Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: NW

ahoj Lído.Dozvěděla jsem se (na www.osobnosti.cz) že taky jako já fandíš NIGHTWISH.Myslela jsem že by jsme se mohli přes internet nějak seznámit.Co ty na to?
  • nightwish

ahoj právě teď jsem se přihlásila do fanklubu NIGHTWISH! Musím se Vám přiznat že jsem byla na Nightwish hodně naštvaná když jsem se dozvěděla že vyhodili Tarju. Ale už jsem se s tím smířila že už to (asi) jiné nebude.
  • video

Já sem Nighwish slyšela poprvé na www.webgames.cz ve videach a tam je pěkné videjko . Jmenuje se Over the hills a já sem si to pustala porad znovu a znovu, opravdu pěkne. Kdyžtak se na to kukněte. *3*
  • Tarja jede

Jinak dnes oficiálně vyšlo v ČR album Tarja - My Winter Storm. Slyšel jsem, paráda.
  • Co bylo bylo

Koukám téma zpěvačka stále aktuální. Ale podle mne je to tak, že Anette se bude stále srovnávat s Tarjou. Jedněm se líbit bude, jiným ne. Viděl jsem něco na youtube.com z jejich současné koncertní šňůry. Ať si Anetka zpívá své písničky. Proboha, to od Tarji radši ať ale nezpívá. Na to prostě nemá.
  • Petice xD

Vyhlašuju petici =D ... xD kecám,nemůžu kecat do toho koho si členové Nightwish vyberou za zpěvačku...ale podle mě prostě nikdo na Tarju nemá a bez ní to nejsou pravý Nightwishi...Anette má opravdu pěkný hlas,ale na have-metal se moc nehodí...Prostě to není to co bývalo *9* Tarja prostě k Nightwish patří a nikdo jiný...Ale bohužel,je to jejich rozhodnutí a my s tím nic nenaděláme *9*
  • uža

ahojky lidi tahle skupina je good mam je moc rada jejich songy sou nadherny mtr a jejich new pisnička je nadherna
  • Re: Re: super

Máte naprostou pravdu bez Tarji to nejsou ty nightwish co známe,ale Anette je taky dobrá i když teda neměla by zpívat písně co zpívala Tarja to je DĚS!!
  • Re: Nightwish

Tak Sleeping Sun mě taky dostává do tranzu. A mnoho dalších. Mě se líbí celé CD. Jen Master Passion Greed je trošku slabší. Je vidět, že Tuomas trošku pozměnil směr. A dobrým směrem. Je to super človíček a miláček. *14*
  • Nightwish

Když poslouchám skladbu Sleeping Sun,tak mi jezdí mráz po zádech.Album s novou zpěvačkou Anettou je taky super a nejlepší je skladba For the heart i once had - to mě lezou i slzy do očí. *4* *4*
  • Tarja vs Anette

I když je Tarja nezapomenutelná, s Anette se mi nové CD líbí. A je vidět, že Tuomas si na něm dal s ostatníma záležet. Líbí se mi kompletně celé. Už se těším na další CD. A co se týče Tarji, myslím, že kdyby nezačala dělat problémy, byla by stále s nimi. Myslím, že Tuomase a spol. mrzelo, že se s ní museli rozloučit. Život jde dál a Nightwish jsou pořád super. *14*
  • Nightwish

Nightwish jsou fakt jedinečný,jenom škoda že Tarja odešla...Ale oni jsou jediný co poslouchám ^_^ *14*
  • Nightwish..

Tvrzení "Tarja je Nightiwsh", není pravdivé. Ovšem patří k nim stejně jako mužské pokolení. Z čehož vyplývá, že kdyby kapelu opustil kdokoliv jiný, novou sestavu by nešlo nazývat "Nightwish". Mohou mít úspěchy, ale.. Anette se nestane nezapomenutelnou jako Tarja.. alespoň pro mě ne.
  • NIGHT WISH

Nightwishi sou úžasný. Jejich hudba mě uklidňuje *5* *16*
  • NW

Tarja tomu dávala krásku a nikdo nebude jako ona. Ale musím uznat, že nové CD Dark Passion .. je pěkné. A Amaranth je prostě super pecka. A Anette se mi líbí. Hlas má pěkný. Jen prostě měla od Tarji nastavenou laťku vysoko. Přeji hodně štěstí.
  • NW

ZDAREC, obvykle na internetu nikam přízpěvky nepíšu, ale dnes sem si to nemohl odpustit. Pár dní už mám nové album Nightwish "Dark Passion Play" ...no a co bych k tomu měl říct? Jistě že je poznat že Nightwish prostě nenašli 100% náhradu za Tarju, to snad ani nešlo... ale Anette má své kvality, o čemž na www.nightwish.com mluví i Tuomas Holopainen... Anette je prostě jiná a má své kouzlo, nicméně klíčem k dalšímu úspěchu je skutečnost, že všichni čtyři pánové (Tuomas, Marco, Emppu a Jukka) ve skupině zůstávají! Tuomas Holopainen si s psaním hudby a textů dal podle mě na novém albu velice záležet a některé písně pojal opravdu ve velkolepém stylu. Já osobně bych nové album hodnotil stejně jako například album "Once" a proč? Anette je sice ve skupině téměř nová, ale ostatní ve své velkolepé jízdě pokračují dál... tento přízpěvek bych chtěl zakončit slovy že "NIGHTWISH jsou skvělý i nadále a vy všichni jimi nepohrdejte, poslouchaje je a podporujte je i dál!!! *16*
  • Re: super

Se všemi naprosto souhlasím!
    Jediná zpěvačka, kt. kdy NW měli je a zůstane na vždycky Tarja! NIkdo ji nemůže nahradit. Anette je jen něco, co vzdáleně připomíná zpěvačku a co na Tarju nemá ani omylem!!!
    Zkrátka Tarja 4-ever!!! *14* *4* *8*
  • pro ty, kdo ještě neslyšel :-)

http://www.imeem.com/dialogs/standa loneplaylist/?autoStart=true&resize =true&p=maCwoxMH
  • Re: ...

Já s tebou rozhodně souhlasím a myslím že v tom nejsme sami...Tarja je Tarja a nikdo ju nemůže nikdy nahradit...nikdy ať se snaží sebevíc *9*
  • Re: :'(

Anette možná hezky zpívá,ale nehodí se na metal a k Nightwish už vůbec ne,k nim se hodí jedině Tarjinka,já si nezvyknu a ani si zvykat nechci...hudba je pořád skvělá,ale i když je mi to strašně líto,tak už pro mě nightwish skončili...zůstávám u starých cd s Tarjinkou a o Anette už nechci slyšet nic jinýho než že od nich odešla a Tarja je zpátky...když zpívala Tarja,tak sem byla úplně v jiným světě,prostě nádhera *14* ale o Anette to nemůžu říct ani náhodou...prostě tuctovka...pro mě nightwish vždycky byli,sou a budou nejlepší skupina na světě,ale jen s Tarjou a nikým jiným...je mi to líto ale je to tak *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit