-
Tvl tady se jenom nějaký malý holčičky zastávaj hnusnejch gayů co neuměj zpívat a vůbec neví co je to pořádná hudba. Když jim řekneš legendární názvy skupin jako třeba: Metallica, Led Zeppelin, AC/DC, Nirana,atd.. tak na tebe koukaj jak kdybys na ně mluvil čínksy. Jednou mi dokonce jedna řekla že prý takovýhle stárý písničky se nedaj poslouchat, což úplně nechápu, ale je i mnoho božích nových kapel. Já mám třeba ráda skupiny jako: Asking Alexandria, Bring me the horizon, Pierce the veil, Sleeping with sirens a samozřejmě i Suicide silence (R.I.P. Mitch Lucker). Takže se prosím vás zpomatujte a přestaňte poslouchat takovýhle sr*čky! *16*
-
-
Jajý sra** ty krav*co si osobě muslíš ti tvoje skupiny jsou sra** spívaj krásně já je poslouchám každej den si myslíš že si ně co víc ani pod kotníjy jim nesaháš tak je neurážej ty sra*** hnusná one direction tě taky neurážej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak by bylo tobě kdybi ti řikali les** kuli tomu že máš blízkou kamarádku
-
A jak si přišla na to, že když jim řekneš názvy těch tvých "legendárních" skupin, tak neví, která bije?? Tuhle informaci si vzala kde?????????
-
-
Ach jo... Víš když se řekne "Metallica" všichni alespoň trochu vědí o koho jde, ale když se řekne "One direction", tak je tu ještě docela dost lidí který nevědí o co jde ;)))
-
-
NO A CO???????????????
Ježkovy nejde o to, jak jsou slavný, ale že dělají dobrou hudbu -_-
-
-
-
Máš pravdu...metal-to je hudba, Metallica není stará, jen dlouho hraje a Metallicu žádní mladí vejsci nebudou předbíhat! Mají ještě co dohánět aby se dostali na úroveň dobrý hudby...souhlas s tebou
M.V. -
-
ty nemáš žádný vkus, a ani ponětí o správný dobrý hudbě, když tvrdíš, že metal je dobrá "hudba"....
-
hm, podle mě metal není hudba, ale hnus
-
-
Promiň, ale nejsou to jen holky věkově pod 15 co je poslouchají. Tvůj názor na hudbu ti rozhodně neberu, ale proč se tady do nich a jejich fanoušků navážíš. Copak tebe někdo uráží za to, že posloucháš AC/DC, Led Zappelin atd.? Ne. Mě se taky nějací interpreti, nebo písničky nelíbí, ale tak je prostě nevyhledávám a řeším jenom to co se mi líbí. Tak to prosím udělej taky a nešiř tady hádky. ;)
-
To je snad každýho věc co poslouchá *16* *16*
-
sama seš hnusná lesbička kravko
-
-
Aspoň se nezastávám teploušů co neuměj zpívat!
-
-
nejsou teplouši, umějí zpívat
-
-
-
Víš co, ty haterko hnusná pitomá ZALEZ!!!!! A já zas nechápu, jak někdo může poslouchat, ty sr*čky, co posloucháš ty!! A strč si ty kecy někam, my 1D milujem a ty s tím prostě nic neuděláš!!!!!!!!!!!! A lidi prosím vás, oni N-E-J-S-O-U G-A-Y-O-V-É tak se s tim SMIŘTE! A hnusná seš akorát tak ty! A UMĚJÍ zpívat, co si myslíš ty krávo!! Ty se vzpamatuj ZALEZ, přestaň dělat chytrou nánu a jdi si hejtovat někam jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tobě by se taky nelíbilo, kdyby někdo takhle urážel tvoji oblíbenou skupinu tak DRŽ HUBU!!!!!!!!! *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *16* -
-
Jestli Metallice říkáš sr*čka tak ti ty teplouši úplně vymyli mozek.No a nevim jestli ti přije normální když se ošahávaj.A teda nevim co je to ta zpěv, když v jedný písničce zpívaj "Nejlepší písnička vůbec" -_- A ne nebudu držet h*bu :PP
-
-
a držíš hubu :ppppp
-
-
Jen jsem tady dlouho nebyla, protože sem chodim jenom když je mi zima, protože z těch teploušů jde větší teplo než z ohně ;))
-
-
To, že je nesnášíš neznamená, že jsou to teplouši *16* *16*
a zalez už ty namyšlená blbko *12* *16*
-
-
-
Ježkovy, každému se líbí něco jiného, tak se z toho NEPOSER
tak fajn, nadávej na ně dál kdyš je tak nenávidíš, stejně tím ničeho nedocílíš...
-
-
-
Tady si nějaká malá trapná rozmazlená holčíčka myslí že ví vše o hudbě. Jedině kdo neposlouchá pořádnou hudbu jsi právě ty. Tak neurážej skupinu One Direction ani nevíš kolik toho dokázaly. Já nebo spíš my neurážíme tvoje oblíbené legendární skupiny nebo ty tvoje nové oblíbené skupiny.Když onich začnu říkat že jsou hnusní,neumí zpívat že jsou gayové tak se ti to určitě nebude líbit.Tak neurážej One Direction tvoje keci tady nikoho nezajímají.Takže prosím tě zpomatuj si jedině kdo poslouchat takovýhle sr*čky! Jsi jenom ty a nechod sem na blog když kluky nemáš ráda my nelezeme na blog tobě a těm tvím legendárním skupinám.Ještě jedna věc sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
Dokázali jenom jít do soutěže, kde si jich náhodou všimnul Simon a proslavil je, jinak by bez něj nebyly nic. -_-
-
-
To víš zase odkud
-
Kdybi měco tak když kluci nevihráli X-Factor tak Simon snimi podepsal smlouvu a na jejich prvním koncertě byla všechna místa vyprodaná zpívat unějí jinak by je nikdo neposlouchal a Simon by s nimi tu smlouvu nepodepsal.Ty jedna trubko.
-
"náhodou si jich všimnul Simon a proslavil je" :D
Ty náno, oni měli mraky fanoušků hned po prvním vystoupení...
-
-
-
-
Tvl největší a nejblbější teplouši co existujou -_-
-
-
Jestli nejsou teplí tak proč se poříd ošahávaj? :D
-
-
TVL když z někým trávíš 24 hodin deně tak si na sebe zviknete máte k sobě ůplně jiný vztah tu osobu máte rádi jak svého bratra nebo svou sestru tak je jasné že si na sebe sáhnete nebo se obejmete já osobně vín jaké je to když o vás měkdo říká že jste lezbička nebo gay a přitom to není pravda také vím jak je težké být bez rodiny a trávit veškerý čas se čtyřmi osobami které nejsou vaši sourozenci ale bereteje jak své sourozence také vím když vás měkdo vyfotí v nějaké situaci když holcesáhnete na zadek nebo ji po něm plesknete nebo jí sáhnete na prso tak ty fotky obletí celí svět a o vás se říká že jste lezbička nebo gay a není to pravda.Jde vidět že se ti nic takového nestalo tak až se ti něco takového stane tak budeš vědět jak se ostatní cítí.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony ty jedna haterko.
-
-
konečně normální člověk :))
-
-
Ahoj děkuji taky jsem našla konečně normálního člověka. :))
-
-
-
neošahávaj se
-
-
nejsou to teplouši, klídek idiote
-
Tvl největší a nejblbjejší teplouš nebo lezbička jsi právě ty.
-
-
No fuj teda jsou fakt hnusny všichni!!! *12* *10* *16*
-
-
tak se nejdřív podívej do zrcadla ty, ty krávo zasr*ná
-
No kdo je tady jedinej fuj a hnusmej jsi právě ty.Sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
<3 <3 <3 zbožňuju je! Jsou best! Miluju je! Obdivuju je! Poslouchám je! V mobilu mám všechny písničky a i kdyby se mnou chtěl Harry udělat ,,něco nekalýho" já bych se rozhodně nebránila...Miluju je!!! <3
-
Já je nějak moc neposlouchám, ale nějaký písničky mám ráda...třeba One way or another-ta je best...jsou sympatičtí, nikomu je neberu ani nikomu nevyvracím když je nemaj rádi...akorát je mi divný, že zpívaj už od roku 2010, já je ještě před rokem a něco vůbec neznala...nejlepší je asi Zayn
-
Hele ty pavlinko, necpi se mou přezdívkou
-
Fuj,jsou teplý všichni!!
-
-
Oni te taky neurazej ti ****one direction jsou nej tak je nech
-
ty sv.ne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
nejsou kravko
-
nejsou :)
-
Naprosto souhlasim :))
-
Kdo je tady fuj jsi jenom ty.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony a už sem nelez nikoho ty tvoje trapny komentáře nezajímají.Jo a mimochodem nikdo z One Direction gay nemí. Tak trochu se mi zdá když je urážíš že jsou gayové tak jestli ty nejsi náhodou na holky místo na kluky kdyby to o tobě někdo říkal nebo psal a přitom to nebyla pravda tak by mě zajímalo jak by ses cítila. Skus se do toho vžit.Tak jaké to je? Je to určitě hnusné. Tak než začneš něco psát tak nadtím nejdřív přemýšlej co napíšeš.
-
-
Máš pravdu maj dobrý písničky. *15* *3*
-
-
-
teda je pravda ze tu jeich popularitu jim ani nijak moc nezavidm. ano je pravda ze to muze byt fajn rano se probudit, jit na internet a tam videt vice nez 200 000 a vic blahoprani k narozeninam. ale i tak...a asi bych nechtela byt ani zadna jejich pritelkyne(1. ani na to nemam a za 2. neumim anglicky), kazdy rano bych se bala jestli me nejaka silena fanynka nepodrizne, jako nejaky prase. jinak vam holky co ste do 1D zblazneny preju, aby se vase sny jedou vyplnily. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *7*
-
-
*1* diky *7* to s tyma naozeninama by si mi taky libilo *2*
-
-
ale hodně gejoušů! *11*
-
-
zelez hatere
-
-
dobry