Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: anette

no myslím, že je nemužete srovnávat, každá zpívá uplně jinak a každá má svůj styl. Prostě to musíte přijmout, že tam Tarja už není a když se vám nelíbí Anettin zpěv, tak poslouchejte instrumentálky který jsou na Dikipacku.
  • nw

jedna věc je "co dělá skupina a jak k tomu přistupuje" a druhá věc je "jak to vidí fanoušci". Nightwish sou v Evropě už dost známou skupinou, ale nějákých tvých 30% je střela od boku. Nightwish je moje nejoblíbenější skupina, ale i tak mám respekt k těm ostatním skupinám. Snažím se bejt objektivní, mám rád totiž "metal" obecně. A když už sme u těch procent, tak si taky myslím že to není úplně směrodatný. Když se lidí zeptáš na Metallicu, 90% z nich vypálí "Nothik Else Matters", ale fakt si vy všichni metaloví labužníci myslíte že je to jejich nejlepší písnička? Nakonec jeden příklad za všechny... spočítej prodaný CDčka Nightwish a Britney Spears, myslím si že Britney jich určitě prodala mnohem víc ALE! Myslí si snad někdo tady, že je to lepší muzika?!!! Kašli na procenta, poslouchej metal a buď svůj. M
  • nw

...asi tak, je skvělý, když je někdo v něčem dobrej... pokud ale začne bejt sebestřednej, je to na prd a kolem někho už nikdy nebude nic "perfektní"
  • nw

...jádrem Nightwish byl, je a vždycky bude Tuomas, Tarja pomohla skupině svým hlasem, skupina jí pomohla nástroji a nápady (ty byli hlavně Tuomasovi). teď už o ní všichni ví že zpívala v Nightwish, takže může směle zpívat dál i bez své staré skupiny. Janže nebejt Tuomase a spol, mohla teď zpívat za průměrnej plat v nějákým Finským divadle a těžko by sme jí znali.
  • Re: Re: Re: Re: pro bouna

právě že pochodpila a proto se ptam kolik je tobě!!...a má snad Anette navybranou??...nemůže si teď tak moc vybírat co zpívat a jak to zpívat...
  • Re: Re: Re: Re: anette

Vůbec si mě nepochopil.Já se s tebou nepřu o to jestli je to metalová zpěvačka.Já pouze říkám,že to není královna metalu.Na metalové scéně je mnohem více nadanějších zpěvaček než je Tarja,zvládajících zazpívat vícero hlasových poloh a rozprostřít větší paletu emocí svým nezaměnitelným hlasem a citem pro detail.Jo a podle popularity nikdy žádnou kapelu ani zpěvačku nehodnotím,takže jakou má ve světě Tarja popularitu mě nezajímá.Ne vždy to co je populární je taky nejlepší.Nightwish miluji,protože se mi líbí jejich hudba a ne proto,že jsou populární.
  • Re: Re: Re: Re: Re: anette

Pokud se ptáš kolik mi je , nepochopil si (nepochopila si) narážku na věk -> gtfo . A jde mi o to , že Tarja se nesnaží zpívat to , na co nemá hlas :-) A nightwish bez TOHO HLASU nejsou nightwish ale posranej tuctovej popík .
  • Re: Re: Re: Re: anette

ty tomu něják rozumíš...jen tak mimochodem a kolik je tobě?...de o to, že Anette nezazpívá to co Tarja a Tarja nezazpívá to co Anette...ne stejně...a je blbost je srovnávat!!!
  • Re: Re: Re: anette

není to o tom ... když se řekne metal , 30% Evropanů okamžitě vypálí Nightwish . Když se řekne metalová zpěvačka -> zjistíš , že 80% z nich zná Tarju jménem . Tarja .. je .. nejznámější .. metalová .. zpěvačka..vystupující s metalovou kapelou .. tak je to metalová zpěvačka. HOtovo .
  • Nightwish je naše druhá rodina!!:)

Nebuďte lhostejní!! Anette versus Tarja -udělejte tomu věčnému porovnávání KONEC!!! Více se dozvíte na mým blogu - www.nightwishlive.blog.cz
  • Nightwish je naše druhá rodina!:)

Nightwish je fakt božííí skupina!!! Poslouchám ji již nějakej ten pátek, takže vím co mluvím!! Nightwish je naše druhá rodina!! *4*
  • Re: Re: anette

Dovol mi,abych se zasmál.Tarja není královna metalu.Tarja je výborná zpěvačka,ale to je tak všechno.Aby byla královna metalu musela by ovládat více hlasových poloh a ne jenom operní zpěv.
  • Best skupina

Nishtwišáci jsou nejlepíš!! miluju je :-* 458-497-434 *14*
  • natasa

no chlapci si mohou vybrat zpěvacku jakou chteji to je fakt Sice to pro Tarju museko byt hrozny ze dostala padaka hned po velkym koncerte ale myslim si ze je to tak lepsi. Si prectete ve sparku co pise. A prej se jí dari mnohem lip nez kdys byla s nima. Ja myslim ze takhle je to v poradku.
  • Re: anette

Názor tuctového posluchače hip-hopu . Cool = nejvíc ztrapněný jiný interpret . Ty jsi hluchá a slepá ? (nebo kluk si nebo co si :-) .
  • Re: Pryč, pryč, pryč.....

VEM SI MĚ !! PLS !!! *14*
  • Re: Tarja vs.Anette

Každá z těchto dam má své kouzlo . Tarja tím co předvádí , vystupováním a chladně ostrou intonací a Anette tím, že se oblíká a maluje jak čarodejnice . *13*
  • Re: NW

Ano Tuomas sice založil Nightwish ale s ním to zakládala Tarja a ještě někdo kým si nejsem jistej ( myslim že marco ), a vše chno tvořili již od počátku spolu a z důvodů který si pro lepší pochopení vyhledej sám si prachsprostě a hnusně vyhodili a našli si anette, která nejen že ji nedokáže nahradit, proto také zěnili styl ale nejhorší je že ona se o to snaží a zpívá její písničky. N a jejich koncertě bych bral její písničky ale kdyby začala ještě jednou Tarjinu - She is my sin tak bych jim to tam vybombil. *16*
  • Re: Bye Bye Beautiful

Mě se líbí Islander a ten zpívá Nightwish .
  • Re: nw

Laskavě se alespoň nauč psát , když už nás chceš oblbovat výplody tvého nezralého ducha a dezinformovat prázdnotou své mysli . Tuomas nezaložil NW at1 Tarja je to co udělalo Nightwish -> Nightwish at2 a proč všichni vidíte její odchod tak tragicky ?? V dopise jasně stálo , že se jí nelibili fanoušci , že byla unavená a znuděná z toho náporu fanoušků ... lidi omfg .. podívejte se na sebe ! Dav ignorantů slintajících po tonech Tuomasových písní .. deroucí se zpod podia a zalévající Tarju neskonalou vděčností ... A potom ? Dopisy .. maily .. dárky .. od bandy zfetovaných , ožralých polovyvinutých bezmozků , kteří jen bezmocně hltají proudy energie vycházející z nitra zpěvačky ... Svízelná situace když je někdo inteligentní a vidí , jak JEHO hudbu pohlcuje masa volného místa které by potřebovalo defragmentovat ... Prázdná slova pro toho kdo je přijímá protože "Nightwish" .. Najdi smysl v té písni .. nehledej ho v lidech . Nedivím se Tarje že jí ti "fanoušci" srali . Mě by srali taky ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit