-
Re: Re: Nightwish-odvoz tam i zpět:)
Pain *14* -
Re: Nightwish-odvoz tam i zpět:)
Ahojky, může mi někdo prozradit, jak se včera jmenovala kapela co hrála před Nightwish? Byli supr!
Jinak si taky myslím, že AN na TR ve starých pisničkách nemá! A celkově to ušlo.
*3* -
koncert
Páni!! Ten koncert byl skvělej!!...I když nemaj Tarju tohle taky neni tak hrozný je to sice jiný, ale dobrý!! Anette se už naučila normálně se pohybovat na podiu takže to ani nevypadá tak blbě! -
Re: Nightwish-odvoz tam i zpět:)
A jedete take z Kyjova? *7* -
Nightwish-odvoz tam i zpět:)
ahoj,máme 2volná místa v autě na koncert nightwish v praze,odjezd z ostravy,jedeme přes brno,cena 500kč na benzín na osobu,kontakt 608 410 107, 739 453 543 -
Re: spolek
Myslím si, že každý má kousek pravdy, ale je to spíš o emocích. Všichni čekali, že příjde bomba, ale většina je z toho dost rozladěna,proto ty emoce.
Dejte jim čas jesli to rozchodí a třeba za rok o tom napište jestli jste to rozchodili Vy. *3* -
spolek
heleďte tady se to pomalu mění na pomluvačskej spolek určenej proti Anette! Já jí taky nemam ráda, ale myslím, že bysme mohli psat tyhle poznámky spiš na její profil než to tady kazit jejím jménem!! -
Re: Nová deska
No hjá s tebou souhlasím až na to, že podle mě je nejlepší deska once! ale jinak maš pravdu, vážně!! -
Nightwish
No jako Taria je lepší než ta umekaná blbka Anette. -
Nechcem
To teda nechci *16* , na tu umečenou kozu byl nešla ani zadarmo. Se to nedá poslouchat. Zlaté staré časy *14* -
2x vstupenky na koncert v Praze
Zdarec,nechce někdo dvě vstupenky na koncert Nightwish v Praze 20.2.2008 jedna za 800 Kč .kontakt tel.606420331 -
Nová deska
Nightwish mám rád, takže se pořád snažím přijít poslední desce na chuť. Bohužel to nějak nejde. I při sebevětší vůli si raději pustím asi jejich nejlepší desku Wishmaster. Poslední album na mě působí dost neučesaným dojmem. První skladba je patnáctiminutová onanie, třetí skladba Amaranth zase zcela vybočuje chytlavým refrénem, kterým ovšem silná stránka desky končí. Desítka The Isslander je jako od Blackmore´s Night s nádechem reklamy na irskou whiskey a ze zbytku CD si nic nepamatuju. Snad jen skladbu Eva, která jen uměle natahuje minutáž cédéčka a dle mého nemá v playlistu co dělat. Bohužel očekávání nové desky se pro mě stalo zklamáním. -
anette
Anette je nejlepsi... :-* -
Re: ...
nelze jinak nez souhlasit tarja byla jedinecna no i presto uz se docela tesim na koncert v praze uz mam zablokovanej listek i kdyz to uz nebude to prave ach jo meli by ji vzit spet nez sem dorazej -
...
Nejde o komerci! Člověk se jí zaprodá nebo se jí aspoň zúčastní i tím, že se dívá na reklamu na Persil Gold nebo na reklamu na nový parfém pitomé Paris Hilton... O komerci vůbec nejde! Jde prostě o to,že Tarja sama není Nightwish, ale samotní chlapi z kapely taky nejsou Nightwish... Nightwish je prostě jen seskupení Taja + chlapi z kapely... Žádná Anette! Myslím si, že ta ženská nemá žádnou soudnost ani respekt, když souhlasila s přijetím do této ,,zajeté" kapely, obzvlášť když Tarja nasadila laťku sakra vysoko... -
Re: Anette.....
Souhasím, že Tarja je nenahraditelná! Nightwish s Anette už nejsou nightwish. To ale neměmí nic na tom, že starý písničky nazpívané Tarjou pořád sou a je jich hodně! Navíc Tarja vydala i své album, na texty nightwish to sice nemá ale také je DOST dobré hlavně Tarji hlas!! -
Re: Nové Tarjino CD
Přesně tak, je to pravda a tu už bohužel nikdo nezmění -
Komerce :-)
Tyto řeči o komerci mě vždy děsně pobaví. Pokaždé nostalgicky zamáčknu slzu, když si vzpomenu, jak mi podobné nesmysly cpalo moje okolí při vydání Mutter. Já bych trochu rozlišoval mezi komercí a přirozeným vývojem kapely. Dark Passion Play je hodně luxusní album... -
Re: Nightwish
Ty si ale debil, Tarja je milionkrát lepší -
Re: Re: A co?
Ahoj já neříkám, že nejsou komerční. Jsou, ale s nimi i 90% všech kapel.nebo myslíte, že zpívaj a hrajou jen pro ty vaše modrý oči?
Chtěj jen prachy a některým to vydělávání a hraní jde prostě víc než jiným.
Je docela smutný, že tolik lidí hraje jen kvůli penězům, ale tak to je a my stim nic nemůžeme udělat. To by sme je museli přestat poslouchat, ale lidi už bez hudby neudělaj ani krok.
Když se vám nový Nightwish nelíbí tak je prostě už dál neposlouchejte. Nedávejte jim ty prachy za to nový album, a když už za něj zaplatíte tak si aspoň nestěžijte, že stojí za ho... a že Anette neumí zpívat.