Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tarja

no nechci vam brat iluze, ale znam se s klukama z NW osobne a Tarja byla pekne namyslena slepice se kterou se nedalo vydrzet, naopak kluci jsou naprosty pohodari, drzet kapelu pohromade jen kvuli prachum a fandum fakt nejde
  • Re: nightwish

*14* na Nightwish nic nemá je o nejlepší finská skuoina za celej rok 007...kam se hrabou ostatn český skupiny *1* na tyhle nikdo a nic nemá *13*
  • Re: NIGHT WISH

mě naopak nakopává. pouštím si NW při běhu a jízdě na kole. super.
  • nightwish

tie starěie veci ,úplne super
  • Tarja..

Tarja je prostě the best...Nightwish s Anette nejsou Nightwish,ty si odnesla Tarja,když se vydala na sólovou dráhu!
  • Re: Re: asi překlep no

už sem slyšela celý album Dark passion play. *15* A nejvíc se mi líbí písnička MEADOW OF HEAVEN, ale i ostatní nejsou špatný. *4*
  • Re: asi překlep no

pardon 1000 let ne dva. *1*
  • asi překlep no

newim jak vy,ale mě se necce čekat na album nightwish 2000 let.
    Druhým singlem z alba se stala píseň "Amaranth",ohlašující pomalu ale jistě i tolik očekávaný příchod vydání nového cd jako takového,plánovaný na 28. září 3007,po kterém se kapela hned vydává na turné,začínající 6. října v Tel Aviv v Izraeli. *15*
  • Re: Re: Re: Nightwish..

nové cd vážná muzika?? nechtěj mě rozesmát:D tarjino první solové cd je spíš vážná muzika.. je to přeci jenom vánoční..:Henkäys ikuisuudesta
    ale její nové??
    bez pochyby rock, možná přechod k metalu.. nedovedu pořádně posoudit styly.. ale vím že vážná ne!
    samozdřejmě je to i věc názoru.. to nikomu neberu.. ale já předčítám fakta zatvrelých fanošků poslouchající Nightwish od jejich zrodu:) a né dnešních trefených 16 letých školaček:D (nedělám ze sebe nějak starýho přeci jenom 17 let:D) kteří slyšeli Amaranth někde v telce a začli se rozpisovat na svých blodzích jak je nightwish strašně super skupina a jak je ta annete super..:)
  • Re: Re: Nightwish..

bol som teraz 13 prosinca na koncerte tarji v amsterdame a bola skvelahrala pesnicky z noveho cd ale zahrala aj par hitov od nigthwish napr.nemo ale nove cd je viac vazna muzika ako rock ale ked ju mate radi tak nie je co riesit
  • Re: Nightwish..

nemyslím si že máš až tak docela pravdu.. protože jestli znáš historiri Nightwish což mi připadá že moc neznáš tak bys věděl že v roce 2002 kapelu opustil basák Sami Vänskä a nahradil ho Marco Hietala.. a i po této změně bys té skupině určitě neřestal říkat Nightwish.. což se v případě odchodu Tarji říct nedá.. Takže taky neříkám že Tarja je Nightwish ale jak se dá vidět má ve skupine myslím větší roli než třeba kytarista, který když odejde tak se nahradí mnohem lehčejí a nezmění to radikálně sound.
    Jinak nemůžu si odpustit se ještě vyjádřit k Annet.. no můj osobní názor je že to je pro skupinu ztráta a Annete má spíš popový zpěv.. tedka se Nightwish můžou rovnat skupinám jako Within Temptation, Evanescence..(z těch známějších) ale i ostatním podobným githickým(metalovým) skupinám.. a slyšeli ste Annete zpívat staré kousky od Nightwish..(je to k pláči) Nightwish se tímto stali více komerčnějším.. dříve o nich nebylo až tolik slechu a dneska?? hrajou je na vivě, nově, mtv.. na evropě2 jsem je ještě neslyšel.. ale možná tam taky už zazněli.. ano tímto krokem si myslím získali více príznivců ale mě jako skalního fanouška(ikdyž více méně Tarji.:)) si ztratili.. a myslím že sám nejsem.. jinak nové CD Tarji není špatné můžu říct že rozhodně lepší než Nightwishů ale není to prostě "ono":(
    tzn. u mě budou vždy nejloblíbenější 3 první alba skupiny.. bohužel i once se už začalo stávat relativně komerčním.. kdo by neznal songy jako Nemo, Wish I had an angel..:) ale pořád i toto album je dobré:)
    podtrženo a sečteno: Tarja 4ever:) *14*
  • nightwish

No tak samozřejmě na Tarju nikdo nemá ale Anett přinesla zase něco nového mě se osobně líbí jak zpívá,Tarja byla prostě operní zpěvačka hlas už měla nalazený tak že ji nikdo nemůže dohnat ani nahradit,prostě se ale něco stalo a tak to bude i přes to Nightiwsh miluju je to moje nejlepší kapela *14* *3* *4* *14* *4*
  • Re: Re: Petice xD

promně nightwish odchodem tarji skončili už to prostě nestojí za to
  • Re: NW

já taky
  • Re: Petice xD

naprosto s tebou souhlasím
  • Re: Petice xD

Souhlasim taky mě mrzí že tam není tarja, ta Anet mi tam stejně nesedí, je to takový nezáživný ne tak gotický jako to bylo právě s Tarjou ta mi na všechny video´klipy seděla ale tahle mi tam vůbec nesedí ať se jdou vycpat. *16*
  • klip I walk alone

Videoklip Tarji - I walk alone je fakt super i celé její nové album My winterstorm.
    Nightwish je i tak stále skvělá skupina, i když mi tam chybí Tarjin operní hlas.
  • Nové Tarjino CD

Mno, ja nevim, ale novy NIGHTWISH, uz proste neni NIGHTWISH, je to uz prumerna kapela... Pripomina mi to Evanescens*9* nebo neco takoveho.... ALE SLYŠELI UŽ JSTE NOVÉ CD, OD TARJI????? ONA SI PROSTĚ VZALA NIGHTWISH SEBOU !!!!!!
  • Re: tarja

Souhlasím, určitě by fanoušků nebylo málo. Já Nightwish miluju....
  • tarja

to máte pravdu,že na Tarju nikdo nemá..a srovnávat jí s Anett budou lidi asi pořád..strašně moc mi tam chybí..a tak si přehrávám pořád dokola staré alba..mohla by nám přijet zazpívat do Čr *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit