-
zapoměla jsem napsat, že dobře zpívají
-
Na koncertech kromě Nialla nehrajou na hudební nástroje, musejí mít doprovodnou kapelu, což je trapné.. Vlastně ani na moc nástrojů hrát neumějí.. Prostě většinou přezpívají to, co jim složí producenti, což jsou většinou dvouakordové jednoduché přeslazené popové písničky..(-Kromě posledního alba MM, to musím uznat, už je docela kvalitní.) Neumějí napsat song o něčem jiném, než vztahu holky a kluka (až na pár výjimek).. Jak můžou být tak populární?? -_- Je neuznávám jako hudebníky.. -Ale hlavně, že jsou krásní a sexy, co? -_-
Bývala jsem i directionerka, než jsem si tohle uvědomila. Ale teď je nehejtuju.
Ale musím uznat, že mají i pár kladů: Nejsou přisprostlí a zfetovaní a nemají potřebu točit klipy s polonahýma twerkujícíma modelkama atd..
Některé písničky jsou fakt dobré a kvalitní. WMYB má krásný text, dodal mi sebevědomí. Album MM se jim povedlo a je 100x lepší a kvalitnější, než ty předchozí.
Hejtujte mě a zavalte mě dislajkama, jenom jsem řekla svůj názor :)
Co si o jejich hudbě myslíte vy? Pište. -
WMYB je jedna z nejlepších písniček vůbec *7* *6*
-
Mi ti také neříkáme že tě nenavídíme tak laskavě sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
Zdravím všechny odpůrce One Direction. Prosím, už sem nepište, že 1D neumí zpívat, že jsou hnusní atd..., directiíonerky si myslí něco jiného.
Ano, jsem directionerka, mě se One Direction strašně líbí, jsou prostě nádherní (podle všech directioners), mají skvělou image! Já dokážu posoudit, že 1D nezpívají nejlépe (no, spousta lidí by to zazpívali lépe), ale prosím, nekažte nám tu radost milovat One Direction :/ -
nenávidím je jsou strašní a jejich hudba taky nejhorší songy jsou Wats make your bautiful a one thing neumím to psat!!!! *12* *12* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *10* *10* *10* a taky hnusně zpívaj
-
Na to ti neskočím! :D
-
One Direction ani neumí zpívat! Dali jsme si tptiž se ségrou písničku Story Of My Life živě a byla to prostě hrůza!!! Vůbec neumí zpívat! Já říkám hrozná skupina *16* *16* *16*
-
dalsi prdla fanynka ktera mysli jen na sebe!!!!!!!!taky muzu rict ,ze jsem byla na this is us a byla jsem na koncerte kde se moje kamosky popraly o autogram od louise a nejsem čislo 1!!!!
-
Tak teď jsi mě už vytočila.
Jak jsi přišla na to, že berou marušku?! Mariánku tu bereš maximálně ty, když ti takovýhle píčoviny vyjdou z pusy. JAK SI VŮBEC MŮŽEŠ DOVOLIT ŘÍCT, že umřou? Ty vole, ty jsi dokázala úplný velký ho*no oproti nim, tak radši zalez do díry a nevracej se! Fuj! Takový hnusný kecy sem píšeš! One Direction jsou skvělí krásně zpívají a jsou nádherní kluci, mají moc krásné písně. Až natočíš videoklip k písni a bude mít víc jak 515 504 506 shlédnutí, 2 039 048 liků a jen 236 988 disliků, tak mi napiš, budu to chtít vidět!
Katie xx -
Já znám taky jenom Harryho, jestli maj ve skupině Herryho tak jsem asi pozadu o.O
-
Já nevěděla, že maj nějakýho Herryho? Já si pamatuju Harryho...
-
já ONe direction miluju,nikdo z vás nemá na to by se stal jejich velikou fanynkou,protože já jsem fanynka č.1.
viděla jsem film This is us a byla na koncertě heeč!!!
já jsem fanynka č.1,protože jsem dokonalá!Heč!!!!
jsem directionerka č.1 a nikdo na mě nemá!Jsem cool a sexy:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Ahoj holky. Nevím jestli to víte nebo nevíte ale Liam Payme z One Direction je single.
-
Ahoj Directioners.Dneska naši chlapci v Kolumbii odstartují svoje celosvětové turné Where We Are.
-
jak vtipné -_________________________________________- jediný teploušek seš tady ty ;))
-
??
-
tak tos fakt napsala skvele ja mam tu fotku co je na te prvni strane nalepenou na zdi ,ale mam smulu ,protoze do diechmannu ted nepojedu achhh to je hrozne nejvic se mi libi ty zabky ty sou boziiiiii *3* *4* *4* *3* *3* *4*
-
Jestli ti je zima zazpívej si jejich song a bude ti teplo :D
-
Jé tak to já bych ty botečky 1D mohla mít aji když mě je přez 15,16,17 let to by se moje noha do nich vešla ale je to blbé pro ty Directionerky které mají nožičky o trochu větší.