-
Mrdačka
Holky,
která si chcete zamrdat???
Taky Vám můžu vylízat kundičku.
Ozvu se všem!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Mrdačka
jáááá ciiii :) -
-
Re: Re: Mrdačka
Není problém, ozvi se...
*3* *3* *3*
-
-
Re: Mrdačka
prosiim na tebe jsem přesně čekala! -
-
Re: Re: Mrdačka
Ahoj,
můžu si s Tebou taky šoupnout??? *14* *14* *14*
-
-
-
Koncert
3.12.2008 mají NightWork svůj koncert v Retro Music Hall, tak kdo je má rád, tak ať přijde -
ou
twl si děláte prdel né žádný buzíci to ste akorát tak vy ... sakra maj originální texty a to jim závidíte bo co že je tady tak kritizujete , co ??
fakt jako ste .... *5* *16* *10*
nigtwork sou prostě boží *14* -
ok
twl co děláte jen kvuli jedný písničce je máte za bukvice jste vážně ubohý *10* *5*
oni jsou skvělý
a v dnešní době je třeba brát věci s nadhledem a to oni zvládaj na jedničku
jsou skvělý *4* *3* *14* -
Vtíravej buzy popík
Fakt ne,zažil jsem je na konci žižkovské smršti a zazpívali že jsou buzíci a odešli,před tím ještě včelku máju a diskopříběh,fakt paráda,pak se loučili představováním jméno a buzík,jméno a superbuzík,jméno a ten ho má největšího... -
Supper!
Jen tak dál!!! Respect! *3* *14* -
parádička
Já je viděla a slyšela jen párkrát, ale fakt super.. *4* ..a komu se to nelíbi, ať poslouchá dechnu, ta mu učaruje... *15* ...jinak teda bohuzel musim konstatovat, že mě mrzí, že jsem vdaná... *14* *14* *14* -
terno
Nechce se vám moc na moravu.Rád bych připoměl že u nás jsou lidi na koncertech mnohem lepší než v čechách. *3* JInak ste zahráli na moju strunu. *4* náš hudební BBUUZZIINNEECC to už to potřeboval *5* -
n
A teplakova souprava kule dej si doprava...hejxD *15* -
-
Re: n
hele je tam gule
-
-
PROC SE HADATE
NEjsou to buzeranti *3* jsou jen trochu ujety *9* jsou i horsi *8* vubec nechapu proc se hadate kvuli takovi blbosti *3* jsou to dobry normalní kluci *15* *3*