Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: mARCO DI SE ZAHRABAT

Tak jsem popřemýšlel a názor mám takovej,že nesnáším netolerantní lidi,jako jsi ty lilopo.
  • Re: mARCO DI SE ZAHRABAT

Tak jsem popřemýšlel a názor mám takovej,že nesnáším netolerantní lidi,jako jsi ty Lilipo.
  • Re: Tarja

jak to mužeš vědět že sou pohodáři a Tarja je mrcha ty snima snad chodíš na pivo(tak mě vem sebou taky )no prostě A netta je kráva a Tarja je nej
  • mARCO DI SE ZAHRABAT

di se zahrabat nejlíp 100 metrů pod zem až trošku popřemýšlíš vylez Anetta je hrozná NEJLEPŠÍ JE TARJA A BASTA. *14* *14*
  • Re: Re: Opravdová zvědavost

v tý době sem si za názorem stála! nechci se někomu zavděčovat to je mi celekm někde...o Anette sem si myslela svý, ale na koncertě na mě fakt zapůsobila...to je vše...
  • Re: Opravdová zvědavost

Mám radost, že si někdo stojí za svým názorem... S postupem času pro něj staří Nightwish zůstávají stále ti nejlepší! Ježí se mi vlasy když čtu, jak zprvu třeba taková HATEXLOVE říkala, jak je Anette špatná a kdesi cosi... Teď je prý sice horší než Tarja, ale prý taky dobrá... Čekám jen na to, až se tady dočtu, jak tato dívčinka píše, že Anette je nejlepší a že to tak vždycky bylo! Holčinko, není nutné se za každou cenu zavděčit všem na tomhle fóru a taky není nutné souhlasit i přes své přesvědčení s někým, jen abys byla ta, co má stejný názor...
  • Opravdová zvědavost

Na jejich koncertě jsem naštěstí nebyla, patrně by mě porazilo, ale strašně ráda bych si poslechla takové písničky od AO jako jsou- Deep Silent Complete, Passion And The Opera, Sleeping Sun, jejich původní Stargazers a Sleepwalker. No, jak říkám, BEZ ŠANCE!!! Nemo už jsem slyšela a řekla bych, že už víc zk.... nejde. Ale neberu Vám iluze, je to pouze můj názor. Takže zase někdy. Zatím jsem je ještě nevydýchala.
  • Re: anette a tarja

Njn...to je věc názoru!... já mam radši Tarjin hlas ale Anettin se mi taky líbí!!
  • anette a tarja

no jo no anette ma lepzi hlas alip zpiva trja zpivala operne tak proc teda nezpivala v divadle? Jako nebylo to spatne ale anette je holt anette no! *4*
  • anette...

anette urcite nieje tarja, ale na zivo robi dobru sou, viac ako tarja...novy tarjin album sa mi vobec nepai iba jedna pesnicka, zneje dost nudne viac do opery ako metalu..a nightwish zasa troska viac experimentuju napr. sont The islander...supeeer pecka... *14* a nesudte anet podla toho ako sa oblieka , hudba je o speve a nie obliekani...snad len tolko tarja je tarja, a anet je anet *13*
  • Re: Re: Re: Re: Napište!!!!!

*1* dík *3*
  • tarja a anette

oni nejsou spatny ale treba porouvnejte obleceni tarja se strojila jako naka nafintena princezna do satu
  • Re: Re: Re: Napište!!!!!

aha,takze to si ty,ze hatexlove z 1O.4.2008,tarja versus anette............fakt dobry prispevok. *4*
  • Re: Re: Napište!!!!!

zdravim,pocuvam a rada aj anette. *4*
  • Re: Re: Re: Re: Re: tarja a anette

Na internetovém rádiu ROCKMAX pipko... Zkus si ho taky někdy pustit! *5*
    www.rockmax.cz
  • Re: Re: ...

to si piš že nejste sami, prostě tarja více méně dělala nightwish a podle mě není Anett tak hezká jak všichni tvrdí....je moc umělá *1* a tarja byla prostě hezčí a rozhodně o hodně líp zpívala pa
  • Re: Re: Nightwish..

souhlas
  • tarja a anette

Ahojky podle mě nightwish dělalo nightwish právě ten krásný jediněčný tarjin hlas, prostě nebyla to obyčejná skupina jako je teď ale právě kvůli tomu sem se do ní zamilovala, hudba nádherná a když do toho začala tarja krásně operně zpívat, to bylo něco. Anette třeba má pěknej hlas to nepopírám, ale z nightwish udělala něco jinýho a už to ani náhodou není gothic metal, je to můj názor, nenutim ho nikomu, ale podle mě ten kdo měl rád nightwish předtim s tarjou, se jen tak nevyrovná s její ztrátou a nahrazením Anette......mějte se fajn pa=))
  • Re: zklamání

Souhlasím s tebou... už to prostě není ono.. škoda *9*
  • Re: Tarja

tak si pocuvaj tarju a nestrkaj nos do veci co ta nebavia a posli neake video ohladom tvojej osoby aby sme,teda myslim ze aj viacej ludi to zaujima,aky mas styl obliekania a spev...style and singing forever. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit