Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anettino zhroucení

Slyšeli jste už o tom že se Anette na koncertě zhroutila?
  • Re: Re: Re: k Anett

No myslím že je to vyrovnaný, Nightwish měli výbornou zpěvačku, která zas byla v Nightwish, kde jí ostatní (hlavně Tuomas) servírovali výborný kouský, výjímečný písně ...myslim že si pomohli navzájem
  • Re: Re: k Anett

ano,kdo ví jak by zněl amaranth,bye bye beautiful nebo the islander v podání Tarji....nebo vůbec jaká koliv písnička kteroou zpívá Anett....možná je to fakt o zvyku a kdyby s Nightwish byla od začátku Anett a ted by s ek nim přidala Tarja možná by s ehodně lidem naopak nelíbila Tarja...no apodle mě Tarja vytáhla hodně Nightwish nahoru,nebýt Tarji možná by nebyli ani tak slavní...ale zas naopak taky Nightwish vytahlo Tarju
  • Re: k Anett

Tarja je prostě Tarja, ,ě se nelíbí hlas Anett, ale možná je to jen o zvyku...
  • Re: Re: Re: Zpěvačka

Mělo to krapet jinej význem ... ale to neřeš
  • Re: k Anett

já s tebou souhlasim!...i když nějáký ty anettiný modeli sou lehce šílený *1*
  • k Anett

páni tady napsat že je Anett lepší než Tarja tak s ebojím o svůj život....no naštěstí nejsem zastánce tohoto názoru....ale něco se Anett musí nechat...umí zpívat líp než já xD *1* to je vedlejší ale taky se musí uznat že si zavedla svůj vlastní styl co se týče zpěvu tak taky stylu oblékání...ani trochu neopakuje po Tarjře...a čekala sem že bude
  • Re: Re: Zpěvačka

Znáš ji osobně, nebo kde vlastně bereš tu jistotu že je kurva. To s ní šlapeš v Dubí u cesty????
  • Re: Zpěvačka

jj máš upa pravdu Anetta je pekna kurva, sice trochu hezka ae to se mi jen zda mno a nemi spivat a svata pravda.Pisničky dřiv měly v sobě nějakou tu nightwisháckou část a taky část tarjy, ale s anett to stratilo svůj šmrnc. *16*
  • Re: Re: Re: Re: Nightwish..

tk hele mě je 13..začla a sem nightwish poslouchat as ipřed půl rokem..mám je ráda...atk nfm co se do nás mladejc sereš..že chcemem poslouchat váš styyl. no?? zakazuju ti snad poslouchat hiphop?? nn..tk toho nech.. *13*
  • Re: tarja a anette

Máš prawdu...jko já si osobně myslm že anette je f poho..ani tarja byla lepčí..ale není špatná.. *5*
  • Nightwish

jj,ty válej! *3*
  • Re: Re: Re: Re: Re: tarja

Nooo, pouč nás a situaci, která se odehrála v letadle... Tys tam letěla s nimi, že? *1*
  • Re: Re: Zpěvačka

Ale prosimtě prcinko, tomu sama nevěříš!!! *1*
  • Re: Re: Anette

NIKDO NEJNI NEPOSTRADATELNEJ! Všichni sou nahraditelný! I ta vaše božská tarja, která se chovala hnusně k fanouškům i ke klukům ve skupině. to že měla hezkej hlas jí nikdo neubírá. Tuomas a Anette forever!!!!!!!!
  • Re: Re: Anette

Tak třeba já vim, proč jí vyhodili a jestli si četl ten dopis, tak to víš taky a souhlasim, že se na koncertech jinak chovala hnusně. Kámoška se dostala do zákulisí a chovala se k ní jak k něčemu podřadnýmu, co jí nesahá ani po paty. Prostě fandim Anette!!!!!
  • Re: nic

A mimochodem ty Mařeno, nejsou emo, jo? to je jednoduchý psát o něčem, o čem nemáš ani páru.........
  • Re: Zpěvačka

Tak hele milej zlatej, neber nám laskavě naše názory, jo?!? Zrovna třeba já si nevybavovala nikdy pod názvem Nightwish Tarju, ale celou skupinu. A kdyby jednotlivce, tak Tuomase. čao!
  • Re: Re: nw

Jo, tak newim, kam čumíš. Jádro Nightwish je Maestro Tuomas!!!!!
  • Re: nw

Přesně. Maestro Tuomas je jen jeden a když odešla Tarja, tak Nightwish fungujou. Ale kdyby odešel on, tak by Nightwish byli slušně namydlený. On je Nightwish!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit