-
Bléé one direction
-
-
Zalez pi**
-
bléééééééééé Pavlína
-
Co se navážíš do One Direction co ti udělali jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a ty jsi nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budo o tom bavit.Z vlastní skušenosti vím jak je těžké něco dokázata. Jedinej kdo je tady Bléé jsi právě ty. Jo a ty tvoje keci nebo ty tvoje komentáře nikoho nezajímají tak sklidni ty svoje poplašeny hormmony.Bléé jsi jenom ty.
-
-
Prosimtě nech ji být ona si nezaslouží aby někdo plýtval časem na její osobu. Starejme se o naši 1D rodinu a ne hatery co jenom závidí
-
-
-
Ahoj Directionerky chci se zeptat jaká je vaše nejoblíbená písnička od One Direction z nového alba Midnight Memoties.Vým že všechny jejich písníčky jsou užasné ale moje nejoblíbenější je You & I.Tak jaká je tvoje nejoblíbenější.Předem ti děkuji za odpověd.
-
-
první 4 jsou neeeeeeej
-
Happiliy a You&I <3 *14* *14*
-
-
Ahoj Verů moc ti děkuji za odpověd. *4*
-
-
-
a strong?
-
a slišeli jste novou písničku Diana? *14*
je boží! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
jj, je NÁDHERNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ *14* *14* *14*
-
slišeli? snad slyšeli, ne?
-
-
jo a to jak sem napsala herry tak to mělo být harry vůbec mi do toho nekecáš directionersforever!:-)
-
-
děkuju :) jaká se ti líbí písnička z novýho alba ? *14*
-
-
no že jo! já ho moc nemusim ale moje bff ho miluje a jí to nemůžu říct to o Harrym protože by bylo bébééééééééééééééééééééééééééééééééé! *6* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Bléé
-
-
bléééé pavlína *12*
-
-
jak to mohl za tak krátkou dobu stihnout? *8*
-
jo a Herry se mi taky tolik nelíbí kdyd má 40 tetování a je mu teprve 19 let! *7*
-
-
to je jediný, co mi na něm vadí :( *13* *9* *13*
-
promin že ti do toho kecám, ale Harry se píše s A a ne d E *1*
-
-
Já znám taky jenom Harryho, jestli maj ve skupině Herryho tak jsem asi pozadu o.O
-
-
-
jo a má Niall holku? *3*