-
5 bibru pri sobe XD
-
-
jsou ůplně jiní než bieber
-
hmm *16*
-
-
Jáááááááááá pááááááááááá tooooooooooooooo!!!!!
-
Takze tu nejsi
-
I brožka je dobrá
-
-
jo no
-
-
Budes ted taky koukat na spongebova
-
Tvl největší a nejblbější teplouši co existujou -_-
-
-
Jestli nejsou teplí tak proč se poříd ošahávaj? :D
-
-
TVL když z někým trávíš 24 hodin deně tak si na sebe zviknete máte k sobě ůplně jiný vztah tu osobu máte rádi jak svého bratra nebo svou sestru tak je jasné že si na sebe sáhnete nebo se obejmete já osobně vín jaké je to když o vás měkdo říká že jste lezbička nebo gay a přitom to není pravda také vím jak je težké být bez rodiny a trávit veškerý čas se čtyřmi osobami které nejsou vaši sourozenci ale bereteje jak své sourozence také vím když vás měkdo vyfotí v nějaké situaci když holcesáhnete na zadek nebo ji po něm plesknete nebo jí sáhnete na prso tak ty fotky obletí celí svět a o vás se říká že jste lezbička nebo gay a není to pravda.Jde vidět že se ti nic takového nestalo tak až se ti něco takového stane tak budeš vědět jak se ostatní cítí.Tak sklidni ty svoje poplašeny hormony ty jedna haterko.
-
-
konečně normální člověk :))
-
-
Ahoj děkuji taky jsem našla konečně normálního člověka. :))
-
-
-
neošahávaj se
-
-
nejsou to teplouši, klídek idiote
-
Tvl největší a nejblbjejší teplouš nebo lezbička jsi právě ty.
-
-
niallerka to má správně když já učím anglinu i svoji kmarádku
-
-
chudák kamarádka.....one = jedna
one se čte jako van.... holky.....to se učí hned na začátku, chyběly jste snad? -
-
Ty picoooooooooooo nenavazej se domi bff je stli vis co to je ti deck* vyjeban*
-
-
vyhrožuješ mi? co mi uděláš?
-
-
Ti abi si chcipla do rana
-
-
víš o tom že někomu přát smrt je špatné? může se to obrátit proti tobě
-
-
-
dík ale já si to musím taky vyřídit
-
-
běž do hajzlu běž do hajzlu běž do hajzlu *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
-
-
a nejdu a nejdu a nejdu a nejdu.......
-
-
-
-
od Ewy Farný mám taky.... mám od osobností který zrovna vy znát nebudete....
-
-
a máš od zahraničních já jo od afu ry nekecám moje sestřenice s je a mám podepsané tričko jenže ty ho neznáš asi
-
-
mám mám....ale moje sestřenka je stejně střelená jako vy a sbírá podpisy a má už od tý miley sajrajtus, katty perry, lady gagy a další nějaký pazpěváci...a chlubila se mi i podpisem od toho vašeho Harryho....
-
ělo tam být že moje sestřenice s ním je
-
-
-
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa vaaaaaaaaaasssssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeesssssnnnnnnnnaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiim ! *16* tttttttttttttttttttttooooooooooooooooo jjjjjjjjjjjjjeeeeeeeee hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhrrrrrrrrruuzzzzzzzzaaa!!!!!!!
-
-
zalez, blbko
-
-
Zrovna jsem byla na twtteru one direction a tam bylo video z bbc music awards 2014 zazpívali tam one direction steal my girl a bylo to boží nejroztomilejší byl louis a niall *14* *14* *3*
-
-
Niall je nej
-