová skupina! Jen s Tarjou to je opravdová metalová skupina. S Tarjou jsou dokonalí, skvělí, úžasní, NEJLEPŠÍ! -
Re: Re: Re: Napište!!!!!
Nightwish sou skvělý ať s Tarjou nebo s Anette *14* -
Re: Re: Skupina nej!!!!
Ty už taky tahni někam. Anette rád nemáš, tak to každýmu furt necpi!!! *16* -
Re: Re: nw
FANOUSCI SOU STEJNY VSUDE A BUDOU SE K NI CHOVAT STEJNE I NA SOLOVY KARIERE: S NIGHTWISH TARJA SPOKOJENA NEBYLA PROTOZE NECHTELA JENZE CO BY BYLA BEZ NICH? KDYZ BYLI NIGHTWISH V UNORU V PRAZE TAK TAM BYLO ASI 10 000 LIDI A TO UZ NECO ZNAMENA NE? A JESTE BY ME ZAJIMALO NECO KDYZ NIGHTWISH NEZALOZIL TUOMAS TAK KDO PODLE TEBE? NERIKEJ ZE TVOJE LASKA TARJA??!! -
Re: Re: Anett:)
Jenze to ze uz tam tarja neni? je taky vina jeji! kdyby tarja nebyla blba tak by s nightwishama zustavala dal a oni by nemuseli rok a pul hledat novou zpevacku!!! anette je skvela hlavne na podiu nebo v klipech!! tarja kolikrat jen stoji jak tvrdy y a zpiva a podle toho co sem cetla o jejim koncertu tady v cr tak si ani s fanouskama moc nepokecala! kazda je uplne jina a kazda je svym zpusobem skvela a kdyz se vam anette nelibi tak to neposlouchejte a uz DRZTE HUBU!!! *16* -
Re: zklamání
Už nás zklamali *9* -
Re: Nová deska
To bylo naprosto dokonalý *14* nemůžu nesouhlasit *4* -
Re: Re: anette
*1* *1* *1*