-
Re: Re: Nechcem
Taky považuju Once za nej *3* -
Re: nw
Joooooooooooooooooooo *1* -
Re: Anett:)
Já ti řeknu co proti ní máme, její zpěv se vetřel NW do kapely a náš mrzí že Tarja která dávala kapele jedinečnost operního zpěvu je v tahu a místo toho tam na náš kvičí anete. Prostě jsme byli zvyklí na to že Nightwish je metal a Tarja je operní zpěvačka a ( i když to tak nevypadá ) patří to k sobě a vytvářelo to Skvostnou hudbu. Máme proti Anette to že náš odtrhla od ( nemyslím to teď doslova ) starého stylu Nightwish který jsme milovali a terý se nám už nevrátí. Snad už chápeš *4* -
Re: nova skupina
přejmenovat, Nighwish nás uráží. *1* -
Re: Best skupina
Od jaké doby ?? -
Re: Re: Anett:)
Když se to vezme globálně jako ze všech stran, tak Anette je celkem dobrá zpěvačka. Ale aby zpívala metal a nahradila jednoznačně nejlepší metalovou zpevačku (Traju pro ty kdo nightwish neznali), tak to prostě nemůže fungovat ani za prd. -
Re: jo
Hele, sere nás, jde o to že naše oblíbená skupina už nehraje jak chceme a to co se nám líbilo se nám nelíbí. A že to co jsme od nich očekávali a v co jsem doufali se rozpadlo a nám už nestačí ani čekat aby se to zlepšilo páč tohle, podle mě ke zlepšení nepovede. -
Re: :-o
+1 pro tebe *3* -
Re: Anett:)
Na to se dá říct jediné...
End of All Hope.....*9*
Nebo taky vzhůru k ušnímu.... *1* -
Re: Tarja
Hahaha... *15* taky měla aspoň důvod,vona totiž má HLAS a než se vypracuješ vod zpívání lidovek a popíku z rádia ke zpěvu,natož k opernímu zpěvu,tak to dá dost práce,takže se nediv,že "je Tarja" po několikaletý dřině "namyšlená"...Vono když máš bejt na co hrdej/pyšnej*7* , tak to bejvá poznat....A hranice mezi hrdostí a namyšlenstí je velmi,velmi tenká takže se t kolikrát špatně rozezná... *4* -
MWS
Jojo.My Winetr Storm *14* -Damned and Divine *14*
Holt je Tarja squělá...no....co s tim naděláme.....
Ale ta koza...co koza,urážim chudáka zvíře.....
Sem si řikala,že to nový album nebude tak hrozný.....že to bude bez Tarji,ale furt Nightwish.....
Ze začátku se mi sem tam něco z DPP líbilo....ale to asi bylo čirý zoufalství.....teď to už nemůžu ani slyšet.....
Neřikam,že se tam nenajde sem-tam nějaká ucházející část,ALE..... *13*
Old NW 4ever!!!! *14* *14* *14*
Tarja 4ever!!!! *14* *14* -
:-o
Jooo, všem těm, co metal nikdy neposlouchali se teď líbí, protože si myslí, že metal je právě Anette... Ale tohle už metal skoro ani není! Tohle je cosi, co bych nazval "drsnej pop"... Neříkejte, že máte rádi metal, protože se vám líbí Anette Olzon (ona není metal!), říkejte, že máte rádi metal, protože má hlobku... A taky už ho sakra začněte poslouchat!!! -
Re: Re: Re: Re: Re: anette
jej...no de o to že to tak je a nic...nemůžem s tim nic udělat ani když si budete stěžovat sebe víc...když si poslechnete Angels Fall First a hned pak Once tak tak slyšíte jak se změnili...teď je to jenom daší změna...poslouchejte starý songy a neřešte to...třeba -
nw
no Marco Hietala není sice tak známej jako třeba Dave Mustainea (Megadeth), nebo James Hatfield (Metallica), ale podle mě má hlas rozhodně čistější než tihle dva (přičemž je oba uznávám a dokonce Megadeth i Metallicu) dost poslouchám). Marco má boží hlas a koncert se mu taky moc povedl. -
nw
Já si myslim že tarja byla lepší zpěvačka a její zpěv se k Nightwish hodil víc, ale koncert se Anettě povedl i se starými písněmi (kromě Wishmastru, ta ji podle mě fakt nesedla). Ale co mě moc potěšilo byla komunikace Anette a publika, (je pravda že Marco to umí líp a lidi z něj maj větší respekt), taková Tarja zazpívala, poděkovala za potlesk a ovace a zpívala dál, jenže Anette se snažila i o něco víc. Myslím že si fandů váží víc. -
Re: Re: Re: Re: Re: anette
Nemyslím si, že je blbost je srovnávat... Když Anett přišla, aby nahradila Tarju, následkem čehož se totálně změnila i celá skupina... Prostě se musí srovnávat a upřímě řečeno-Tarja byla lepší... *4* -
nw
Ony se nedají srovnávat, každá z nich zpívá úplně jinak, přitom každá dobře. Myslím si že Anette není kráva, ale nehodí se do metalové skupiny. -
nw
HIP-HOP je největší ta sračka! A ti zhulení HOPíci taky! Musíme ye vytlačit ze scény! Zašlapat do země! Ti blbečci ani neumí používat nástroye, vyrábí hudbu z počítačů, do toho mluveným slovem vysypou kopec nadávek a říkají tomu hudba - fakt fakt dementi. Už to musí zkončit! Mě osobně je jedno jestli je vytlačí Nightwish, nebo někdo jinej, hlavně ať se vrátí starý dobrý časy rocku a metalu. -
nw
...Islander ye perfektní pohodovka, Nightwish yeště nikdy tak oddechovou písničku podle mě neměli a na koncertě v Praze se taky náramě povedla -
Re: jo
Taky posloucham jen jejich stare songy...bez Anette!!!