-
LIKE PLS *14* http://www.facebook.com/pages/I-Love-One-Direction-Little-Mix-and-Justin-Bieber/156484621182851
-
Cooooooooooool dil
-
milá děvčata... nepíšu z toho důvodu, že mám na práci něco důležitějšího než vysedávat u netu a číst vaše příspěvky, do jednoho o bobku. nestydím se říct vám věk, jen se mi nechce vám zrovna se vyzpovídat. neurážím se, to určitě ne, já jsem v klidu, narozdíl od vás, vy se urazíte z každýho křivějšího slova na vaše oblíbence *3* s vámi bojovat??? s hloupostí se bojovat nedá *3* tož má poslední slova, nebaví mě to s vámi, dětska. Mějte se krásně, buďte dál vypatlaný a vlhký! *4*
držte při sobě" bojujte za práva mravenců! *2* -
-
Ty devk* ty nam budes neco ti si sama vypatlana a vlhka ti si urazet svoje oblibence
-
-
přesně tak
-
-
jakých mravencu co to hněteš za blbosti no tak se nestid říct svůj věk jo kdo je tvůj vlastně idol když na všechny utočíš
-
-
nenávidím je jsou strašní a jejich hudba taky nejhorší songy jsou Wats make your bautiful a one thing neumím to psat!!!! *12* *12* *11* *11* *11* *16* *16* *16* *10* *10* *10* a taky hnusně zpívaj
-
-
Hm, možná je nemáš ráda ale až dokažeš to co oni tak pak otevři hubu-já taky nejsem jejich úplně nej. faninka ale tohle bych o nikom nenapsala.Takovýhle malý držky fakt miluju! *10*
-
Sssss sss trochu jedovatí.ne? *4*
-
WMYB je jedna z nejlepších písniček vůbec *7* *6*
-
Mi ti také neříkáme že tě nenavídíme tak laskavě sklidni ty svoje poplašeny hormony.
-
-
ale ve stredu jsem koukala na scary movie
-
Chlapci můžou zpívat do kolika? 30? Pak už zase bude jiná kapela.I když jsem v dětství žádnou takovou kapelu nemilovala, tak to hold asi k životu malých holčiček patří *2*
-
jsou nejhorsi ale pro janu horkou jsou vzdy ti nejlepsí,posloucha je kazdy den od rana do vecera,i pres noc.je jejich verny fanousek a chodi na koncerty *14*
-
ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj nic moc *12* *12* *
-
-
ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj jsi jenom ty. *12* *12*
-
-
asi tak :D *14*
-
-
-
Tak tedy ahoj