-
jo
jo a esi se vam anett nelibi, tak to prostě neposlouchejte a hotovo.... když vas to tak sere *5* *7* *5* *3* -
Anett:)
mě osobně se více líbí Anett. Nevim co proti ní (skoro) všichni máte.. spívá dooooost dobře aj vic *14* *14* *1* *14* *14* -
nova skupina
Nightwish nejsou bey Tarji nic...s Anett to je nová a hlavně horší skupina.A nesrovnávat to prostě nejde.Bo staří Nightwish jsou úplně skvělí,dokonalí,nejlepší.Night wish s Anett se nedají poslouchat.To už skoro ani není metal!!!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: orava
Cože ??? četls ten příspěvek vůbec ?? Dvakrát čti a pak osumkrát přemejšlej a pak ještě zvaž jestli vůbec něco napíšeš ... -
Re: Re: Re: Re: Re: anette
Ale jejich příznivci to nechtěli -
de ot o že Nightwish chtěli jinej styl...chtěli něco novýho... -
Re: trošku objektivity
Souhlasím! -
Re: Re: Re: Re: orava
Ty D...... neber si do huby DEATH METAL!!!!!!!!!!! *16* *8* -
Re: nw
Přesně, přesně. jak je Nightwish bez Tarji bezradný tak i Tarja je bez Nightwish jen nezapálená svíčka. Nemyslel jsem POPem to že je se skupina přeorientovala na pop ale že se přiblížila popu a odddálila od metalu , ale metalová je pořád. každopádně nightwish byli, nejsou a nebudou, kdyby se alespoň přejmenovali :-D -
nw
...na metalovej trůn už nikdy mít nebudou, v tom máš pravdu. -
nw
...byť tvrdím že ve skupině neexistuje jeden bez druhýho, tak máš pravdu v tom, že hlas je něco víc než nástroj. Myslím že v Nightwish se vždy těžilo z dobrých nápadů (tudíž dobré hry na hudební nástroje) a z osobitého zpěvu. Jedna z těch dvou věcí se z Nightwish vytratila. Na Dark Passion Play si můžu vychutnat už jen to první. Nightwish bych tedy rozhodně neřadil do "POPU", jenže o kvalitním "METALU" se rovněž mluvit nedá. Sólová kariéra Tarji už podle mě také nemá ty správné grády. ...Nightwish rozhodně nikdy poslouchat nepřestanu, ale na prvních příčkách v mém srdci je rozhodně vystřídali jiné skupiny. -
Jak to může být blbost je srovnávat, Anette přišla aby nahradila Tarju což je naprosto nemožný z jakýhokoliv úhlu pohledu. Takže tu mámě Tarju co byla a Anette co máme, tak je musíme srovnávat, stejně nám ani nic jinýho nezbejvá, ale abych to zkrátil, pravdu máš taky, srovnávat se nedá páč Tarja je prostě lepší. -
Re: starý je starý
Hudba je lepší ale styl ochřadnul a ten jeho zpěv ... je to vůbec zpěv ??? Vždyť do toho jenom řve. Good Old Times :) -
Re: Re: Re: orava
Jo a právě to dělá anette z nightwish a pokud to neslyšíš tak pro tebe už jenom dechovku nebo death-m. -
Re: Skupina nej!!!!
no doufám že to bylo nějaký starší jinak se zase naseru :-D -
Re: Re: Nightwish
souhlas, raději konec než tenhle paskvil. -
Re: natasa
No podívej celá kapela si ji začala hodně dobírat na to že je prej neuctivá k publiku a že si o sobě moc myslí ve smyslu že je pro ně nepostradatelná ( s čímž naprosto souhlasím ) a měla pravdu, ale ta kapela jen odehrávala koncerty a v soukromí se přehlíželi a dělali že se nevidí. přez rok se spolu kapela nebavila a hádali se a myslím že vyzpívat celý turné je pořádná fuška pro hlas, ostatní mačkaj klávesy a brnkaj na kytaru ale hlas je živel kterýmu neporučíš když tě zklame a kterej potřebuje odpočinek. Proto Tarja chtěla zrušit koncert který se nakonec konal a ve kterém ji kapela vyhostila. Ano tarje se daří líp, ale komu by se nedařilo když ji rok ignorovali a opovrhovali jí a jejími problémy. Tak jak tak, bylo to pro jejich klid to nejlepší což jim způsobilo zkázu ( pop srdíčka plesaj, metal srdce pláčou ). -
Re: nw
Ale když se řeklo Nightwish tak sem si představil tarju a euforické pocity při poslechu skvělé hudby díky kapele a výtečnému zpěvu díky Tarje, ale když se teď řekne Nightwish, pomyslí někdo na Anette ?? oni už tu kapelu berou jako celek a jako že už mají zpěvačku. Tarja byla jádro NW a bez tarji jde tahle skupina jinam než na metalovej trůn. -
Re: Nightwish je naše druhá rodina!:)
Nějakej ten pátek ?? to je měsíc nebo dva ?? já je poslouchám třetím rokem a to co v poslední době předváděj, to je shit ze kterýho je mi do breku. -
nw
Myslím že skupina není jen o jednom člověku (což je důkazem toho že mám rozhodně vyzrálejšího ducha než ty) žádnou takovou skupinu neznám.