Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Ale je to pravda! Nemá na to!
  • Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

K tomu krknutí: Člověk, s alespoň kapkou inteligence by si tohle nikdy ve společnosti nedovolil. Jen nějakým buranům z vesnice to přijde normální a bohužel asi i vtipné. A že Tarja nekrkala neznamená, že by to byla nějaká upjatá komisní fiflena, byla na úrovni a znala zásady společenského chování.
  • Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Ty si vůbec nepochopil, co se ti snžil Rudolf říct. Zkus přezpívat třeba BEATLES. Prostě to nebude ono a každý to bude odsuzovat.
  • Re: Pořád stejná písnička...

Tak k těm tvým dvěma důvodům:
    1. Chci vidět, jak se budou chovat NW s Anette, až s ní budou jako s Tarjou (9 let). Vždy si nové věci rozumí, čím déle se znají, tím to bývá horší. Myslíš si, že si s Tarjou nerozumněli už první rok jako jsou teď s Anette???
    2. Album se hodně prodávalo z toho důvodu, že lidé chtěli vědět, kdo je na místě Tarji a jak bude jejich hudba vypadat, znít bez Tarji!
  • Re: Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Kdyby to zpívala po svém, tak neřeknu ani slovo... Ale ona to zpívá falešně! Pokud tomuhle říkáš "po svém", tak se není o čem bavit.
  • Re: Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

Proč by Anette říkala chlapům, že to nezvládne, když to ale vůbec není pravda. Zvládne to a zazpívá to po svém a skvěle!
  • Re: Re: Re: nw

To patří k "bounovi", titulek "nw"... Nějak mi to tady dělá krávoviny, tahle diskuze...
  • Re: Re: nw

Jak tak vidím, tebe sere úplně všechno...! A jenom tak btw., není nutné používat složitá slova, kterým sám nerozumíš, tím tady nikoho neohromíš! Lidio tady ví, co to znamená, ale ty si vem slovník! Jo a ještě jedna věc... Z toho tvého přízpěvku, přes tu hromadu nekontrolovaných blábolů nejde poznat hlava - pata! Takže příště pointu, kamaráde!
  • Re: Re: Re: Pořád stejná písnička...

S tím nesuohlasím... Noví zpěváci starých skupin by neměli přezpívávat staré songy kapely... Obzvlášť, tenhle styl, který musí člověk perfektně ovládat a to mnozí neumí! Na Masters Of Rock jsem měla tu čest slyšet svoje oblíbené Haggard na živo a říkala jsem si: "Páni, ta zpěvačka se úplně změnila, vůbec bych ji nepoznala, ale hlas má pořád nádherný...!" Tohle jsem si řekla těsně před tím, než zpěvák oznamoval složení kapely a představil jejich novou zpěvačku, která s nimi dnes poprvé vystupuje! Byla to nádhera, krásný, křišťálově čistý hlas k nerozeznání od původní vokalistky! Tohle byl správný výběr, tato zpěvačka si mohla dovolit zpívat staré songy kapely... Ovšem ne Anette, která zpívá songy Tarji, pominu-li to, že je zpívá úplně jinak, což se mnohým nelíbí a což by mi ani nevadilo, nejvíc mi vadí to, že je zpívá úplně falešně a úplně mimo notu... Anette by měla být natolik soudná, aby řekla chlapům v kapele: "Ne, tohle já prostě nezvládnu." a měla by úplnou pravdu! K tomu krknutí se snad radši ani nechci vyjadřovat... Máš pravdu, je to lidské, ale ve společnosti se to hodnotí jako projev neslušnosti, nevychovanosti a to Tarja ví... Narozdíl od někoho! Nevadilo by to v tom případě, kdyby sis myslel, že koncert Nightwish je jen nějaká klubová akce a ti, kdo na něj přišli jsou jen nějaké stádo nevychovanců z vesnice, kterým toto, jak ty říkáš, "lidské chování" připadá normální, ba dokonce i milé... Takoví lidi tam ale nebyli. Vím, že jim to určitě nevadilo (všichni víme, co dokážou bublinky), ale určitě to nikdo nevyzdvihoval...
  • Re: Re: Pořád stejná písnička...

Když je zpěvačkou kapely tak asi musí zpívat ty staré songy ne? Neznám kapelu, která by po přijetí nového zpěváka začala od nuly a zpívala jen nové věvi Brian Johnson taky zpívá v AC/DC songy po Bonu Scottovi, i když má úplně jiný hlas, Andi zpívá taky v Helloween songy po Kiskem, i když jeho vokál je někde úplně jinde, Blaze zpíval v IM věci po Dickinsonovi taky i Kolář s Toužimskym, zpívaj starý klasiky, co na albech nazpíval Aleš Brichta. Mimochodem, asi si nebyl v únoru v Praze, Anetka tam zpívala starý songy perfektně! Na tom trvám, na Tarju jsem si vzpoměl za celou dobu koncíku jen jednou, a to ve chvíli, kdy si Anette lehce lidsky ukrkla při doplňování tekutin a zachytil to mikrofon, protože to by upjatá Tarja nikdy nedokázala.
  • Re: Pořád stejná písnička...

No, moc hezkej projev, to se musí nechat. Jen si myslím že kdyby to téma nebylo aktuální tak se o něm lidi něbudou bavit, ale v podstatě máš pravdu. Je nuda musíme se o něčem hádat :-D. Tarjina sólová kariéra nestála za starou bačkoru, což si vysithl taky dobře, ale podle mě se dokázala postavit na nohy a co vydala desku My Winter Storm mimo nightwish, musím uznat, že je to mnohem lepší než dřív. Taky musím souhlasit s tím že ona v podstatě ( a její přítel, Manažer skupiny NW ) zapříčinila její odchod ( vyhazov ) ze skupiny z důvodů že si nerozumí což se stává a my můžem jen plakat :). My víme že se Tarja nevrátí a už to ani nebude možný, ale už to není ono, ano jiná zpěvačka, novej začátek, ale jsou to pořád nightwish a když se řeklo tohle jméno tak jsem si představil Tarju a určitě nejsem sám. A Anette by rozhodně neměla přezpívávat Tarjiny písničky, protože to za 1. nikdo nikdo nedělá a nedělal, takže je to dost urážející a za 2. je to nemožný protože ona na ty písně prostě nemá hlas ani výdrž, ani cit. Tohle byl hlavní důvod proč ji odsuzuji, protože dělá co by neměla.
  • ....

mrkněte se na www.skupina.estranky.cz je to stránka o nightwish dííík
    *3*
  • Pořád stejná písnička...

Nepřipadáte si už poněkud trapní tím neustálým porovnáváním zpěvaček. Proboha proberte se, už je to téma, které je minimálně rok pasé. Tohle bylo aktuální tak naposled před rokem. A když tak pořád brečíte po Tarje a vyzdvihujete jí, tak poslouchejte její sólovou kariéru a diskutujte na nějaký stránce o ní. Stejně po dalším albu hodlala NW opustit, takže nevím, nad čím pořád brečíte! S ní byly vztahy v kapele tak špatné, že už by možná a to velmi pravděpodobně už žádní Nightwish ani nebyli, protože ona a hlavně ten její argentinskej manžílek kapelu skoro zničili. Takže se prosím smiřte, že Nightwish se vydali kupředu a nebo poslouchejte a diskutujte o něčem jiném.
    Dá se tomu ještě říkat metal - to není o zpěvu ale o instrumentaci- zpěv má přece v metalu nejrůznější podoby. Nečekejte zbytečně na návrat Vaší nedotknutelné ikony protože:
    1. S Tarjou byly vztahy v kapele na bodu mrazu, s Anettte si rozumí, ona je člen kapely, ne diva létající si soukromým tryskáčem.
    2. Očekávaný pokles prodeje a návštěvnosti koncertů se narozdíl třeba od Iron Maiden nebo Judas Priest nedoastavil, právě naopak.
    Takže hoši nemají sebemenší důvod se vracet do minulosti, když se kapele daří jako nikdy předtím. Dark Passion Play sice není nejlepším albem NW, ale vezměte v potas v jaké vznikalo situaci a výsledek je slušný. Vzhledem k pohodě, jaká v kapele vládne bych se divil,kdyby jej následující album nepřekonalo po všech stránkách.
    A k interpretaci starých písní. Vážení, ty písně nejsou Tarji ani vaše ale Tuomasovy a on si za jejich interpreta vybral Anette, takže si jako člověk, který je vytvořil a zná je určitě nejlépe rozhodl, kdo je bude zpívat.
  • Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

tak já se v tom nevyznam...koukni se sem...http://tarja-metallady.blog.c z/0808/tarjina-konference-s-ceskymi -titulky...
  • Věčný téma...

Sice už jsem si kolikrát řikala, že to nebudu řešit, ale... Zrovna teď jsem se dívala na video z koncertu, kdy už jsou Nightwish (bohužel) s Anett a prostě mi to nedá... Chtělo se mi brečet *9* Ten její zpěv, to je žalostný, za ty pohyby by se nemusela stydět popová hvězda a když si na sebe na koncert vezme červený pruhovaný punčocháče ten dojem je fakt dokonalej... *9* No zopakuju jenom co řiká každej.. S Tarjou byly NW zvlášní a něčim působily až nadpřirozeně.. Teď ?? Dá se tomu ještě řikat metal ?? *9*
  • Re: Re: Re: Re: Re: ja mam rači Tarju

No né počkej ona zpívala sólo už za doby Nightwish a musím uznat že to byl strašnej shit :-D, její odchod ( vyhazov ) nečekala.
  • Re: Re: Anette

Sakra se vzpamatuj, já že tu píšu takové jak ty říkáš "žvásty", já o Nightwish i o tom co se tam dělo vím docela dost, četla jsem dopis i poro Tarju i od Tarji! A já neřekla že Anette je kdoví jaká královna, kdyby jsi si můj koment přečetl pořádně, tak by tvému mozečku došlo že jsem tam napsala Tarja máo něco lepší hlas.....
  • Re: Re: Re: Nightwish jako Nightwish

...myslím že to chce i komunikaci s ostatníma ve skupině, být prostě kolegiální a soudržnej... proto je to hudební "skupina" ...za sebe musím říct, že Anette moc nemusím, ale vyhazov Tarji mi nevadí... akorát si myslím že v tom konkurzu si hoši z Nightwish mohli vybrat líp... prostě tam musel být někdo lepší než Anette...
  • Re: Re: Re: tarja

Anette by nebyla špatná...jako nějaká popová zpěvačka...
  • Re: Re: Nightwish jako Nightwish

a alespoň trochu talentu!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit