-
Jaké máš věci od one direction ?
-
-
Obal tuzku zapisnik a tricko a ten plakat
-
-
Hele ty pavlinko, necpi se mou přezdívkou
-
Miluju všechny hlavně Harryho. Harrry je u mě na 1. místě,na 2. místě je Lois,3.místo Zayn a 3. Niall a Liam
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
The simpsons
-
-
Je nej serial
-
-
Ja jsem mnela od one direction plakat co mi dal bejvalej kamos nastvel mne tak jsem ho strhal ze xdi a litu ji toho protoze to byl muj jedinej plakat one direction
-
bože muj dyt su nej luzži nechapu co k nim citite omg tvl lol ale važně lidi spamatujte se dyt su to geoši *8* *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* *12*
-
-
nejsou, ty blbečku pitomý
-
-
A taki nesnasis justina biebera
-
Ze ty falesna Niallerko si jedna z fanynek 5sos
-
-
kdo to je? o takových rádoby skupinách nebo zpěvácích jako je to vaše 1D nemám moc info...
-
-
Uz se za mně vydavá užste s tim trapný
-
-
-
je to ta nejblbejší skupina svte
-
-
to se pleteš
-
a ty jsi ta nejvetsi p..a,na tvym svte ja znam jenom svet a nee svte *16* *16* *16* nazdar
-
Co se navážíš do One Direction co ti udělali jde vydět že jim závidíš co za ty tři roky dokázali a tyjsi nedokázala nic až něco dokážeš tak se s tebou budo bavit vím jak je těžké něco dokázat z vlastní skušenosti a jedině kdo je nejblbjejší jsi právěty.
-
-
Já mám tak přes 100 plakátu mám tričko mám box šatník písničky náramek náhrdelník a ještě knížku
-
-
Tak pisnicky to ani nemusim psat
-