Přejít na výpis diskuzí

One Direction

HUDEBNÍ SKUPINA 13.1.2011 
1293 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaké máš věci od one direction ?
    • Obal tuzku zapisnik a tricko a ten plakat
  • Hele ty pavlinko, necpi se mou přezdívkou
  • Miluju všechny hlavně Harryho. Harrry je u mě na 1. místě,na 2. místě je Lois,3.místo Zayn a 3. Niall a Liam
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • The simpsons
    • Je nej serial
  • Ja jsem mnela od one direction plakat co mi dal bejvalej kamos nastvel mne tak jsem ho strhal ze xdi a litu ji toho protoze to byl muj jedinej plakat one direction
  • bože muj dyt su nej luzži nechapu co k nim citite omg tvl lol ale važně lidi spamatujte se dyt su to geoši *8* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12*
    • nejsou, ty blbečku pitomý
  • A taki nesnasis justina biebera
  • Ze ty falesna Niallerko si jedna z fanynek 5sos
    • kdo to je? o takových rádoby skupinách nebo zpěvácích jako je to vaše 1D nemám moc info...
      • Uz se za mně vydavá užste s tim trapný
  • je to ta nejblbejší skupina svte
    • to se pleteš
    • a ty jsi ta nejvetsi p..a,na tvym svte ja znam jenom svet a nee svte *16* *16* *16* nazdar
    • Co se navážíš do One Direction co ti udělali jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a tyjsi nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budo bavit vím jak je těžké něco dokázat z vlastní skušenosti a jedině kdo je nejblbjejší jsi právěty.
  • Já mám tak přes 100 plakátu mám tričko mám box šatník písničky náramek náhrdelník a ještě knížku
    • Tak pisnicky to ani nemusim psat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit